Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
pt mine: ce haina semi-lunga, de toamna, deci sa fie cat de cat calduroasa, ati recomanda?
ma gandesc din ceea ati luat anul trecut pe cand eu inca nu descoperisem lr-ul.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
diotima spune:
| Citat: |
Diotima, pantofii aia tare-mi plac, daca ar fi fost alta situatia as fi asteptat sa-i mai reduca, dar asa...io tot ce prind bag in cos; sa vad cum ma descurc cand oi vedea totalul April |
@diana: am vazut ca are urechi, tocmai de asta mi se pare super. am vazut setul mai demult, dar nu stiam ce-i cu mas 2 si mas 6.
@april16: pantofii nu mi se par mult la 54E, sunt din piele int/ext, doar talpa e sintetica. Ar fi 200 RON, vb de cei maro, ca cei negri sunt 90E=324RON chiar e mult. Eu vreau sa-i au. La geanta nu ma hot daca sa iau mov, care e 35E, sau neagra care ajunge pe la 42E dupa reducere.ma gandesc ca neagra mai gasesc, dar mov nu prea, si tot se poarta movul in toamna/iarna asta
Yannis
lizzy spune:
| citat din mesajul lui anne16 si a doua comanda: i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita; cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei cadou am avut acest sac de [/URL]" target="_blank">reporter Grecia-Lefkada2008 |
verifica linkurile din webshots, te rog

nu mere
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
anne16 spune:
| citat din mesajul lui anne16 si a doua comanda: i-am luat si fiului cel mic pe www.laredoute.fr/vente-junior-v506-ado-garcon-de-puma.aspx?productid=324149804&documentid=344708&single=false&categoryid=41813708" target="_blank">acestia si arata si ei asa am luat cu cod de ref.8262136 sac La Fuma si alta [/URL]" target="_blank">cu el in valoare de 8,50 euro, merita; cod ref.8683999aceasta [/URL]" target="_blank">geanta in valoare de 7,90 euro (mie nu prea imi place dar colega mea de birou a zis ca este frumoasa, asa ca i-o dau ei cadou am avut acest sac de reporter |
nu au iesit fot asa ca le-am editat:
cu el
geanta
Grecia-Lefkada2008
ralucadiana spune:
claudia ii superba rochitza. o iau si eu, numa ca nu stiu ce marime![]()
anka.san am comandat si eu storcatorul de citrice in 16.09. .astept sa ajunga comanda saptamana asta si revin cu impresii![]()
anne16 spune:
| citat din mesajul lui april16 Anne, in cate zile au ajuns comenzile? ca ma gandesc ca ar trebui sa soseasca mai repede acum, ca nu mai e perioada de reduceri. April Emma are nevoie de ajutor ! |
una dintre comenzi a fost cu 06.09(expediata din FR pe 11.09) si cealalta cu 13.09(expediata din FR pe 18.09) si au ajuns ieri 23.09
Grecia-Lefkada2008
kokiy spune:
Diana,
daca dai aici http://good-times.webshots.com/photo/2791608070104047526NjIjut?vhost=good-times pe urma te uiti in continuare la pozele din album(dai next) si o sa vezi in descrierea produselor care cum sunt
... moama ce m-am explicat
Iulia
mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
numai ca trebuie sa dai 'prev'
au explicatiile la titlu
Koky
sunt putin grabita, trebuie sa plec sa-mi iau copii, sunt la bunici( se rasfata putin
) Maine au scoala totusi si ei inca sunt in 'vacanta'
Grecia-Lefkada2008
anka.san spune:
anka.san am comandat si eu storcatorul de citrice in 16.09. .astept sa ajunga comanda saptamana asta si revin cu impresii |
multam de raspuns - chiar te rog sa-mi zici daca mere si cum e sucul
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
ella_74 spune:
primit azi una bucata catalog (aveam aviz ieri desi eu n-am completat formular, adica nu l-am solicitat in vreun fel).
Primit tot azi 2 colete, unul e cu nike prive si unul cu "de toate" , ; comenzi din 10 si 11 septembrie.
N-am desfacut nik, le-am ridicat in drum sper birou; zac in portbagaj.
Clau, si eu am pus rochita aia in cos de ti-ai comandat-o tu; ce marime ti-ai luat? eu ma gandesc sa comand 38, negru.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB