Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Tecky spune:
Neata mamicilor de pepenasi!
Eu ma pregatesc sa plec la coafor sa ma vopsesc,maine ma epilez,manichiura si poimaine coafat si machiat....tb sa arat bine la botez macar la fata daca la corp se cunosc inca kilogramele in plus.
Cuscra la multe lunite inainte pt ginerica David Andrei! Sa creasca mare si sa fie sanatos sa aibe grija de fata mea.![]()
Cristina sa nu te mai invinovatesti ca ai pierdut laptele ca nu ai nici o vina,unele femei au mai putin lapte decat altele.Eu m-am consolat cu ideea ca unele mamici nu au alaptat deloc.Incearca Galactogil si ceai pt stilularea lactatiei de la Fares,mie asa mi-a revenit laptele, cat de cat reusesc sa-i dau mai ales seara o masa completa.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Serenity90 spune:
CAMY sa stii k si eu am vazut o oarecare asemanare intre ei...au aceeasi pozitie..paturica albastra ...nu ma supar stai linitita 
SURSULA sunt varza..am incercat sa pun nume la link cum faceti voi..si vad k am esuat total..sunt mai rau k titanicul
nu merge sa pun nici linku normal cik fac reclama..puii mei..
Frumosi rau pepenasi mhey...numai mamici frumoase...ce mai..suntem cele mai tari ![]()
Pupy la fete...eu ma duc..finaly..la notar, apoi sami fac livretu..si daca o mai avea timp fat-Frumos sa mergem sa depunem si actele pt alocatie si trusou!! Kisses 

Denisa mamy de
Radu Mihai
maitreyi spune:
neata 
sorry ca dam mai rarut pe la voi cu pupu' insa is prinsa cu inscrierea la facultate, cu plecatu', cu intorsu'...
noi suntem bine, vesele si vorbarete, insa in continuare, ca si codrin de monalac, nu prea papam. deci nici in greutate nu prea luam. trebuie sa ajung la pediatra si sa vedem ce facem...intram si noi pe diversificare mai repede...chiar nu stiu...acum la 8 de exemplu a mancat dupa 4 ore 35 ml si la 9 am mai insistat eu si a mai luat 25 ml
.
imi da si mie cineva, pleeeease, noua parola de la pepenasi? 
sa aveti o zi pufoasa! 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Marina_1609 spune:
pica, si noi pe la 7:00 ne trezim dar nu e batut in cuie. uneori mai doarme pana pe la 8, alteori se trezeste la 6....
Sursula, mi-au placut pozele reprezentative ale lui Tudor!
poate treceti si pe la noi cu petitul! pe noi ne-a mai petit Raducu de Serenity asa un pic dar n-a mai zis nimic...asa ca nu stiu cum a ramas. dar cum spui tu, nu strica mai multe variante![]()
Endoscopie am facut la medlife, nasoala senzatie dar eu am mai facut de n-spe ori, noutate a fost injectia aia, ca inainte imi faceau asa pe viu.... Nu e tocmai placut sa-ti bage ceva pe gat si sa simti ca ajunge pana in intestine...
apropo: voi pe unde va plimbati?
m-am intins si eu un pic langa bebe si cand abia am reusit sa atipesc a inceput sa se smiorcaie...zic o fi ora de masa...alerg fac papa , pregatesc tot si cand ma intorc ea doarme tun...si acum iar imi pica ochii in gura
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
gallyb spune:
BOTI si eu tot o alaptez doar dintr-un san la o masa, aceeasi intrebare si eu o am daca se satura. Uneori il goleste, alteori nu. Mai ales ca in ultimul timp mananca un pic si tot intoatce capul, apoi iar se apuca de papa si iar refuza. Nu stiu de ce face asa. Nu sta sa pape incontinuu.
Cu ochisorii si noi stam la fel de prost. Trebuie sa-i sterg cu ser in fiecare zi de mai multe ori, nu se lipesc. Problema asta e inca din maternitate.
In legatura cu ciclul, mi-a veit exact in ziua botezului, dupa ce am plecat de la biserica. Va dati seama ce noroc am avut ca nu mi-a venit inainte. Cred ca muream de ciuda ca nu puteam sa particip si eu la botez. si eu inca alptez, formula maxim 60 ml pe zi.
Xenia (9.07.2008)
ladymina77 spune:
Buna dimineata si de la noi,
In sfarsit avem o dimineata insorita dupa multa vreme .
Scriu pe fuga sa merg la un dus rapid si apoi sa iesim afara daca se trezeste mamaruta.
De trezit,Andreea se trezeste pe la 7 sau 8 mananca ,ii fac toaleta si in jur de 9.30 -10 iar somn.Asta cel mai des,dar a avut si zile cand s-a trezit la 10.
Sursu,eu beau laptele dar cu cereale sau cu taitei,gol f rar.Nu stiam ca nu e bun,dar ce efecte negative are?
Ana,daca voi nu ne vreti plangem tare dar oferta ramane deschisa, adevarat ca ochii Ilincii sunt f frumosi sunt de acord cu tine,insaa facem si noi poze recente numai sa recuperez aparatul si sa te uit si la ai nostri ca-s albastri ca cerul senin.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii, sunt deliciosi toti si care de care mai durduliu.Mi-a placut Karina tare,tare ca seamana cu Bogdan cand era mic.
Fug sa apuc apa pana nu plange.
O zi frumoasa ca la Tg Mures va doresc!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Marina_1609 spune:
Serenity, iertare si indurare!
dar dupa ce mi-am manifestat bucuria , voi n-ati mai zis nimic si ma gandeam ca nu sunteti hotarati!![]()
Dar nici nu va inselam...flirtam doar![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ladymina77 spune:
Narci multumim si dam un
dulce karatistei Anais.Imi place la nebunie cum se stramba.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
AnnaBaby spune:
Tiberica spine-mi si mie te rog cati ml au fost recoltati la nastere pt cord center, ce scrie pe buletinul tau? La mine au fost 79 cm si vreau sa vad daca asta e cauza pt diferenta mare de greutate a corpului pt primitor. Da' sport de ce nu ai voie sa faci? Ai avut complicatii?
[b]Didi si eu am facut febra musculara dar mai putin decat ma asteptam, ca am luat aseara 2 aspirine preventiv. Wow, a doua oara, mie nu mi-a venit nici macar primul...
Illeana cred ca trebuie sa am grija mai mare la sport, dar antrenoarea, care e si vecina de sub mine de pe scara, stie prea bine ce inseamna sa faci sport dupa nastere ca si ea are 2 copii, unu de 3 anu si unul de 11 luni, asa ca am incredere in indicatiile ei, mai ales ca are grija de mine si ma urmareste in timpul exercitiilor si eventual imi ofera alternativa la un exercitiu prea greu pt mine, etc. Cu ea am lucrat si in timpul sacinii un program special pt gravi si lucra numai cu mine...
Anaxena nici mie nu mi-a venit si eu nici nu alaptez, dar ii duc "dorul" ca sa zic asa, ca sa pot incepe sa iau anticonceptionale si sa ma reglez, chiar si artificial...
Sursula[/b] eu am vazut lacrimi la Ioana cand plange, adica nu asa din senin. Nici asa nu e bine? Ca nu mai inteleg nimic...
Noi am avut o noapte agitata, nu stiu ce a avut ariciul dar de pla 4 s-a trezit sa pape, destul de neobisnuit pt ea care se trezea dimineata, si apoi a inceput frichineala, nu s-a mai oprit de dat din manute si picioruse, si de tras cu nervi din suzeta, pana dimineata. Nu plangea, doar se foia intruna. Normal ca nici eu nu am putut adormi langa ea daca se agita in halul ala, asa ca m-a prins ora 7 treza, abia dupa aceea am cazut si eu la datorie ca nu mai puteam, si am atipit vre0 2 ore. Oricum imi e ffff somn acum, da ea vad ca a adormit, sper sa se odihneasca... Nu inteleg ce s-a intamplat cu ea, i-am luat si temperatura, cu toate ca nu era prea calda, da' am zis sa vad daca nu cumva o fi din cauza asta, da' avea doar 37,4 deci nu era cazul... M-am gandit chiar si ca o fi fost deochiata, ca am fost ieri cu ea prin magazine si s-a tot uitat lumea la ea...i-am zis de cateva ori Tatal nostru da' tot nu s-a calmat...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love