Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lucutta am spalat la masina lucrusoarele si am dat un cilcu suplimentar de clatire, balsam am pus foarte putin. Le-am spalat pe culori: albe cu albe, colorate cu colorate, paturicile impreuna cu prosoapele. Toate lucrusoarele le-am spalat la 40grade iar dupa calcat, am folosit ariel.

Ramona iau oscilo, beau ceaiuri si pun ser fiziologic in nas...stari febrile nu am multumesc lui Dumnezeu.

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ramo din pacate e cam greu de dat sfaturi de-astea, io bebe inca ioc, iar experienta mea cu fratiorii mai mici nu se intinde pe chestii asa de delicate gen hranit noaptea (acolo era mami expertul casei, desigur). Insa, fetele spuneau ca este o perioada mai haotica la inceput, pana isi creeaza si bebe ritmul sau. Piersicutza are dreptate, solutiile sunt de incercat. In nici un caz nu te lua de laptele tau, laptele tau e cel mai bun, ar fi culmea sa produci calitati diferite ziua si noaptea, nu crezi?

Da' bebe plange, se strange, ce face cand il lasi seara de la tzitzi? Daca se strange, fetele ziceau ca e de la colici, daca mananca pumnisorii sau bluza, ii e foame. Poate ar fi bine ca, daca ii dai totusi ceai, sa nu i-l dai noaptea, pentru ca ii ia din ce mananca el. Pe mine m-au convins fetele cu "numai lapte", si nu cred ca o vada o picatura de ceai in primele luni, numai vigantol si anti colici.

A propos de vigantol, dupa ce s-a facut Raluca sormea mai mare, a aparut un zvon ca nu domne nu se mai da vigantol, ca degeaba se da. Apoi vad ca iar se da, cine sa-i mai inteleaga si pe oamenii astia care recomanda anumite medicamente in functie de strategii de marketing? Gen vrem sa scoatem cutare medicament, sa bagam in loc unul doua ori mai scump. Brusc devine nerecomandabil.

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

babytza m-ai speriat toata, eu o sa ansc natural pana la proba contrarie, daca ma ia azi inseamna ca ma plimb din spital in spital? Aoleooo...
Da ce ti-a zis, maine te ia? Sper din tot sufletul ca da, la tine este nevoie sa nasti acum... Curaj, mami, si sa nu te intristezi, poate asa a fost sa fie, bebe sa nu vina pe 26 septembrie.

Nikoloici, lasa depresia, e total aiurea. Uite, daca nu ai mare lucru pentru bebe, ai putea sa incepi sa cumperi, hainutele sunt OK. Ieri am fost in Cora si am gasit multe haioase,pser a nu-mi para rau ca le-am luat, par destul de ok ca si textura, iar preturile sunt bune. ALte preturi bune am gasit in complexul comerical rahova (Carla mi-a spus ca sunt acolo) - daca urci la etaj vezi numai haine de bebei, au si rombaby, care e o marca foarte ok, ti le recomand cu caldura.

Scaun de masina eu nu am, drept ca nici masina :D, am papat banii de masina deja si tati nu are nici permis, iar emie n-o sa imi dea nimeni EVER vreunul deci... Hm, nici carucior, nici cadita nu am. De altfel unde sunt acum nici macar o farfurie n-am :)) rebuie sa cobor acum sa imi cumpar!

Vreau si eu sa stiu in ce-o scot pe mandra din spital, acum, ca imi trebuie mie, nu am vazut nici un "cosmonaut", cu sau fara picioruse.

37+ Anda Teodora

Nu....Doamne fereste...cum sa te plimbe pe tine ??? Urgentele le primesc, doar cezarienele au plecat acasa...Si mie mi-a zis ca daca mi se rupe apa nu ma mai refuza conducerea si ma baga imediat in opratie... Nu iti face griji.

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

babytza nu ma lua foarte in serios. daca ar fi nevoie sa ma duc acolo cu apa rupta si contractii si ar zice ceva as naste in fata spitalului dar de-acolo nu ma urnesc. :)

Atata doar ca e trist, se pare ca intr-adevar fetele aveau dreptate cand spuneau ca dupa perioada concediilor se aglomereaza, ca toti dr. isi programeaza cezariene dupa...

Sa ne tii la curent cu starea ta! Daca dr. nu a zis nimic, inseamna ca bebe e bine, si injectiile alea si-au facut efectul, ceea ce e cel mai important pana la urma. Sa mananci si sa te odihnesti. Zice aia care o facae si pe una si pe cealalta, uite de o ora ma chinui sa cobor sa[cumpar ceva de papa si nu mai reusesc odata pup].

LE Ange am uitat sa zic, pentru iesit pe-afara infige-te cu incredere in hainele lu tati, eu scriu acum dintr-un pulover de-al lui, arat cam a sac ambulant dar ce sa fac...

Important voi aveti pete in jurul gurii? Ca eu m-am pricopsit cu asa ceva dupa ce in prealabil si se exfoliase pielea. Cu ce le scot? Dupa ce ca am un bot ca umflat cu silicon si am facut o urma de barbita , acum zici ca am si bube pe fata

37+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Off Babytza, sper ca maine sa ai mai mult noroc

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Pai am sa iau din hainele lui ca altceva n-am ce sa fac

Am si eu pete pe nas si barbie...plus buzele umflate, am incercat cu masca, creme...degeaba, sper sa treaca dupa nastere

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

babytza te vazui online pe mess si sa chiar ma gandeam ca o fi sotul. Chiar ca parca esti in Stan si Bran.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Hai mai gravidutelor bucurati-va de aceste ultime saptamani cu burta. O sa le duceti dorul, chiar si noi proaspetele mamici ii simtim lipsa dar nu avem timp sa ne gandim la asta. Poate unele dintre voi se opresc la un singur copil si atunci sa vezi nostalgie dupa burta. Enjoy ca sa zic asa ca oricand poate fi the next day of the rest of your life.

babytza din pacate Elias are doar 30 de paturi de nou nascuti. Cand numarul lor ajunge le 25 se inchide maternitatea si se pastreaza locuri pentru urgente. Deobicei vineri se externeaza o gramada de paciente ca nimeni nu are chef sa stea in weekend in spital si e mai liber pe sambata si duminica. In caz de necesitate maxima copii sunt cazati doi in pat lucru care nu prea e de dorit. Si cu asta o lamuresc si pe 300 ca nu ramane pe drum daca o apuca sa nasca.

ramona nu stiu sa iti dau nici un sfat simodina zicea ceva de asta asteptam sa intre ea.

simodina poate ne spui totusi pe scurt ce a mai zis Culcer de alaptat ca eu sunt tare interesata uite de exemplu acum am senzatia ca ma transform in suzeta si nu prea imi place deloc asa ca orice sfat e binevenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Da de Felicia stie cine ceva?

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata si de la mine,

dupa o noapte de cosmar in care de la 1 la 4.30 nu am reusit sa o fac sa doarma sau sa pape cat trebuie si am stat cu ea doar in brate, am cedat nervos si i-am pus-o lui tasu in brate sa se mai ocupe si el. Normal ca dupa ce m-a chinuit pe mine la tasu a adormit in 20 min.

Multumesc mult Andy, Andreea si Anca pt raspunsurile voastre, am ajuns la concluzia ca nu are rost sa o chinui si pe ea si pe mine cu suptul la san asa ca incerc sa ma mulg cat pot si in rest ii dau completare cu formula. Asta este nu am ce sa fac, mai bine sa suga putin si de la mine decat deloc. va pup dulce.

Despre program ce sa zic vad ca a inceput cat de cat sa isi lungeasca singura orele dintre mese de la 2 ore la 2 ore jum sau chiar 3. Sper sa ajungem si noi sa dormim mai bine noaptea ca sa nu mai fim stresati.

Bebeii vostrii cat au luat in greutate in prima luna?

Despre iesitul afara vroiam sa va intreb, la cum e vremea acum si bate vantul, cum ar trebui sa o imbrac ca sa nu raceasca? ca mie mi se tot pare ca e racita, ca are nasul infumdat si stranuta de cateva ori pe zi, insa nu are febra.

Cat despre raceala si eu sunt racita de vreo saptamana, dar mie dr mi-a dat voie sa iau augumentin pt raceala la plamani si paracetamol si fervex pt nas si gat. Plus strepsils si vitamina c. MI-a zis ca trece foarte putin din aceste medicamente in lapte, insa de multe ori ma intreb daca nu cumva a fost asa agitata si din cauza lor.

Mami fericita de Irina Alexandra

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput