Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Fetelor...nu mai pot de durere 

Mi-a aprut dimineata un hemoroid micut si dureros. Dar creste de la o ora la alta...E deja cat o boaba de strugure. si una mare , nu mica...Imi vine sa urlu de durere,ma trec transpiratiile. Nu mai stiu cum sa stau. Si bebe e cu capul foarte jos ca si la baie merg din 10 in 10 minute...ma apasa rau...Simt ca o sa pocneasca.. 

Nu mai stiu cu ce sa dau acolo, Ultraproctul e balsam pentru el....
Valentina
38 +
David Gabriel
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
kllemi spune:
buna fetelor 
MONICA ti-am citit si eu povestea, ce sa mai zic, cuvintele sunt de prisos,
cred ca in astfel de momente numai DD te poate intari, esti nemaipomenita

BABYTZA imi pare rau pt ceea ce ti se intampla, dar stii cum e, CAPUL SUS vine bb 
37 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna fetelor, multumesc frumos pt raspunsuri!!!! asha a zis si pediatra lui si dr ortoped de aici, insa deh, eu tr sa imi iau toate masurile si sa fac ce e mai bien pt bebelushul meu. de asta vreaus a-l duc la un ortoped care lucreaza cu copii, care s-a mai intalnit cu cazuri de genul asta. clau_geo, eu zic sa stai linistita, ca e ok bebelusha cu luatul in greutate! in prima luna de viata, bebelushii iau intre 750 si 900g! plus ca poate sa ia ceva mai lent intr-o saptamana si apoi sa iau mai mult in urmatoarea. fiecare copil e diferit! atata timp cat ia si nu scade eu cred ca e ok!! si va zice asta o mamica care s-a stresat f tare pe ptoblema asta si care in spital a luptat si s-a rugat pt fiecare ml! toata lumea imi spunea ca bebelusii mamanca si ei ca si noi, uneori mai mult, alteori mai putin...si ca ele n-au vazut pe nimeni sa ramana asha mic:) sper ca bebeusul meu sa fie un copil norlmal si din punct de vedere alimentar si mai tarziu sa nu ne luptam cu probleme gen obezitate. asha ca-l las pe el sa decida cat vrea sa mamance, adica il rog, dar nu-l oblig. ii dai biberonul, insist, dar nu-i bag pe gat, cum am facut in prima saptamana, ca mi se parea mie ca nu mananca destul. poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
Pup Claudinna si multumesc pt incurajari. Crezi ca Debridatul ajuta si la colici? Mie pediatru mi-a zis ca este pt varsaturi si constipatie. Daca da, tu cand ii dai, inainte de masa ?
Mami fericita de
Irina Alexandra www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Fetelor...nu mai pot de durere ![]() ![]() Mi-a aprut dimineata un hemoroid micut si dureros. Dar creste de la o ora la alta...E deja cat o boaba de strugure. si una mare , nu mica...Imi vine sa urlu de durere,ma trec transpiratiile. Nu mai stiu cum sa stau. Si bebe e cu capul foarte jos ca si la baie merg din 10 in 10 minute...ma apasa rau...Simt ca o sa pocneasca.. ![]() ![]() Nu mai stiu cu ce sa dau acolo, Ultraproctul e balsam pentru el.... Valentina 38 + David GabrielAsa creste gandacelul nostru poze AMR 1 ZI!!! ![]() |
incearca supozitoare Carpicon, la mine au efect.
Mami fericita de
Irina Alexandra www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Am adaugat si eu poze noi cu bubulina
![]()
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
kllemi spune:
Vreau si eu sa raportez: fost aseara la tanti dr. si mia zis ca ar vrea sa declanseze, (daca se poate) nasterea pe 1 oct cand este ea de garda
, ca ii este frica sa nu ma apuce week-end-ul viitor cand este plecata la un congres
(dupa ca ce imi este mie frica de mor, mai vine si asta cu chestii din astea) mieeeee fricaaaaaa
sper sa dea DD sa nu se intample tocmai atunci
Dar in scimb sunt happy ca am schimbat si noi semnatura ![]()
38 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
Nausica spune:
| citat din mesajul lui claudinna eu sunt un pic stresata pt ca pediatra mea aobservat ca bebe tine cumva ciudat labuta piciorusului stang, cica de la pozitia pe care a avut-o in uter. il si indreapta, calca bine, insa sunt ingrijorata. am fost la ortoped si a zis ca e ok, ca isi revine cu masaj la baita si nu crede ca e cazul de gips...ati mai auzit cazuri?? |
da, am auzit. si mie mi s-a parut ciudat la inceput, dar nu este nici o problema - si e mai bine sa iei masuri acum. fetita prietenei mele, care face un an acum in noiembrie, a purtat ghips la ambele picioare, vreo 2-3 saptamini. daca vrei, o intreb la ce pediatru a fost.

Nausica
36+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
angelynna82 spune:
Off Monica am citit povestea ta, am ramas fara cuvinte, o
mare.
Babytza
speram sa treaca cat mai repede.
Clau vazut minunatie de fata bucalata si cu ochi mari 
Kilemi felictari pentru schimbarea semnaturii
, capu sus, sa nu-ti fie frica
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
EvaF spune:
Buna si de la noi!
Suntem bine, noaptea dormim tot asa, de la 21, 21h30 dupa baita pana pe la 02h00, apoi trezit din doua in doua ore la alaptat, iar dupa-amiaza din nou somn de 4-5 ore, depinde, uneori si 6.
Azi imi vine soacrella din Franta, impreuna cu cumnata, al meu e plecat sa le ia de la aeroport! Nu stau mult, pleaca duminica, vin sa il vada pe Luca.
Eu am fost la coafor, aveam nevoie de o schimbare radicala! Ia uitati ce a iesit, si ia uitati cum arat la aproape 3 saptamani dupa nastere: EU LA 18 ZILE DUPA NASTERE+ O NOUA COAFURA ![]()
Am in continuare 10 kg in plus, am slabit cam 15 kg pana acum, dar ma simt excelent, nu sunt umflata cum eram in sarcina! Mai asteptati un picutz gravidte si o sa vedeti cum va reveniti incet incet, mai ales daca alaptati!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut, muuuuuuulte tare, si bafta felelor care asteapta minunile! Babytza, tin pumniiiiiiiii!
Edit: Andy, eu il spal pe Luca la 37-38 grade in apa, pe termometrul meu de baie idealul este 37°. In maternitate mi-au zis ca teoretic trebuie spalat la 39° dar ca si asistentele cred ca e fff ridicata temperatura aceasta!
Si eu ma transform in suzeta, Miruna! 
Eu inca nu i-am pus ser fiziologic in nasuc, nu imi vine, imi e mila! Sunt denaturata? Am si eu para aceea de desfundat dar inca nu ma incumet, iar mucisorii ies singuri, ajung la baza nasului si ii sterg cu servetelul. Insa am citit ca sunt alte mucozitati pe aclo ce trebuie scoase, dar mi-eeeeeee milaaaaaaaa!
Al meu a luat 450 grame in 2 saptamani, ca intreba cineva. Nu il cantaresc zilnic, la saptamana, nu am paranoia asta cu kg deloc! Vad ca papa nonstop si nu face falci deloc! Doar la cantar se vede diferenta!
La noi inca nu a venit neonatologul acasa! Si suntem in cautari de pediatru, am gasit ceva ceva dar trebuie contactat! Dar acum ca vad ca pot aparea neprevazute (Claudinna
) ma gandesc sa urgentez vizita!
Citesc si eu mai mult cand am timp, Moni am vazut ca ai pus povestea, promit ca citesc si sa stii ca ma gandesc cu mult drag la tine! 
Nerantula, mie epiziotomia mi s-a inchis la o saptamana cel mult, cand am si scos firele! Muream de mancarime! Acum e cicatrice acolo, nici nu simt ca am nascut!
Va pupam
si revin cand mai pot, cand ma lasa piciul!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
Lucutta eu am luat detergent lichid Dalin si balsam tot Dalin. Si spal hainutele lui bebe separat numai ale ei, nu conteaza culoarea, inclusiv paturici si tot la 40 de grade, am masina cu uscator si le pun pe uscare. Le scot din masina fierbinti, sterilizate si nu mai e nevoie sa le calc.
Clau_geo e ok greutatea lui bb.
Noi am luat cam 400 gr in 2 saptamani. Ma uit la pozele cu bebeii vostri si astept cu nerabdare sa facem si noi caltabosi la piciorute si manute.
fericita de
- Andreea