Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si noi avem probleme cu incaltamintea. Poarta 17. Majoritatea modelelor sunt late, el avand piciorul ingust. Singurele modele care i-au venit pana acum au fost de la Miniblu, ca el purta 15. Am cautat tot Bucurestiul sa il incalt ca nu aveam cu ce. Acum i-am gasit ceva, dar sunt cam lati in fata si tot se cam impiedica, nu sunt prea multumita. Si de la Miniblu de unde ii luam, au sarit calul rau de tot cu preturile. L-am cantarit si are in sfarsit 9 kg.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Hai ca va dau eu o idee cum sa vedeti daca ii vin papuceii copilasului.
Cu conditia sa-i intre picorul usor in papucel il impingi in fata si bagi degetul la spatele piciorului.Asa estimezi cam cata lejeritate lasi in fata.
Revin!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Intru si eu dupa o absenta de cateva zile, o saptamana si zic hai sa citesc asa putin din urma.... si vad LA Multi ani! in gandul meu.... ia uite am mai ratat ocazia sa felicit o mamica dar era La multi ani,Tzuna! deci fusese ziua mea si am uitat. Din pacate anul asta a trecut asa pe nesimtite. Sotul a trebuit sa plece in delegatie, au venit socrii in vizita.... dar am hotarat ca recuperam week-endul asta. Va multumesc tuturor pentru urari.

Mady- imi pare foarte rau pentru Razvanel.Dumnezeu sa va ajute sa aveti putere si sa se refaca repede .

Si Maria a cules o viroza in ultima zi de gradinita.Nu a fost f grav numai ca nu a mancat deloc 2 zile si i-am dat iar antibiotic(ospamox)plus picaturi in nas, stodal pt tuse, biotics....

Carmenfr- felicitari pt evolutia de la cresa.

Acum suntem bine dar fugim sa mancam ceva si afara sa profitam de soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Feteleee...va pup dulce dulce dulce.Doar ce am terminat de citit.Nu pot raspunde ca nu am timp.Ati vazut ca si pe claca abia dc stau 5 min.Zic doar atat:
Sunteti niste mame exceptionale, curajoase, inteligente, frumoase .Succes cu cresele, sanatate multa la puiuti, succes la cumparaturile de iarna(incaltaminte la care si noi avem probleme)
Veve e bine-sanatoasa.12 kile si 78 de cm.
Cuvinte in vocabularul ei:
mami, tati, aie(tataie),papa, pa-pa, nene(nenea)baboo(bravo), apa, papi(fratele meu paul), Ozi(eu-rozi)la-la-la(tra la la);sttt(asa goneste pisicile);oua(ploua), caca(asa cere olitza cand face caca)cam atat imi amintesc!
Va pup pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Da, Lumi, chiar azi am intrat intr-un magazin cu incaltaminte buna si l-am pus la probe. Vanzatoarea ne-a dat si sosete f. groase, apoi m-a pus sa bag un deget la spate in ghetute. Nr. 22 e fix, 23 e mai largut. Erau niste ghete groase de piele import Italia.
Degeaba il masor eu acasa cu riglaluZadi daca la magazin constat ca nr 22 e mai mic la incaltari din Franta fata de nr 22 la incaltari din Italia.
Poate in alte tari or exista niste standarde dar la noi mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Hello again!
Rein si pe mine tot o vanzatoare m-a invatat
Le doresc insanatosire grabnica puilor bolnavi si multa rabdare si putere mamicilor. George nu e bolnavicios chiar deloc si deja imi fac probleme ca o sa ia toate bolile posibile de la cresa.
Face numai prostioare, vorbeste in limba lui si aceleasi cuvintele formate din 2 silabe.
Noapte buna tuturor!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hai ca n-am scapat noi asa usor. Are eruptie pe burtica si pe spate. O fi de la medicamentele astea, o fi vreo varicela ceva? Aflam maine... sau nu...
Oricum, bubitele aparura intre 20.00 si 22.00, interval in care n-o schimbai, asa ca, chiar daca se uita si pe corp dupa ceva, n-avea ce sa vada. Dar nu se uita.
M-am lamurit, nu numai "casatoria e o loterie", cum zicea muma, ci si dusul copilului la doctor. Dam cu banul: o avea aia, o fi ailalta... Sa vad si ce rezultat dau astia maine sau poimaine la analizele alea din gat si nas.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

Edy a vomitat in seara asta pt a 2 oara de cand e bolnav( acusi se fac 2 saptamani) din cauza tusei care se rupe si nu o stie scuipa, sa inecat si-a facut scarba si a umplut patul, pe mine si pe el.acu spal a 2 tura la masina ca daca le lasam pana maine imi era ca miroase toata casa a voma. am tras o tura de plans cu sughituri si m-am linistit.( inca nu suport sa il vad ca vomita...si a trecut un an si aproape jumate de la operatie...nu ma tin nervii inca...)

revin maine ca a inceput sa tuseasca...mi frica sa nu vomite iar.

noapte buna

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaa

poftiti la cafea.

azi suntem mai bine. edy se joaca si imi striga ca il vrea pe
"balooo"..."pune mami acolo balooo" si arata la TV.Dar el vrea sa se uite numai unde canta baloo.

sa aveti o zi superba.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!! Buna pentru ca aseara am fost la teatruuu, ma repet, fetelor luati din cand in cand o pauza si faceti asa ceva, pe mine ma incarca f tare faptul ca m-am imbracat altfel decat la vesnicele plimbari, un parfumel, un colier, atitudinea mai "protocolara" a lui Calin, atmosfera din teatru... Frumos! Parca am mai luat o gura de aer sa pot sa ma intorc mai cu pofta la viata mea de bubulina-gospodina!
De data asta l-am dus si pe Raul, sper sa se indragosteasca si el de atmosfera asta. In piesa erau cateva aluzii sexuale (eu am sunat-o pe prietena mea care lucreaza in teatru si am intrebat-o daca pot sa-l duc si ea mi-a spus ca nu e nepotrivita piesa), nu f tari, dar totusi. Ei, cu ocazia asta am ajuns la concluzia ca mutulica al meu stie mai multe decat credeam eu, ca mustacea ca un pisoi si pe drumul de intoarcere l-am intrebat ce crede el ca s-a intamplat cand actrita era mai dezbracata si s-a stins lumina..si am obtinut un "o nooooo, mamaaaaa" Acum imi bat capul cum sa abordez subiectul...

Pe de alta parte am lasat-o pe Giulia cu tata si dupa cat l-am gasit de transpirat si casa varzaaaa cred ca nu o sa se mai uite dezaprobator la mine cand vine la noi si nu e totul luna Ca evident considera ca nu fac eu destul. Am gasit toata casa plina de haine, pantofi, tacamuri si jucarii. Pierduse sticluta cu apa si i-a dat cu cana, i-a pus mult, a varsat pe ea...striga udaaaa diuliaaa. Oricum sunt f recunoscatoare tatalui meu ca a stat cu ea...nu i-a fost usor, imi tot spunea ca a trebuit sa se dezbrace ca a transpirat.

Am vazut pozele cu domnisoara Timi, e grozava, burtica lui Rein , circareasa Pisikutei (deschidem un circ ca a mea e contorsionista, ii ajunge piciorul dupa cap).

Sunt si eu adepta materialelor gen gore-tex pt incaltamintea de iarna, i-am tot luat si la Raul cand erau reduceri si nu mi s-a parut ca-s mai scumpe ca pielea. In rest, piele bineneteles, Raul mi se incingea la picioare oricum, nici nu ma pot gandi sa iau altceva.
de ex acum Raul are si ghete si pantofi Geox, luati cand au fost reduceri - in jur de 80-100 ron. Iar Giulia are pantofi si ghetute Primigi(deja ficsi), Imac si Geox si n-am dat pe niciunul mai mult de 80 ron (i-am luat de la reducerea reducerii ). Iar de iarna am mostenit de la baiatul vara-mii cizmulitze cauciuc jos, fas sus si imblanite. Dar nu prea am drept de vot in privinta pantofilor ca posed un sot absolut obsedat de pantofi.

Suzi nu a acceptat pana acum ,acum o gaseste si o foloseste si o cere cand iesim afara ca vede la alti copii

Sanatate bolnaviorilor , ce sa facem....sezonul virozelor, nervi tari si doctori buni ne trebuie!

Trimit ca butoneaza monstruleatza si poate pierd mesajul scris cu greeeu si cu cate o gura de cafea..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput