Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Muuh in clipa asta sunt 32 de copii in spital.....Iti dai seama ce este acolo...
Delphinas Felicia nu are net. E ok.
Monica Stan si Bran sunt amuzanti.....Eu nu mai sunt....![]()
![]()
![]()
Valentina
38 +
David Gabriel
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
clau_geo spune:
Simodina, multumesc frumos si tie pt raspunsuri.
Mami fericita de
Irina Alexandra
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
claudinna spune:
felicitari TEOMARIA!!!!!
deci: eu am fost ieri la ctrl de 6 sapt...cica e bien operatia (ma si simt bine), colul e ok, insa am o scurgere...mi-a dat tratament, mi-a recoltat sa-mi faca analiza...cica poate fi ceva luat de prin spital...
in concluzie, nu sunt f bine, dar ma tartez
acum cu bebe: fornaim si noi si ma dispera! ii pun ser in nas cam inainte de fiecare masa, insa eu il tineam pe spate...folosesc batistuta bebelusului cam de 2 ori pe zi...insa bebelushului nu-i place delok!!! urla ca din gura de sarpe! cat despre uscatorul de par...am incercat doar o singura data si nu-l suporta nici pe ala, urla rau!!
cu mancatul...abia acum am ajuns sa mancam 120 ml la o masa, insa nu la toate mesele, adica noaptea mamanca cam 60-90. dar avem si cate o masa ziua cand mamanca 150-180. eu cred ca ei stiu cel mai bine cat trebuie sa manace. daca copilul este linistit dupa masa, inseamna ca s-a saturat (ma rog, daca nu are alte dureri). la inceput ma nelinisteam cand vedeam ca al meu mamanca 60 ml la o masa si pe aici auzeam deja de 120, dar a luat in greutate cf bine si de fapt asta conteaza, sa creasaca copilul. inseamna ca atat ii trebuie lui la momentul respectiv, daca insistei prea tare stresezi copilul si-i modifici pragul de satietate, ceea ce nu e prea bine.
noi am crescut in 25 de zile, adica de cand am venit de la spital, 1100 g si cred ca e f bine! si v-am zis, nu e un mancau! are zile cand mamanca f putin si doarme f mult!
colici mai avem si noi, cate o repriza-doua pe zi. nu i-am mai dat debridatul si iar l-au apucat, asha ca in dimineata asta am reluat tratementul cu debridat. deci ii dau debridat si bonnisan, de 3 ori pe zi.
mai luam vigantol, 2 picaturi pe zi si cam atat.
la baita ne place ff tare, puteti vedea si in pozele pe care le-am pus in albumul "6 saptamani", insa ne cam agitam la masaj...uneori, adica mai nou...se poate sa-l fi speriat, chiar nu stiu, sa vad in seara asta ce face.
pt baita folosim produse la la TOPFER, mi se par f bune. punem sare de baie cu tarate in apa si folosesc samponul si gelul de dus, apoi la masaj, uleiul.
i-am facut baie in fiecare seara, iar pe caputz, din doua in doua seri, de cand mi-a racit.
acum, ca am facut 6 saptamani, nu stiu daca sa-i mai fac asha de des. am inteles ca o data la 2 zile e ok, iar pe caput, de 2-3 ori pe sapt. ce zic mamicile cu experienta???
de ieri am observat ca-i cade parul din frunte incepand...e ok?? nu chiar tot, insa i s-a rarit considerabil si-l gasesc pe caciulita...
eu sunt un pic stresata pt ca pediatra mea aobservat ca bebe tine cumva ciudat labuta piciorusului stang, cica de la pozitia pe care a avut-o in uter. il si indreapta, calca bine, insa sunt ingrijorata. am fost la ortoped si a zis ca e ok, ca isi revine cu masaj la baita si nu crede ca e cazul de gips...ati mai auzit cazuri??
dupa botez intentionez sa vin cu el la bucuresti sa caut un ortoped de copii, care sa fie experimentat. daca cunoasteti pe cineva, pls, spuneti-mi si mie!
ciudat este ca din maternitate nu mi-a zis nimeni nimic si am stat 3 sapt si l-a vazut cate un doctor zi de zi! nu cred ca eceva grav, mai ales dupa ce mi-au zis dr, se poate coprecta, insa e un motiv de ingrijorare pt mine...
cam asta este starea lucrurilor la noi..am avut si eu un pic de timp sa va scriu
acum cautam sala pt botez, sper sa rezolvam azi
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
babytza spune:
Felicitari Teomaria !!!!! Sa iti traiasca bebelina !!!! Sa fie sanatosa si papacioasa !!!! 
Valentina
38 +
David Gabriel
poze
AMR 1 ZI!!! 
andy_galro spune:
neata! am si eu o intrebare pentru mamici
voi la ce temperatura faceti baie la copilasii...eu incerc sa ma incadrez intra 35-37(adica si incercat de mine cu cotul sa nu arda si cu termometru de baie) dar am citit ca ar trebui sa fie si mai mare temperatura apei cu care il speli(38-39) si la apa care il clatesti sa fie cu 2 grade mai putin..... pana la urma cum este de fapt?
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
angelynna82 spune:
Muhh ma bucur de burtica cat mai este dar ma supar ca nu reusesc sa le aranjez totul pana vine ea
...visam sa vina intr-un cadru armonios, nu zic ca acu nu e dar mai tre lucrat
Andy_galro in filmuletul pe care la pus Laureta Dna Culcer spunea ca temperatura apei trebuie sa fie undeva la 37grade (sper sa fi retinut bine) iar apa cu care il clatesti cu 1-2grade mai mica
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
angelynna82 spune:
Claudinna cauta informatii despre Dr. Jianu MIhai are cabinet la Policlinica Dorobanti - tel 211.28.04 lucreaza si la Grigore Alexandrescu, sefa mea a fost la el si spunea ca e un dr bun.
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
aly_c20 spune:
buna
teomaria, sa-ti traiasca grasunica

babytza, imi pare rau ca iar s a amanat intalnirea cu bb
muuh, a-propos de ce ai zis u de burtica, sa stii ca eu imi fac timp si ma gandesc la perioada gravideniei
, mi-e asa dor sa am iar burtica, chiar daca am avut o sarcina cu risc
, abia astept sa-l "proiectez"pe al doilea
.
puiului meu i-a isit o pata rosie pe pleoapa de sus, in coltul interior, oare ce o fi?

sper sa nu fie nica grav.
si inca ceva, puii vostri ofteaza si gem
?
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
Joy21 spune:
Claudinna, felicitari pentru bebe! Mi se pare ca a luat in greutate f bine! Vreau sa te intreb cat Debridat si Bonisan ii dai pe zi? Noua ne-a dat ediatra 1ml de debridat/8h si mi se pare putin.
Legat de problema ci laba piciorului, din cate imi amintesc a fost la mamicile de iul-aug. un caz asemanator dar putin mai grav pentru ca a fot nevoit sa poarte gips. Poate te ajuta ea cu un sfat... 
Anca, intrebai de mine. Acum stau cu printesa agatata de tzitzi si scriu cu o mana. Am avut noapte grea... cu o masa care s-a lungit de la 2 la 4.30 
Babytza iti tin pumnii stransi pt maine, sa fie ziua cea mare
![]()
Am vazut ieri la stiri cazul unui bebelus de 5 luni ....alcoolic. I-as turna 2l de tuica pe gat lu' ma-sa, asa, sa se sature!
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Anna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
babytza spune:
Azi vine Tzitziri acasa cu bebe ? Parca azi trebuia sa ii dea drumul din spital...or fi bine ?
Valentina
38 +
David Gabriel
poze
AMR 1 ZI!!!