Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula ai dreptate. Sper sa treaca, sunt hormonii de vina. Oboseala nu ar trebui sa foie pentru ca nu am fost singura in ultima vreme. Cred ca e instinctul ala de ciub care a ramas un pic nesatisfacut, normal ca la casa au ramas lucruile neterminate,d ar e... locuibila deocamdata. SI daca mandra are rabdare in cateva ziele o sa avem si baie noua :))

Multumesc mult, parca mi-e deja mai bine, forumul asta e o comoara, sotii de obicei se descurajeaza si nu mai spun nimic in asemenea momente.

Lucutta, si eu de multa vreme ma gandesc la bebe in orice moment, in timpul fiecarui gest. E ca o parte din mine, dar cu identitate proprie.

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrr....sunt disperata...sunt convinsa ca s-a mai vb aici despre asa ceva dar efectiv nu am timp acum sa caut in urma...

cred ca bebele meu a inversat ziua cu noaptea...sau exista alta explicatie???poate ma ajutati cumva cele mai experimentate....

dimineata se trezeste in jur de ora 10..mananca dar nu f mult...cca15-20 minute in total...il schimb si adoarme instantaneu pana in jurul orei 13...atunci se repeta totul...mancare cca 20 min ...schimbat si somn pana spre ora 18...atunci la fel...si fie mai adoarme pana sper 21...fie nu dar sta cumintel....insa dupa ora 21-22...adica dupa baita unde sta nemiscat deci ii place f tare...mananca insa nu mai doarme pana spre 2 noaptea...dupa 2 doarme pna ala 5.30-6 si e ok....ideea este ca nici nu sta degeaba dar nici nu urla...vrea pe tzitzi in gura...cat sta asa e ok insa nu daorme....de ce oare????pt ca mananca putin ziua?????sau efectiv nu ii este somn????sau de ce??nu cred ca ar avea colici neaparat desi daca nu-i dau pe tzitzi urla ca-n gura de sarpe....si se zvarcoleste....

mama imi spune ca poate nu am laptele bun...ca poate e putin...etc....beau zilnic 1 l de ceai de chimen si i-am dat si lui cam 40 ml pe zi...ieri am luat si ceai de anason si o sa pun si de-asta....

aveti ideea ce ar putea fi???cat trebuie sa stea la san in mod normal??am zis ca de azi o sa incep sa-l cantaresc ianinte si dupa masa...

POZE...POZULICI

40+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

300
NU AM NASCUT!!!!Stau si eu in umbra aici si am aceeasi depresie ca tine.Visez numa porcarii, ma gandesc numa la porcarii am devenit extrem de negativista, orice stire ma impresioneaza, mai ales, caci, am impresia ca orice stire care o vad este despre copii cu pb. in maternitate si ma iau toate.Si mie imi mai vine sa plang..oo de multe ori.Ieri de nervi mi-am luat masina si m am aruncat in trafic ca sa schimb peisajul din habitaclul meu si am stat si am stat in ploaie dar eram intre oameni si mi-am mai revenit de la aerul rece asa.
Chiar daca nu mai scriu aici in fiece zi citesc ce se posteaza, insa majoritatea discutiilor sunt despre bebei nascuti...si iara ma ia depresia...ca eu de ce nu am bebe in patutz si am doar o caditza si un scaun de masina???DE CEEEEEEEESi ma incep gandurile...o fi ceva aiurea cu mine de nu am nascut???
Azi am facut si noi 38 de saptamani...nu va mai invit la tort ca mi-a pierit cheful sa-l mai fac
PUP FETELE

Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 14 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetelor
Noi am fost trimisi acasa....
Nu este nicio sansa pentru azi....Au fost trimise toate pacientele cu cezariana acasa din lipsa delocuri.

Ne asteapta maine la 8 dim. Deja ma plimb cu bagajelul ca in filmele cu prosti...

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi

300 si Nikolici multi , incercati sa va linistiti ...cat e posibil

Vise am si eu si inca ce vise , mai nou tati s-a suparat pe mine ca am racit (stau cu oscilo, ceaiuri si ser) pt ca ieri am plecat imbracata subtire...efectiv nu ma mai incape nimic

Cred ca ni se intampla asta pt ca mai avem putin, eu cel putin stau si ma gandesc ca mai am doar wk asta si in functie de controlul de luni nastem sau nu, la bb ma gandesc mereu (am nspe mii de ganduri negative in legatura cu el)

Sper sa imi revin cat de cat

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetele,voi a-ti spalat hainutele lui bb in masina de spalat sau cu mana si cu detergent sau numai cu balsam de rufe sa-i schimbe mirosul?
Le-ati spalat toate impreuna ,adica albe cu ,colorate,inclusiv paturica si prosopelul de baie?

35+Sergiu

Mergi la inceput

babytza m-ai speriat toata, eu o sa ansc natural pana la proba contrarie, daca ma ia azi inseamna ca ma plimb din spital in spital? Aoleooo...
Da ce ti-a zis, maine te ia? Sper din tot sufletul ca da, la tine este nevoie sa nasti acum... Curaj, mami, si sa nu te intristezi, poate asa a fost sa fie, bebe sa nu vina pe 26 septembrie.

Nikoloici, lasa depresia, e total aiurea. Uite, daca nu ai mare lucru pentru bebe, ai putea sa incepi sa cumperi, hainutele sunt OK. Ieri am fost in Cora si am gasit multe haioase,pser a nu-mi para rau ca le-am luat, par destul de ok ca si textura, iar preturile sunt bune. ALte preturi bune am gasit in complexul comerical rahova (Carla mi-a spus ca sunt acolo) - daca urci la etaj vezi numai haine de bebei, au si rombaby, care e o marca foarte ok, ti le recomand cu caldura.

Scaun de masina eu nu am, drept ca nici masina :D, am papat banii de masina deja si tati nu are nici permis, iar emie n-o sa imi dea nimeni EVER vreunul deci... Hm, nici carucior, nici cadita nu am. De altfel unde sunt acum nici macar o farfurie n-am :)) rebuie sa cobor acum sa imi cumpar!

Vreau si eu sa stiu in ce-o scot pe mandra din spital, acum, ca imi trebuie mie, nu am vazut nici un "cosmonaut", cu sau fara picioruse.

37+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata si de la noi

Noi mergem azi la control si ghinionul meu e ca doctorul pe care-l stiu de o sarcina e in concediu medical si acum trebuie sa merg la altcineva. Ma obisnuisem cu el si aveam incredere in el, acum cine stie si cu cine nasc. Asta e, sper sa fie bine tot restul.

ramonzca79 incearca sa-i faci ziua mai atractiva si noaptea mai putin atractiva. In sensul ziua sa te joci cu el, sa fie lumina in camera, sa-l tii mai activ, iar noaptea sa-i arati "mai putin interes", adica lumina slaba, nu vorbesti cu el si nu faci nici toate lucrurile din timpul zilei, doar papica si atat. Poate se prinde cumva ca noaptea nu e la fel de interesant ca ziua.

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici .

Sesizez cu stupoare ce de probleme aveti ca proaspete mamici, dar cu toate astea aia astept sa vina bebelina . Pana atunci mai invat de la voi cu ce probleme va confruntati.

Maryb eu pe 30 ma "caut" de streptococ, pe 3 am eco si pe 6 ma duc sa-mi citeasca eco. pe 6 oct am la ora 10. Poate ne vedem acolo...
Te tin la curent ce si cum cu streptococul, dar sper sa nu doara . Mie imi zisese oricum ca se recolteaza in sapt 36 deci la tine era un pic devreme ca sa zicem asa.

35+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

ange, pupici, eu una m-am linistit, dar simteam nevoia sa impart cu cineva din starea aia.

Despre raceala, eu am tratat-o pe a mea cu echinaceea, mi s-a parut un super remediu. Unii zic ca e contraindicata in sarcina, dar nu exista absolut nici o dovada - in plus nici nu am luat mai mult de o folie. In schimb, de cand nu mai stari febrile, tot uit s-o iau, si drept urmare nu trece raceala deloc, imi curge nasul ca la un copil de gradinita!

Luuutta, sunt mamici si mamici. Unele au spalat la mana cu detergent hipoalergenic, apoi au calcat. Altele au spalat la mamsina, la 40 de grade parca, cu detergent hipolaergenic, apoi au calcat.

In sfarsit, sunt si mamici care spala cu detergent normal, la 40-60 de grade (aici ai grija, vezi etichetele rufelor), apoi baga un program suplimentar cu racire. APoi au calcat. Cred. Eu voi fi din a treia grupa, insa nu stiu daca o sa calc. Rufele colrate de bebe nu prea ies, asa ca nu cred ca e mare problema daca le bagi impreuna. Eva s-a riscat vara trecuta si nu i-a iesit nimic, mi se pare ca folosise si un program cu apa mai calda, gen 60 de grade. Daca intri, Eva, corecteaza-ma!

37+ Anda Teodora

Mergi la inceput