Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Habar n-am ce-i cu Mihai... n-a mai facut ferba... n-a mai vomat... de mancat are mese cand mananca fara mutre... si mese cand face figuri... Ramane de vazut ce mai are de gand... sunt in asteptare

Ai mei inca nu au inceput sa se sperie de ce vad la tv... dar fii'mea a avut perioada asta... sau jelea daca plangea un bb intr-un film...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza...nu a facut nimeni cafeaua???hai k o dau eu...

razvi e mai bine...nu a mai facut febra de samb dimi,dar a avut si 40,de harait nu mai haraie asa rau doar tuseste acum,si e o tuse enervantaa caci saracutul plnge de fiecare data cand tuseste!diseara la 12 terminam cu branula...sa vedem ce mai luam dupa!

va multumesc ink o data!

kmi timi e frumoasa rau!!!!

va pup!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
la noi vremea a dat peste cap previziunile si codul galben de avertisment a sublimat intr un weekend cakd, cu 24 grade si mult soare, mai putin dupaamiaza de ieri cand a tras o furtuna cu fulgere si tunete care au spart bariera fonica admisa de timpanele mele.
am scos doua zile maimuta din dotare la microdelta, a vazut animalele ei iubite din carti, pe viu, a hranit poneii cu iarba proaspata si a facut toata ziua ca o gasculita: da, da, da! ca nu i iese ga...

mady: of, bietul razvi,te inteleg ptr cat ti se rupe inima langa suferinta lui... , sinteti mai bine azi, poate, si veti scapa si de asta.

kmi: sa ti traiasca finutul dragalas si scunmpa de timeea! poti sa ne mai dai si noua niste par de al ei, ca nu ne suparam, sa stii!

crina: ce bine ca ai mai scris si tu. am vrut sa sun, sa vad ce face maya. mai ai nr din vara? relativ la despartirea de ea, stii ce scria stefaniya despre metoda daneza de la gradinita lui carl, ii spui copilului ca pleci si vii dupa el, nu te furisezi si nici nu i zici ca n ai incotro. asa ca lasa fofilica si fii sincera cu fata !

mihae@ si kitty: ptr renovare ofer consultanta gratuita! ca pana va apucati voi eu mai perseverez un pic si pot sa scriu si o carte. caut sponsori

elyanne: ia mai uita te o data in gura, daca tot ai eliminat toate cauzele si te bate gandul ca i de la dinti, nu zice ca au iesit toti. ca iete coana nora, are si molarii aia de scrie la net ca trebuia sa iasa la 23 de luni .

ca fata mamei cea dintoasa are un obicei noi: musca copiii de cap si le suceste nasul. e foarte neplacut ptr noi, parintii, cand mergem la joaca. ea este darnica si si imparte jucariile cu toti, dar nu orice copil e dispus sa faca la fel cu ale sale. si ptr ca se simte frustrata ca nu primeste nimic, mai ales ca nici eu n o pot ajuta sa capete jucaria ceruta de la altul, e foarte nefericita. si a dus o capul sa se razbune asa. incerc sa i comut obiceiul prost spre zone mai domestice. dar ma enerveaza si pe mine parintii acre iau jucarii din casa si nu sint pregatiti sa le dea si celorlalti copii care poftesc la ele. lasa le in pisici acasa daca nu intelegi ca sint copii si vor, indiferent de statusul de proprietate, sau du ti copilul sa joace singur cu ele in pustiu!
hai, va pup pe toate, o zi buna!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna ziua stup!

Iaca si eu in trecere...ca a trecut muuuult timp de cand nu am mai spus prezent. Nu am timp sa citesc decat rar si printre randuri.
Vin insa si dau raportul...la un an si sapte luni...avem aproape 10 kile si 83 cm.
Mancam...tot ce primim adica...dimineata ( 7.30 -830)iaurt cu cereale ( sau fagaras o cutie) plus 125 ml lapte, la 10 o banana sau un borcanel de fructe, la 12.30 fel principal( supa de pui , ciorbita de periosare, mazare cu pui, musaca cu vacuta sau ficatel, piure cu ostropel de pui, orez cu peste etc) plus desert ( iaurt cu fructe, borcan cu fructe) la 5 gustare ( orez , gris, fidea cu lapte, iaurt cu branzica si biscuti, fructe, mamaliguta) si seara la 9 un biberon plin de lapte.
Dormim 22 - 8.00 ( cu mici variatii)
Nu vorbim!!!decat pe limba ei...nu zice nici un cuvant...de om mare...are insa sunetele ei...invariabile...cand vrea sa spuna ceva...Stie foarte multe si intelege tot...dar pur si simplu nu vrea sa vorbeasca!
Este foarte jucausa...se joaca din orice...mai nou stie ca nu e voie sa inchida televizorul...si asta face...razand de noi. O luam de acolo...fuge in 4 labe razand si il inchide.

Cu mersul...alta distractie...pana la un an si sase luni fix nu a vrut sa mearga singura...ne tinea de mana si nu dadea drumul . Pe 5 septembrie s-a hotarat si a plecat singura. Dar...de cateva zile nu mai vrea. Desi nu a cazut...nu am nici o explicatie de ce nu mai vrea sa mearga.Rabdare tre sa am...important este ca stie si poate.Nu vrea...

Biberonul nu il tine singura.Cana de apa cu pai insa...da.
Nu mananca singura, doar cu lingurita si pasat cu furculita. Scoate fructele din iaurt. Ce e mai mare scoate din gura.

Cred ca m-am intins. Am prins esentialul...voi incerca sa pun niste poze...

Sanatate bebeilor bolnaviori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Subiect nou: incaltarile de iarna.

Nu stiu cum sa i le iau astfel incat sa fie potrivite pe piciorul lui. Cum sa-l masor?
Sigur vreau sa fie de piele si cusute la baza.
Daca pun talpa exterioara pe talpa lui nu mi se pare relevant pentru ca fiind cu piele groasa si cusute se pierd 1-2 cm cu marginea.
Nu vreau sa fie fixe ci usor lejere. 1/2 cm spatiu sa ramana in plus.
La sandale bagam degetul in fata, dar aici?

Mamici de copii mai mari, pentru iarna e mai bine sa iau ghetute sau cismulite?

La firma de la care vreau sa iau vanzatoarele nu ma ajuta de loc. Zic sa masor pe exterior.
Are deja niste pantofiori masurati pe exterior (talpa pe talpa) si mi-am luat teapa: nu vrea sa stea in ei, zice 'buba' si imi arata ca il strang la degete.
Help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Nu stiu cum sa i le iau astfel incat sa fie potrivite pe piciorul lui. Cum sa-l masor?
Daca pun talpa exterioara pe talpa lui nu mi se pare relevant pentru ca fiind cu piele groasa si cusute se pierd 1-2 cm cu marginea.

La firma de la care vreau sa iau vanzatoarele nu ma ajuta de loc. Zic sa masor pe exterior.
Are deja niste pantofiori masurati pe exterior (talpa pe talpa) si mi-am luat teapa: nu vrea sa stea in ei, zice 'buba' si imi arata ca il strang la degete.
Help!

rein

Rein,

http://www.incaltaminte-copii.ro/index.php?obj=front&action=q_a
aici gasesti cateva lamuriri despre cum alegi masura la copii, apoi daca mai mergi pe la produse vei vedea ca exista un link la un pdf cu o rigla de masurare a talpilor si apoi un tabelas cu corespondenta marimilor....poate te ajuta

....vedeti, Zadi a lasat ceva bun in urma ei....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:

Help!

rein

Anul trecut eu i-am luat lui Tudor ghetute imblanite care veneau peste glezna. El deja mergea cand era zapada si a mers bine cu ele.

Eu cred ca trebuie mers cu copilul la proba si cu soseta groasa in picioare, sau chiar 2 perechi de sosete. Eu ii puneam lui Tudor asta iarna si ciorapei lungi si o pereche de sosete, deci trebuie probat la fel cum va avea "costumatia" pe timp de iarna si sa fie un pic lejere.

Si zic eu ca musai din piele.

Vazut burtica de Rein ... sa fii sanatoasa si un bebe cumintel.
Vazut divina Timeea! O sa moara baietii pe pragurile voastre!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Citat:

Help!

rein

Si zic eu ca musai din piele.

io nu zic musai din piele...pt iarna iau si din Goretex sau alte minuni de materiale ...bengoase hi-tech care au mai aparut acum.

tz tz tz, mereu is gica contra....nu stiu ce sa ma mai fac...dati-ma afara

aa, da, si de mers cu cupilu la proba, ca poate nu ii incape piciorutul de grasut ce e sau de stramt ce e papucul....numa daca aveti piciorute slabute si neincovoiate sau mai stiu io cum luati papucii fara cupil

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Roxi poti sa iei cat de hi-tech vrei. Eu de hi-tech nu am bani, dar nici nu iau din vinilin. Ma bag la saramura si iau piele ca stiu ca e ok.

Anul trecut am dat pe ghetutele lui Tudor 85 de lei, ceea ce e ok pentru ceva bun. Hi-tech cred ca e mult mai scump.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hai sa va arat cu ce ne delectam zilnic:
o dau la circ?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput