Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu m-am hotarat sa ii dau suzeta in gura in momentele cand ma foloseste pe mine pe post de suzeta. Asta e...am zis ca scap de suzi, dar se pare ca nu. Nu pot sa stau chiar non stop cu tzitzi in gura lui bebe, asa ca...sterilizate des, asta e. Oricum le scuipa din gurita cand adoarme, le foloseste doar dupa amiaza cand e f agitata si nu se linisteste decat daca suge ceva...(tzitzi sau suzi). Seara nu am avut nevoie de suzi.

Azi noapte a fost prima noapte cand a dormit intre 23.30 si 6.30....Doamne Ajuta, ar fi super de super sa isi scoata masa de noapte la o luna...Cred ca stiu care e si explicatia. Am inceput sa iau Galafor si Nutrinatal, iar Galaforul are o planta care cica relaxeaza si deschide canalele galactofore si lapte curge mai usor, bebe papa mai mult...sper sa fie de la asta, imi simt din nou sanii plini ca la inceput si bebe suge acum maxim 30 de minute si se satura, face pauza cate 4 ore intre supturi, am facut proba suptului de curiozitate si ia cam 140 ml...deci f f bine. Banuiesc ca acum e mai mult laptic si curge mai repede, sper sa fie asta explicatia si sa dureze linistea de peste noapte!!!
Am zis sa va zic si voua, ca nu cred ca Galaforul asta ingrasa ca Galactogilul. Orice ar zice sor-mea Simodina, pe mine ala m-a ingrasat rau prima data...cred ca depinde de organism. Ca dupa ce l-am oprit si am mancat fix la fel am reusit sa slabesc si alea 5 kile pe care le pusesem de la Galactogil. Galafor sunt niste tablete, sunt indiene, le-am laut de la farmacie.

Babytza ce sa mai zic...tinem in continuare pumnii stransi. Vine soacra la maternitate sa te vada, ce sa ii faci...asta e. Dar daca ii cereai o garsoniera la CMU nu aveai sanse sa iti gasesti cazare? Sau e numai din cauza ca nu au patut pentru bb?

Mergi la inceput

Nerantula foarte frumoasa povestea soricelului, mi-a placut mult. Ai talent la scris! Felicitari inca o data pentru barbatelul Gruia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

kid, cum ai facut proba sa vezi cat suge bb?
vad ca mai toate vb de masa lui bb in ml lapte, eu va pot spune ca suge o tzitzi si apoi si a doua=)).v ati muls cumva si ati dat la bb?

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Off Monica am citit povestea ta, am ramas fara cuvinte, o mare.

Babytza speram sa treaca cat mai repede.

Clau vazut minunatie de fata bucalata si cu ochi mari

Kilemi felictari pentru schimbarea semnaturii , capu sus, sa nu-ti fie frica

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Pup
Pare mai mare si mai grasuta in poze decat e in realitate

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Buna si de la noi!

Suntem bine, noaptea dormim tot asa, de la 21, 21h30 dupa baita pana pe la 02h00, apoi trezit din doua in doua ore la alaptat, iar dupa-amiaza din nou somn de 4-5 ore, depinde, uneori si 6.

Azi imi vine soacrella din Franta, impreuna cu cumnata, al meu e plecat sa le ia de la aeroport! Nu stau mult, pleaca duminica, vin sa il vada pe Luca.

Eu am fost la coafor, aveam nevoie de o schimbare radicala! Ia uitati ce a iesit, si ia uitati cum arat la aproape 3 saptamani dupa nastere: EU LA 18 ZILE DUPA NASTERE+ O NOUA COAFURA

Am in continuare 10 kg in plus, am slabit cam 15 kg pana acum, dar ma simt excelent, nu sunt umflata cum eram in sarcina! Mai asteptati un picutz gravidte si o sa vedeti cum va reveniti incet incet, mai ales daca alaptati!

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut, muuuuuuulte tare, si bafta felelor care asteapta minunile! Babytza, tin pumniiiiiiiii!

Edit: Andy, eu il spal pe Luca la 37-38 grade in apa, pe termometrul meu de baie idealul este 37°. In maternitate mi-au zis ca teoretic trebuie spalat la 39° dar ca si asistentele cred ca e fff ridicata temperatura aceasta!

Si eu ma transform in suzeta, Miruna!

Eu inca nu i-am pus ser fiziologic in nasuc, nu imi vine, imi e mila! Sunt denaturata? Am si eu para aceea de desfundat dar inca nu ma incumet, iar mucisorii ies singuri, ajung la baza nasului si ii sterg cu servetelul. Insa am citit ca sunt alte mucozitati pe aclo ce trebuie scoase, dar mi-eeeeeee milaaaaaaaa!

Al meu a luat 450 grame in 2 saptamani, ca intreba cineva. Nu il cantaresc zilnic, la saptamana, nu am paranoia asta cu kg deloc! Vad ca papa nonstop si nu face falci deloc! Doar la cantar se vede diferenta!
La noi inca nu a venit neonatologul acasa! Si suntem in cautari de pediatru, am gasit ceva ceva dar trebuie contactat! Dar acum ca vad ca pot aparea neprevazute (Claudinna ) ma gandesc sa urgentez vizita!

Citesc si eu mai mult cand am timp, Moni am vazut ca ai pus povestea, promit ca citesc si sa stii ca ma gandesc cu mult drag la tine!

Nerantula, mie epiziotomia mi s-a inchis la o saptamana cel mult, cand am si scos firele! Muream de mancarime! Acum e cicatrice acolo, nici nu simt ca am nascut!

Va pupam si revin cand mai pot, cand ma lasa piciul!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Arati tare bine Eva, dar cand ai avut timp sa mergi la coafor? eu nu reusesc nici sa ies din casa , nu mai zic ca sunt stresata sa ajung la epilat

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Lucutta eu am luat detergent lichid Dalin si balsam tot Dalin. Si spal hainutele lui bebe separat numai ale ei, nu conteaza culoarea, inclusiv paturici si tot la 40 de grade, am masina cu uscator si le pun pe uscare. Le scot din masina fierbinti, sterilizate si nu mai e nevoie sa le calc.

Clau_geo e ok greutatea lui bb.

Noi am luat cam 400 gr in 2 saptamani. Ma uit la pozele cu bebeii vostri si astept cu nerabdare sa facem si noi caltabosi la piciorute si manute.

fericita de - Andreea

Saru mana pt incurajari , acum incerc sa fac ceva cu nasul infundat si stranutul ca vad ca a capatat o mica raceala.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Pup Claudinna si multumesc pt incurajari. Crezi ca Debridatul ajuta si la colici? Mie pediatru mi-a zis ca este pt varsaturi si constipatie. Daca da, tu cand ii dai, inainte de masa ?

[/quote]

pai de fapt colicii asta sunt, niste problemute vis a vis de tranzitul intestinal...asha ca da, cred ca ajuta debridatul si de fapt, de aceea mi l-a dat dr...
eu i-l dau inainte de a-i da sa manace, sau cand face o pauza din mancat, dupa ce se odihneste, inainte de a-i da din nou laptic:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Aly o cantaresc inainte si dupa masa . am un cantar digital de bebe si e f exact. dar nu mereu, cateodata cand mai sunt curioasa cat papa la o masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
eu sunt un pic stresata pt ca pediatra mea aobservat ca bebe tine cumva ciudat labuta piciorusului stang, cica de la pozitia pe care a avut-o in uter. il si indreapta, calca bine, insa sunt ingrijorata. am fost la ortoped si a zis ca e ok, ca isi revine cu masaj la baita si nu crede ca e cazul de gips...ati mai auzit cazuri??

da, am auzit. si mie mi s-a parut ciudat la inceput, dar nu este nici o problema - si e mai bine sa iei masuri acum. fetita prietenei mele, care face un an acum in noiembrie, a purtat ghips la ambele picioare, vreo 2-3 saptamini. daca vrei, o intreb la ce pediatru a fost.

Nausica36+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

te rog, daca poti sa o intrebi si de ortoped si la ce varsta i-a pus gipsul
mul;tumesc anticipat!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva mi se pare ca arati bestial.
Of, eu abia apuc sa ajung la dus si adesea mananc cu bebe conectat la titi. Aseara a adormit pitica, m-am dus la baie, nu am apucat sa ma spal pe dinti ca plangea. Am iesit, am calmat-o, am lasat-o la tac'su in brate, iar am iesit ca plangea. A treia oara am iesit de sub dus ca nu se mai putea.
Am luat pitica si am pus-o pe burtica, a tacut de am zis ca am sufocat copilul. Ma uitam la ea daca mai respira, asa era de linistita.

Aly eu o cantaresc inainte si dupa papa.
De fapt eu sunt paranoica cu greutatea mea, acum cred ca devin si cu greutatea ei.
Acum avem 3070. Cand ma gandesc ca multi dintre bebeii nostri de la odisee s-au nascut cu mai mult de atat... ma deprim.

Clau cu nasucul - batistuta. Cu stranutul s-ar putea sa fie tot de la nasuc, si noi stranutam cam de cateva ori pe zi, dar se intampla si daca e prea cald, nu numai prea rece.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput