Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dupa ce am citit ieri din urma ce ati scris cand mi s-a intamplat tragedia, m-am hotarat sa-mi scriu si eu povestea. Nu am scris-a la NAsterea unei stele pentru ca e o poveste trista. Am scris-o la subiectul pe care mi l-ati deschis.
CIne vrea si are putere sa o citeasca, o gasiti si la semnatura mea sub cuvantul ingeras.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

claudinna, si noi avem aceeasi problema, cica a stat inghesuit in burtica dar se corecteaza in timp. Asa ca nu te sresa

Pe noi ne-a trimis la ortoped pentru o problema la sold. Se pare ca nu s-a maturizat si ne zis sa purtam 2 pampersi.

Ortopedul e la Medlife pe Grivita si se numeste Radu Spataru. Sa iti faci programare din timp ca e cam aglomerat.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

buna dimineata,
Sper ca a fost o noapte linistita pentru toata lumea.
Ma pun sa imi iau si eu micul dejun ca bebelina deja a papat si acuma doarme.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

azi sunt mamica cu 2 copii, alexa si fetitza sor'mi
babytza, imi pare rau ca iar ai venit acasa sa treaca supararea.
toate mamicile si bblushii din dotare, sa treaca toate problemele, colici, muci...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, nu pot decit sa plec capul in fata ta. esti o femeie puternica si ma rog ca DD sa-ti asculte rugaciunile si sunt sigura ca nu peste mult timp, in casa voastra cineva o sa te strige "mami".
claudina, vazut grasanu", e delicios!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Monica te pup cat pot eu de dulce pt a-ti alina un pic din durere si ma rog bunului Dumnezeu sa iti dea puterea si taria de a incerca iar.

Claudinna, felicitari pt bb grasut, chiar a luat bine, a mea pitica dupa 3 saptamani a luat 800 gr. si nu mi se pare de ajuns. Sper sa recupereze si ea, acum ca papa mai mult formula decat de la san.

Mami fericita de Irina Alexandra

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Claudinna bebe al tau e foarte bine. Ortoped nu cunosc din pacate, dar am mai auzit de cateva cazuri asemanatoare si nu pare a fi grav.
Cristineescu - cum vine asta - nu i s-a maturizat soldul? Multa sanatate!
Muuh m-ai linistit :) oricum n-am de gand sa nasc pana in octombrie.
Mi-e somn tare, declar ziua de azi zi de stat degeaba oficial. Oricum lu ala de la care luam eu net i-a picat netul si nu am cum sa lucrez. Ce rau imi pare...

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, multumesc frumos pt raspunsuri!!!!
asha a zis si pediatra lui si dr ortoped de aici, insa deh, eu tr sa imi iau toate masurile si sa fac ce e mai bien pt bebelushul meu. de asta vreaus a-l duc la un ortoped care lucreaza cu copii, care s-a mai intalnit cu cazuri de genul asta.

clau_geo, eu zic sa stai linistita, ca e ok bebelusha cu luatul in greutate! in prima luna de viata, bebelushii iau intre 750 si 900g!
plus ca poate sa ia ceva mai lent intr-o saptamana si apoi sa iau mai mult in urmatoarea. fiecare copil e diferit! atata timp cat ia si nu scade eu cred ca e ok!! si va zice asta o mamica care s-a stresat f tare pe ptoblema asta si care in spital a luptat si s-a rugat pt fiecare ml! toata lumea imi spunea ca bebelusii mamanca si ei ca si noi, uneori mai mult, alteori mai putin...si ca ele n-au vazut pe nimeni sa ramana asha mic:)

sper ca bebeusul meu sa fie un copil norlmal si din punct de vedere alimentar si mai tarziu sa nu ne luptam cu probleme gen obezitate. asha ca-l las pe el sa decida cat vrea sa mamance, adica il rog, dar nu-l oblig. ii dai biberonul, insist, dar nu-i bag pe gat, cum am facut in prima saptamana, ca mi se parea mie ca nu mananca destul.

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ma inttrebati de Debridat
mi-a zis sa-i dau 1,5 ml de 3 ori pe zi.
am fost la o alta pediatra, cand mi-a racit si m-a intrebat ce-i dau de colici si mi-a zis ca pot sa-i dau chiar 2 ml.
eu merg totusi pe 1,5...
bonnisan ii dau cum scrie in prospect, 5-10 picaturi, de 3 ori pe zi, in laptic, intr-o seringa. sotul meu se ocupa cu preparatul si am vazut ca pune undeva intre 5 si 10, adica 7-8...

apa de baie o facem dupa cum ni se pare ca e ok, adica bagam copul si sa nu fie nici prea rece dar nici fierbinte. mie la mana mi se pare calaie asha. initial i-am masurat temp si avea 37 grade C, asha ca o nimenrim si cu simturile noastre.
nu cred ca tr sa te stresezi prea tare cu temperatura, daca o pregatesti o data cum trebuie, dupa aceea va fi mai usor ca stii cat tr sa o faci de calda.
dar poti folosi un termometru special si prin toate cartile de bebeushi scrie cat tr sa fie temp, sau poti intreba pediatrul...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

300 - diagnosticul pus la ecografie este sold imatur.

Se pare ca exista 3 tipuri de sold:
- sold normal;
- sold imatur necesitand un control la trei luni;
- sold patologic (displazie sau subluxatie) ce necesita un control de la sfarsitul primei luni.

Urmeaza vizita la ortoped sa vedem mai exact ce avem de facut. Pana la 4 luni purtam 2 pampersi. Se pare ca nu trebuie sa imi fac prea multe griji - desi eu m-am consumat .

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput