laparoscopia-conceptia
[Buna fetelor:
am si eu o intrebare:acum fix o luna am fost operata pt ovare polichistice prin laparoscopie,pt ca vreau un micut/a.De 2 sapt ma dor sanii si sfarcurile(de ieri rau de tot),insa ciclul nu a venit.din cate stiu trebuia sa vina deja.Se poate sa-mi fac iluzii de un bebelus?sau pur si simplu intarzie?
Raspunsuri
Liana30 spune:
carla e simplu![]()
ia fa tu un test si vei afla..poti face unul de sange maine dimineata ca ala nu da rateuri ca cel de urina..baftaa multa!!!
4+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
carla_2008 spune:
Liana draga,
intrebarea mea era de fapt daca nu trebuia sa-mi vina intai un ciclu dupa laparo si doar apoi ovulatia si conceptia.Asa stiam.Insa mai aud tot felul de lucruri,vroiam sa vad ce-mi spun si fetele de pe forum.De un an ma tot uit la ce scrieti.DE-ABIA ACUM M-AM LOGAT.De un an tin tratament si m-am cam saturat sa fac o mie de teste fara rezutat .
ITI MULTUMESC!
tusce spune:
Nu trebuia sa-ti vina intai un ciclu.Asta nu este o regula.Ciclul trebuie sa-ti vina , normal, cum il asteptai si inaine.
carla_2008 spune:
Buna fetelor.ati facut si voi laparo?la cat timp a iesit bebe dupa,daca raspunsul e da?
Codri spune:
Carla eu am facut laparoscopie in 2004 si la 3 sapt dupa, am ramas insarcinata. E adevarat ca la o saptamana dupa laparo mi-a venit ciclul (atunci trebuia sa vina) si am ramas dupa inca 2 saptamani.
Codri.
aris26 spune:
carla sper ca ai deja doua liniutze pe test.
eu am facut laparo, a curatzat nishte focare de endometrioza si am ramas in aceeashi luna. bine, eu am facut laparo in ziua 1 de cm asa ca nu a afectat ovulatia. foarte multe femei au ramas imediat dupa o laparoscopie bine facuta care a rezolvat complet diversele probleme gasite acolo. daca ai facut operatia in primele zile de cm atunci ai shanse f mari sa nici nu iti mai vina cm dupa operatie(cazul meu
) daca ai facut-o un pic mai tarziu(dupa ziua 5)atunci ai shanse f mari imediat dupa primul ciclu.
bafta
14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
carla_2008 spune:
Am revenit.
Mie mi-a facut laparo la 2 sapt de la ultimul CM(calculand din prima zi a ult ciclu).de 3 zile mi-a veit cm natural,cu intarziere cred 2 sapt nu?si sunt f fericita pt ca eu aveam cicluri o data la 8 luni si anovulatorii.ma faceti sa fiu mai calma si sa gandesc pozitiv vazand ca sunt sanse f mari sa ramai imediat dupa laparo.
deci poate luna urmatoare ...vedem..... :)
Merci de raspunsuri!!!!
![]()
si la cat timp dupa operatie pot face sport?
pupici
carla_2008 spune:
doc mi-a dat sa iau clostylbegit.cica o sa am ovulatie peste vreo 2 sapt.mai am o nelamurire!!!ce concentratie de acid folic trebuie sa iau inainte de conceptie?de 0,4 mg ,1 mg sau de 5 mg?
pupici
speranta76 spune:
Fetelor cat a-ti dat la medic pt. laparoscopie? Luna viitoare urmeaza sa fac si eu pt. desfundarea trompelor>