laparoscopia-conceptia
Raspunsuri - Pagina 2
andrutzac spune:
Buna Speranta. Si eu vreau sa fac laparo pt desfundarea trompelor si nu stiu la cine s-o fac. La Tutunaru sau la Ion Ionut. Tu cu cine vrei s-o faci?
casamihaela spune:
fetelor si eu vreau laparo.
am incercat sa sun ieri la Ion Ionut sa vad cand e ultima programare dar nu am reusit.iar azi de dimineata se auzea foarte prost si iar nimic.
carla_2008 spune:
buna Speranta,
operatia am facut-o in Ungaria la Debrecen,pt ca nu am incredere in sistemul medical roman.Oricum si acolo doc primeste in buzunar.Operatia a costat 100.000 forinti,adica aprox 1500 ron,iar doctoritei i-am dat 100 euro dupa operatie.Tinand cont ca e vorba de o anestezie generala,inainte de opratie am fost atenta si cu anestezista cu 50 euro.
A fost impecabil totul.Comportamentul,igiena din spital,atentia si responsabilitatea,ceea ce in Romania lipsteste cu desavarsire.
Bafta multa si fara frica! :)
Unde faci operatia?
carla_2008 spune:
Fetele ,am o problema.De curand (2 sapt)m-am apucat de spor,sala,tinand cont ca acum 2 luni am facut laparo.De cateva zile ma doare in timpul contactului sexual.Are vreo legatura?
speranta76 spune:
Eu fac laparoscopia la Tg Mures nu la Bucuresti, asa ca nu cunosc medicii pe acolo.
mara80 spune:
si eu fac laparoscopie in decembrie,chiar in prima saptamana!nu stiu cat costa!daca a facut cineva recent poate ne spune cam cat a costat!
mara
speranta76 spune:
Carla, multumim frumos de informatiile pretioase, poate mai sunt si alte fete care au facut in Ro si ne ajuta!
simonia spune:
mergi la dr. nu cred ca e de la operatie. de la ceva este, si dr. va lamuri problema, tratamentul si ce e de facut in continuare, nu neglija!
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetele ,am o problema.De curand (2 sapt)m-am apucat de spor,sala,tinand cont ca acum 2 luni am facut laparo.De cateva zile ma doare in timpul contactului sexual.Are vreo legatura? |
tamaryllis spune:
Carla, eu am inceput sa merg la sala la fix 4 saptamani dupa operatie, la aceeasi intensitate ca inainte de laparo si m-am simtit f bine.
Totusi, organismul raspunde diferit la diversi stimuli....
Oricum, cel mai bine e sa mergi la medic!
cristinadar spune:
buna fetelor!
eu am facut acum 3 sapt laparoscopie la iasi, am dat 5 la dr si 2 la anestezist,am facut drilling ovarian
cam mult sa stiti 5 caci este o operatie relativ usoara, tot atata au dat si fetele care faceau operatii clasice de fibrom ...3 mil cred eu ca e de ajuns.....la dr...