Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
Mihael@ spune:
frumoasa-i Timi, e o adevarata domnisoara ...cel mic era finutul vostru? felicitari pentru botez!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
anaalina spune:
Uauuuu ce domnisoara!!!! Nu i-ai taiat niciodata cositele???
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
carmenefr spune:
kmi super Timeea.chiar, n-ati tuns-o la un an, ca are u par luuuuuung...
Hai sa ma bag si io in vorbe, ca poate asa stam si noi mai mult in partea de sus a primei pagini...
Si la noi vreme oribila, a plouat mereu, erau cam 14grade, de dimineata la 8 ne-a dat trezirea Teodora, deja si-a facut program(in numai o sapt!),eram chiauni de somn...ma rog, ne-am mobilizat, sotul s-a pus la calculator(va este cunoscut scenariul???), intre timp eu am facut o supa de galuste, apoi o fripturica de pui la cuptor cu cartofi si-o placinta cu branza(de la bella, de-aia de direct din congelator o pui in cuptor)
Teodora pe la 13 a luat-o somnul, pe la 15 s-a trezit, n-a mancat decat juma' de iaurtel, eu la 16 am picat lata, incercam sa dorm, Teodora venea si ma calarea, ma mai lasa 5min, iar venea la mine, sa ma pupe(si are muci care curg non-stop, deci mai mult ma mucea ) mai dormeam 10min, mai venea sa-mi arate ceva...
Dupa vreo 2ore s-a bagat sotul la somn, io sunt de paza la maimute
rein spune:
Salutare!
Chiar urata vreme afara!
Elpower, eu sunt exemplul clasic de posesor de streptococ rau. De cand eram bb am inceput cu raceli zdravene, permanent faceam penicilina injectabil, plangea toata familia cu mine.
In adolescenta am fost diagnosticata cu reumatism articular, am facut ASLO si am trecut pe Moldamin cateva luni. Doare rau dar mi-a facut bine pe termen lung.
Acum am grija ca o data pe an sa fac o cura de intretinere de Polidin care la mine are efect de vaccin antigripal, plus imi vindeca alte mici infectii existente deja.
La Petru pana acum nu am dat antibiotic desi ni s-a prescris de 2 ori fara analize prealabile. E adevarat ca ne-a dat Dumnezeu un copil mai rezistent, a avut pana acum la 7 luni o laringita (tratata cu aerosoli) si vreo 2 reprize de muci si tuse.
Nu cred ca sunt parintii vinovati de raceli repetate (ai mei m-au ingrijit cat de bine puteau dar daca materialul era prost...) ci sunt copii sensibili PRECUM SI medici ai copiilor care contribuie la sensibilizarea lor din lipsa de interes.
In alta ordine, noi am fost fericiti azi ca au venit ai mei si am fost in familie, Petru striga de bucurie aproape tipand Mamaie! Tataie! Era innebunit, nu-i mai vazuse de mult. Iar ei sunt genul care se pun la mintea lui cu tipete si mers in 4 labe incat nu mai stiam cati copii am exact in casa. Cred ca a aflat toata scara cine a venit la noi.
Sunt topiti dupa el si uimiti de cat de mult se schimba (nu l-au mai vazut de o luna si jumatate), ca vorbeste cu ei, isi manifesta nevoile (cere apa, ce mancare vede, spune daca e rece, daca frige, daca vrea nani), povesteste in 3-4 cuvinte cate ceva, etc.
Azi a spus prima oara ca face caca inainte sa ii dea drumul in pampers. Asa... l-am pus pe buda, l-am pus sa se concentreze, s-a plictisit,a zis gata, l-am sters cu hartie, am tras apa, am privit cu interes cum curge. Ok, am zis, macar am facut ritualul care lui ii place mult, data viitoare poate iese si caca. I-am pus pampers si imediat dupa ce i-am tras pantalonii, L-A COMIS!!!
Ieri am fost in parcul nostru si avem cateva poze:
http://flickr.com/photos/27846704@N06/?saved=1
va pup
roxanici spune:
Rein unde e parcul ala cu flori de lotus? io stiu ca aia roz si inalti is lotusi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
rein spune:
Da, e lotus egiptean. Parcul Circului ii spune.Am mai vazut la Felix si am auzit ca sunt si pe Snagov.
Si trebuie neaparat sa va dau vestea cea mare: a ajuns si Petru la 'mult doritele 11kg'!
Cosmarul meu-greutatea copilului. Acum avem un nou target: 12 kg la 2 ani.
va pup
kmi78 spune:
Da, cu parul stam bine, l-a avut mare inca de la nastere si nici nu am tuns-o niciodata, bretonul deloc doar din spate i-am taiat f putin cat sa-l indrept; toata lumea a fost cu gura pe noi sa-i taiem parul dar eu am zis da, da dar nu l-am taiat, el pare destul de mult dar firul e subtirel. chiar ma uitam si eu in albumul de poze ce mult i-a crescut de la un an de la ziua ei si pana acum;
am pus si doua poze de la botez , nu am prea multe daca acolo e totul f simplu nici poze nu au fost prea multe
ai vostrii copii se sperie de ceva ? Timeea a vazut ieri ceva pe antena 1 si numa am vazut cum pune buza si incepe sa planga si s-a dus cu mare frica spre televizor si l_a oprit si se citea pe fata ei o mare teama atrebuit s-o i-au in brate s-o linistesc
radcarmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmi78 ai vostrii copii se sperie de ceva ? Timeea a vazut ieri ceva pe antena 1 si numa am vazut cum pune buza si incepe sa planga si s-a dus cu mare frica spre televizor si l_a oprit si se citea pe fata ei o mare teama atrebuit s-o i-au in brate s-o linistesc Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
Da Kmi si Vlad a vazut pe Animal Planet pe unu prinzand un cerb de coarne si a inceput sa urle de a trebuit sa schimb postul, desi ala e postul lui preferat. Asa ca eu zic ca e normal. Si daca ma joc cu tac'su, ne harjonim in joaca, incepe sa planga...dar in ce hal.
Sanatate la copilasi!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Rein, ai o burtica f frumoasa, iti prieste sarcina. Sunteti o familie foarte frumoasa.
De Timi nu am decat cuvinte de lauda, eu sunt oricum topita dupa fetitze da din pacate o sa le pot dragali doar la cunostinte ca eu nu mai fac bebel.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani