Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
pisikuta spune:
poate si cu 3 odata. dar asta e filmata. ia va rog, pe ce pot incarca video pe net, free, ca la snapfish ma trimit la plimbare iar picasa e cea mai mare balarie vazuta ever de catre mine....
va pupam!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Buna idee cu mai multe perechi de sosete.
Poate ziceti ca e prea devreme pt asta dar ma gandesc ca mai tarziu nu prea pot sa ma las pe burta sa trag ghetute la gupil in picioare.
Nu stiam ca sunt si imblanite pentru ei.
carmen94 spune:
venim si noi la apel.......
kmi78.................ti-am vazut si eu albinuta.e frumoasa foc!are ochii migdalati sau mi se pare mie?
madybulancea...............merci de cafea!chiar am nevoie!!!!pupam pe razvanel
pisikuta.....................mey,pai fata ta e dezghetata de isi face dreptate singura!!!! darius ca sa-si recupereze jucariile se tine dupa respectivul ca un caine plouat.intr-un final vine la mine si imi arata cu degetul ca i-a luat ala jucaria si ma impinge sa ma duc sa i-a iau.sau........il lasa pe ala in plata domnului si el fuge la topogan.trebuie sa-l enerveze ala prea tare ca sa reactioneze si de regula el da cu palma.
flopici.............asteptam poze!!!
rein....................noi aici avem in magazine un covoras cu picirus pe elsi deasupra fiecarui piciorus e nr.ii pui piciorul acolo si unde se potriveste ala e numarul lui.noi i-am luat asa o pereche de ghetute lui darius,dar m-am gandit eu sa fie cu un nr.mai mare ca mai pun o soseta groasa ceva si sa nu-l stranga.......si am cam luat-o si eu ca cu tot cu soseta groasa ii sunt maricele.si mai depinde si de model
daca se sperie de ceva...........nu prea s-a speriat de ceva la tv......ca nu se prea uita.nu are rabdare.se uita 2 minute,apoi fuge prin casa.nici desenele nu-l tenteaza.daca ne uitam noi la tv si ne vede concentrati,atunci mai sta si el potolit cu ochii in tv,dar de multe ori noi ne uitam la tv si el se joaca pe langa noi.
singurul lucru de care se sperie pana acum e cand isi pune taica-su masca de respirat(ca el are probleme de respiratie si masca il ajuta sa respire mai bine noaptea).
se sperie,se retrage,dar cu ochii tot la tati......
daca prinde masca pe noptiera nu se sperie de ea.in 2 secunde si 3 miscari o si studiaza
acum ii iese o masea.mai are una deja iesita,iar la greutate are 13 kg.(13 kg are darius.....nu maseaua )
laura_oana spune:
buna dimineata
am pregatit cafeaua...poftiti de va luati
acum,
kmi78...Timi e superba cu pletele ei si ochisorii ei frumosi
mady...pup razvanelul sa se faca repede bine.
carmen94... 13 kile Darius nu maseaua... mai avem 1 kil si va ajungem si noi ...cu conditia sa ramaneti voi la 13 kile..
incaltari mereu avem probleme la ele.fara edy nu pot sa iau nimik, pt ca are piciorul si lat si inalt si vesnic incercam cateva modele de incaltari pana le gasim pe cele care ii sunt bune.sa nu va zic cum curg apele pe mine. si edy se satura de incercat si ar pleca si urla si se zvarcoleste...si uite asa....
edy trage de mine acu sa ma duc sa ma joc cu el...adik el sa ma calareasca pe mine ... io sa stau sa nu zic nimik.
ma citesc din urma si revin....dupa ce terminam ora de echitatie.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
am scapat...i-am pus desene la tv
pisikuta...misto ...sa inteleg ca aveti 3 suzi??? si e frumoasa foc...uffff io nu fac al 2 bb o fetitza?! ce mult mi-as dori o "tiza" cu codite...
edy nu se sperie si nu tin minte sa se fi speriat de ceva vazut la TV. chestia e ca acum daca nu ii place ce vede sau aude vine la mine si zice " nu paceee edy"( ca nu ii place) si trebuie sa mut canalul sau melodia respectiva pana zice el la care sa las.
cam atat deocamdata
va pup
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ralualexandrei spune:
Neatzaaaa hai la cafea fetele!
Voi povestiti si povestiti de bbeii vostri si eu nu prea am ce spune pt ca in ultima saptamana l-am prins pe Edy mai mult dormind.
Mai mult prin telefon aflu ce face dar asta e cum sa fac sa impac si capra si varza.
Offf nu va mai povestesc ca va transmit amarul meu.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carmenefr spune:
Andra
Am venit si noi la povesti, sa-mi laud un pic printesa, ca am dus-o la cresa, am lasat-o in usa clasei, si a plecat singura la "pupii"
Suzi cred ca s-au facut mai bine de 2luni de cand nu mai apelam la cele 6suzi...si nici nu ar mai atrage-o, cred
La cresa sunt destui copii cu suzi...culmea, era un baietel cam de varsta alor nostri...neintarcat , dar dus la cresa...Nu va spun cum plangea...
rein spune:
Voi vorbiti de suzi... Petru a avut colici pana la 4 luni si am avut nopti interminabile in care ii propteam suzeta cu degetul meu in gura sa mai taca sa inchid si eu un ochi. Cum ii dadeam drumul el o scuipa cu bolta de ma gandeam cum are atata putere lighiuta.
Acum sta cu degetelul in gura noaptea cand se trezeste din cauza dintilor. As fi preferat sa stea cu suzi, ca vorba cuiva, pe aceea i-o alegeam eu ortodondica. La deget a facut 'buba' dar tot il suge.
laura_oana spune:
suzi...ce sa zic...ca in maternitate cand mi l-au dat cu mine in salon i-am dat-o pe ascuns sa nu ma vada asistentele si cand veneau o ascundeam sub paturica ...nu era inebunit dupa ea nici acasa...adik o tinea 5 minute cat adormea apoi o gaseam langa el sau sub el...pe la 6 luni a renuntat singurel la d-na suzi nici sa o vada o scuipa imediat. pe la 7-8 luni ( nu mai stiu exact) i-am dat-o in joaca sa vad ce face cu ea...a luat-o s-a uitat la ea a bagata-o in gurita in secunda urmatoare a scuiat-o si se uita incruntat la ea si a facut chhhh si a aruncat-o...nici pe post de jucarie nu i-a trebuit-o.
asa ca le-am aruncat pe toate ..si asta e povestea noastra cu suzi.
io acum am o alta problema..edy nu pastreaza nici o jucarie.le strica si vine cu ele bucati la mine , mi le pune in poala sa le repar...ca sa aiba el ce strica din nou si tot asa...faza e ca se enerveaza daca nu poate sa le strice!!!!
"nu poate edy" si tipa si trage cu toata forta sa le rupa si alea de plus de ex tre sa le traga nasul, ochii de mustati de coada de ce gaseste.
la masinute cauta si suruburile le invarte pe toate partile pana gaseste ceva de unde sa inceapa sa strice.
ii zic : " uita mama alta masinuta ai stricat"
zice : " a gunoi" sa o duc la gunoi sau pur si simplu nu ma baga in seama
are jucarele dintr-o bucata cu alea nu se joaca le arunca dupa pat sau se urca in pat si le arunca cu putere de parchet sau le tranteste de pe masa sau de cat mai sus cu putinta si zice
" poccc... a cazut" ...are masinute din alea intr-una de nu ies nici rotile de la viking toys ....a reusit sa rupa una un escavator .atat a tras pana i-a rupt cupa aia. ma dispera!!!!! ma apuca tremuratu cand vad ca nu pastreaza nimik.
gata ...ca ma enervez...
elpower spune:
Salutare!
Revin si eu cu vesti bune, dar nelamuritoare deloc. Adica:
Ziua de ieri:
7.30 Scoala copilul, imbraca-l, ia taxi, mergi la policlinica unde niste doamne tare dragute arata piticei la copil in timp ce eu dau niste informatii la receptie. Apoi, tot o doamna draguta recolteaza pentru exudat faringian si pentru analiza secretiilor nazale. Tare neplacuta procedura, ca am zis sa fac si eu sa nu fiu tocmai eu sursa fara sa stiu.
16.30 La ORL: Gat curat, nas curat(bagasem batista bebelusului chiar inainte de plecare), urechi curate. Nu tine de ORL. Asa si? Eu ce fac acum? Unde ma duc? Recomandati un pediatru? M-a invitat a doua zi dimineata, adica azi de dimineata, la spital sa ma duca el la cabinet. Nu mi-a luat nici macar bani pentru consultatie.
Ziua de azi:
9.30 Spital, cabinet pediatrie: Plamani curati. Nu haraie, mai tuseste un pic. Posibil sa fi fost ceva viral care sa fi trecut in zilele astea. Cam asta a fost concluzia. Adica ori ceva viral pe la trahee, laringe, faringe, ori vreo amigdalita acuta virala, ca lunea trecuta era un pic rosu-n gat. Concluzia: Bine am facut ca nu i-am dat antibiotic. Si ca sa eliminam orice urma de tuse si mucozitati enervante si sa intarim un picut organismul ne-a dat 2.5 ml ERDOMED suspensie de trei ori pe zi si cate doua pastilute de ISOPRINOSINE pe zi. Si sa dau nurofen sau Panadol la nevoie.
Oricum, sunt multumita ca nu e nimic la plamani. Poate m-o lamuri cumva analiza de ieri, desi nu cred.
Vazut poze de pitici voinici! Frumoase domnisorici !
Despre incaltari de iarna.. Am niste ghete Goretex de anul trecut. Ii vin inca, dar nu cred ca ii vin cu 2 sosete groase. La cumparat de incaltari merg numai cu ea ca nu pot sa le nimeresc fara. As cumpara si eu tot Hi-tech-uri, dar pentru mine, ca mie de-acu nu-mi mai creste laba . Pentru ea, daca gasesc ceva bun si frumusel din piele, iau, daca nu merge si vinilin
Gata, ca neuronu meu stresat uita ce mai avea de spus! Pupi multi si dulci!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007