Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raportam si noi varsaturi aseara din senin... si al 1 noaptea febra... despre Mihai e vb acum... in general Andrei dadea startul... acum e randul lui Mihai...
Sa vedem cu rezistam si noi pe baricade... deocamdata cu panadol si nurofen alternativ, pt febra.
In seara asta mergem la nunta... am un chef... o sa fiu fooooooooarte linistita si o sa ma distrez la maxim Cu telefoane din 10 in 10 minute...

M-am uitat aseara la el in gat, dupa ce vomase si ce mancase acum 3 zile... si nu e rosu si nici puroi nu pare sa fie... poate-l mai chinui o tura si astazi... poate se vede altceva...

El e foarte vesel... daca n-ar voma si n-ar avea febra nu ai zice ca are ceva...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Cafeluta! ca ne prinde amiaza somnoroase!

Ela, cred ca e bine sa faci analizele respective, poate descoperi de unde i se trage Theei avalansa de imbolnaviri.
Repet incurajarea: o sa creasca si o sa devina mai rezistenti! E greu acum, nu stiu nici sa spuna ce-i doare ca sa poti interveni de la inceput, apoi parintii copiilor care fac febra mare brusc se sperie si nu pot astepta 2-3 zile sa vada evolutia bolii. In plus multi doctori nu risca sa nu dea antibiotic.
Eu am schimbat dr de familie pt ca pe langa ca nu o gaseam niciodata cand aveam nevoie si nu-mi dadea nr ei sa pot sa cer un sfat mai si dadea antibiotic in felul urmator: "Este o viroza.." "Si atunci de ce ne-ati prescris antibiotic?" "Ca sa nu apara complicatii" ...pai de ce nu urmarea copilul sa-i dea antibiotic daca apareau complicatii? Pt ca asta insemna ca trebuie sa-l mai vada?
Rezultatul? Eu cu o fobie puternica la medicamente si satula sa vad antibiotic pe reteta la fiecare viroza am inceput sa nu respect ce ne dadea...si am cazut in extrema cealalta incat a ajuns Raul cu febra mare si sa nu suporte lumina (nu-i dadusem antibiotic cand ar fi trebuit cu adevarat). Asa ca am schimbat dr, am gasit o doctorita care nu se repede cu antibiotic din prima - (de 3 ani jumatate suntem la ea si i-a prescris lui Raul o singura data la o amigdalita urata)- dar cand prescrie stiu ca trebuie sa-i dau. Asa ca recomand la cei care au indoieli in privinta dr de familie sa-l schimbe. Pt mine e o mare usurare ca pot avea incredere in ea si nu-mi pun zeci de intrebari dupa ce ies din cabinet.

Mihaela, pai daca tot a fost weekend ti-a dat Stefi de lucru sa nu te plictisesti. Si noi ne tot luam avant sa renovam, dar ma ingrozesc...deocamdata suntem la faza ca daca ma vede Calin ca frec aragazul imi spune sa nu ma chinui asa tare ca luam altul (aragazul meu are 41 ani dar mi-e tare drag ca fac niste praji buneee in el)

Ce vorbareata sunt duminica dimineataaaa!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Of, of, Elyanne, nu te lasa cupiii astia sa te distrezi!!
Poate e numai o indispozitie de moment sa treaca si sa nu o dea mai departe!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu stiu ce este... acum de dim. a mancat, n-a facut mutre deloc...
Am incercat sa le dau ceai cu lamaie si miere, dar numai Elena a vrut... Incerc mai incolo cu suc de prtocale cu miere... poate-poate.

La 1 noaptea frigea... nu i-am luat temp. ca urla si-l trezise si pe Andrei... ma gandeam ca-l scoala de-a binelea si pe el daca urla prea mult... i-am dat panadol. Dim. la 5 avea un pic de febra... era mai cald ca frac'su, dar nu f. mare... Nu i-am mai dat nimic... iar la 10 cand s-au trezit era la fel... i-am dat totus nurofen... si acum e la fel de cald... nici fara febra dar nici prea mare...
E f. vioi, fara muci sau tuse... asa ca io nu mai pricep nimic...
Dintii au iesit toti, maselele care trebuiau sa iasa pana acum deasemenea... ei n-au facu febra de la dinti... deci asta e taiata de pe lista... Nu's stricati la burta...
Raman la varianta viroza... dar nu's convinsa...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna!

Eu va invit la o telemea de oaie cu ceapa . Asta mi-a cerut sotul ca "gustare" inante de masa de pranz . Ma dispera cu "gustarile"! Zici ca mananca pentru 7!

Am facut aseara un Tiramisu si am acum si o pastrama de oaie pe gratar .. deci ... va asteptam!

La 7 m-am trezit si am fost foarte ingrijorata ca Tudor nu s-a trezit sa manance peste noapte, asa ca i-am facut un biberon de lapte si i l-am dat. Dupa ce a mancat evident ca s-a trezit .
L-am pus in pat pe la 10 si ceva si s-a culcat si doarme si acum.

La noi e urat afara, e innorat, a si plouat mai de dimineata si e vreme d-aia de numarat bani sau de facut copii. Noi, bani, n-avem ... .

Va pup si va doresc o duminica linistita!

Ela sanatate Theei.
Eliana sanatate lui Mihai, distractie cat mai placuta la nunta.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salut!

Nu cred sa mai am vreo cunostinta cu copil mic care sa nu fie virusat. Ceva de speriat si parca anul trecut pe vremea asta nu a fost asa o avalansa de imbolnaviri.

Mady, Ela si Eliana
va doresc sa se insanatoseasca repede piticii.

Noi suntem binisor dar maraie de la masele. Continua sa il chinuie maselele ce trebuiau sa iasa la 2 ani. Si doarme din nou fffffffffffffff prost noaptea.

Gabi, ziceai de vreme: aici a plouat si ploua in continuare, e ceata densa si eu am o dispozitie naspa tare, plus ca m-am si certat cu barbatu si s-a dus la plimbare. Asa ca am o zi minunata!

Va pup!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si eu ,si eu, vin cu dispozitia naspa. Se pare ca Catalina e chiar mai bine decat ne asteptam in urma tratamentului miraculos , asa i-am zis eu, pentru ca i s-a oprit haraiala dupa doar zile.

Eu tusesc de mi se rupe inima din piept, ma doare in piept de turbezz, de rupt din gat se rupe rar , dar cand iese iese urat.

Sotul sforaie, Catalina la fel, cred ca ma bag si eu la sforait dar nu stiu langa care din ei daca stau sa ma mai gandesc mult acus se trezeste micul terorist.

Gata pupicii si sa numarati bine banii si sa faceti copii frumosi daca tot ploua , ploua.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ela, mersi pt articol, mi se potriveste si ma intereseaza subiectul...acum vreo 3 ani mi-am facut analize si pt ca aslo era mare dr mi-a prescris moldamin, 12 sapt. nu doresc la nimeni sa faca injectiile alea, dor ca naiba, eu suport bine durerea dar imi venea sa plang pur si simplu cand l;e faceam, daramite un copilas...

eliana, imi pare rau, nu stiu ce sa zic cu simptomele astea, e posibil sa fie totusi de la gat...sanatate multa!

kitty, ohoo, da longeviv aragaz ai..pai nu-l schimba daca e bun

carmen, hai impacati-va...orice ar fi se rezolva, gandeste-te cum ar fi sa nu-l vezi 4 luni, ai trece mai usor peste certuri, nu-i asa?

eu va invit la: ciorbita de pui, pilaf si snitele si o cafea cu frisca..vedeti ca nici azi n-am stat dar azi a fost stefi cuminte.

si la noi e o vreme de kko, again...nu pot s-o scot pe stefi din casa, ploua rau de tot, asa ca o sa trag o fuga la magazin cand doarme ea, desi nu-mi place sa fac asta, ca stau cu inima cat un purice sa nu se trezeasca si sa se sperie ca nu-s.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

nu mai vorbiti de facut copii, ca-mi faceti pofta

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

BUNA FETELOR!

in primul rand la multi ani Tzuna!! sanatate si impliniri in tot ce-ti doresti

spre rusinea mea nu am mai intrat pe DC de multisor, nu mai sunt la curent cu mai nimic cu toate ca mi-a fost dor de voi de copilasi , poate azi recuperez putin cat doarme Timi;
a fost si ea bolnava , racita , am fost si eu nu cred ca are scapare cineva, acum e bine, mananca destul de bine se apropie incetisor de 10 kg si are 83 cm ;
ne intelegem bine cand nu e maraita sau nervoasa din te miri ce motive , inca mai vorbeste doar in limba stiuta de ea, dar imi place ca se chinuie si gesticuleaza si pe intonatii diferite uneori parca vrea sa ma certe;
la olita inca nu vrea suntem in plin proces de invatare;

vreau sa mai vad poze cu copilasii vostri, trebuie sa pun si eu, stiu;
saptamana trecuta am botezat , am si eu un finut in Germania, am fost fara Timeea nu cred ca ar fi rezistat drumului; in religia evanghelica in care este finutul este totul atat de simplu: botezul a fost in cadrul slujbei de duminica si nu a tinut mai mult de 10 min ; copilul nu trebuie dezbracat de haine ci i se toarna pe cap putina apa sfintita, se mai zic cateva cuvinte in germana si se aprinde o lumanare , atat ; nu a scos un sunet va dati seama nici nu a avut de ce;

sanatate la bolnaviori sa treceti cat mai repede de perioada asta!

hai ca pun si niste poze...

Mergi la inceput