Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
gallyb spune:
Noi am racit putin, nu a facut febra, doar tuseste. Nu i-am dat nimic.
Cu kaka la noi e vechea problema, nu facem decat ajutate. De ieri am inceput sa-i dau LASS BABY de la ERBAVITA, cica ar fi bun, sa vedem poate merge ca cedez psihic deja. Pediatra tot insista cu sucul de morcov si mere.I-am dat vreo doua zile suc de morcov cate o lingurita si cand i-am dat mai mult a vomitat noaptea si dimineata, de a trebuit sa o schimb de haine. Asa ca am renuntat la suculete.
In rest Xenia e o papusica cumintica, gangureste, rade cu gura pana la uechi de imi vine sa o pap. Suntem mai mofturoase cu papatul, mai bine zis lenese. Cu licenta mea a dat si de biberon, dar sper sa o dezvat. Lapte praf ii dau putin, ca cica aluat putin in greutate, de la 2800 cu cat am iesit din maternitate la 2 luni avea 4200. Suntem mai micute noi, dar poate recuperam pe parcurs.
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
Am vazut poze cu pepenasii. Sunt toti scumpi.
Merg sa pun si eu cateva poze, ca ramnem fara petitori. Sa vedem daca a lasa pitica.
Xenia (9.07.2008)
Didi81 spune:
Biri, merci pt explicatiile legate de ochisori
. Asa facem si noi cand ii curge, sper sa nu se mai repete. Dar pana la urma cum trebuie sters ochiul - dinspre coada ochiului spre nas sau invers, ca am auzit mai multe pareri?
Didi
de Aida Maria
tiberica spune:
Anna la mine scrie volum de sange ombilical recoltat 131,1 ml.Nu am voie sa fac sport pana la 3 luni adica din 10 oct pot dar eu am astmul si obosesc repede iar uneori toamna se agraveaza...pot face sport dar ceva mai lejer. Am facut in trecut electrostimulare si impachetari.
maitreyi spune:
am activat pm-ul pt cine ma poate ajuta cu parola de la pepenasi. eu stiam ca e activat...da' se pare ca s-au modificat modificarile cand au schimbat interfata 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Ralu79 spune:
'mneatza
Eu iar am disparut in ceata 2 saptamani, dar am revenit. Sa vedem cat ma tine acum
Am vazut toate pozicile- pepenasii sunt absolut superbi! Trebuie sa mai pun si eu cevapoze ca vad ca incuscreala e in toi pe aici si nu as vrea sa ramana Mirunica asa de izbeliste![]()
Si Mirunica papa de la un singur san odata, cred ca doar de vreo 2 ori i l-am dat si pe celalalt. Si la ea kk e mai mult de 90% apa in majoritatea datilor, plus ca ea face doar o data pe zi, dar stiu ca e ok. De luat in greutate nu e campion- a luat 1,450kg la 2 luni si 1 saptamana si de cateva zile luam ceva vitamine sa ii faca pofta de mancare.
Cu piciorusele in schimb nu s-a rezolvat- se pare ca ghipsul e doar inceputul- va trebui sa poarte orteze

Sa speram ca nu pt. mult timp.
Zambeste mult, "vorbeste" dar nu foarte mult, rade dar fara zgomot inca si urmareste de zor animalutele de la carusel sau diferite zanganitori.
Ciclul nu mi-a venit nici mie inca.
Kg- am dat jos 16, mai am 6 ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina, dar as fi fericita si cu 3.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
SunSmile spune:
Bunaaa,
La multe lunite sarbatoritilor! Sa cresteti mari!
Boti super, super! Iar tu arati minunat!!! (eu sunt verde de invidie:) ). Si nu din cauza invidiei ci pt ca te-ai tzuguia foarte tare la fatza, eu te rog sa nu mai slabesti. Si nu-mi place poza aia cu fumatul..deloc-deloc. (vezi, sa nu te plangi ca n-ai soacra
)
Sursu in carutz. Marsupiu nu-mi place prea tare (Dragos e fanul lui) iar in brate cred ca in 5 metri imi rupea mainile. In carut ii place, ii dau umbrela in jos si poate vedea si ea luminile...totul bine.
Eu azi va invit la un pahar de sampanie si o felie de tort, pt ca implinim 3 ani de casnicie!![]()
Pup, ma'c sa schimb imputzitu' (fata asta vrea sa dea tencuiala jos de pe pereti cu kakii astia:) )
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
M&M spune:
Deci...
Tecky,
. Relaxare placuta !!!
Maytreyi, ai PM!!! Bafta cu inscrierea...Poate Alexandra te simte pe tine agitata in perioada asta...
Sun , LA MULTI ANI!!! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos!!!
Mie mi-a [pierit chefulde iesit afara...
Vad ca bebe doarme linistit...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Ralu79 spune:
Maitreyi- ai pm
Sun- multi inainte minunati si fericiti sa aveti!
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena