Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
Dana nu vii sa-l filmezi si pe Matei? Eu astept sa sara aparatul din sertar sa-si faca singur treaba, eventual sa le puna si pe net, sa le dea titlu...
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
ddanagh spune:
Jadi iti sta foarte bine aici.
PS Se vede ca ploua afara.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Simo, ce sa fac si eu pe ploaie? De bucatarit nu am chef astazi.
Editez ca sa te mobilizez un pic. Eu una m-am apucat de curand sa tot filmez scurt diferite faze intrucat mi-am dat seama ca timpul trece mult prea repede. De ex nu am nici un filmulet cu ea mergand de-a busilea Chiar ma oftic.
greierash spune:
Pupici pentru o super Dariuta frumoasa si vorbareata.....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
monicabo spune:
Sal,
Ce vreme naspa! Cam vant, nici nu am iesit azi pe afara...Si ieri ce placut a fost, soare, caldut...
Legtade frati/surori... noi amandoi am fost singuri la parinti, deci nu pot raspunde la subiect. De asta am si vrut neaparat (daca se poate) sa facem 2 copii. Si cum primul copil a fost Andreea, pe urma ne-am gandit sa nu o lasam singura, sa-i mai facem un frate sau o sora, si acm zis "hai sa ne apucam sa treaba, ca mai incolo, cine stie ce mai intervine, poate amanam si tot amanam si tot asa"... Asa ca in curand va iesi sora Andreei la suprafata
Fiind diferenta asa de mica intre ele, de 1 an si ceva, sigur o sa se lase cu cearta, baitaie, intervenit...insa sper ca per ansamblu sa se inteleaga bine, mai tarziu sa se sprijine, sa simta fiecare din ele, ca are pe cineva din acelasi sange...sper sa fie unite. Noi vom incerca tot posobilul in sensul asta, fetele vor creste una alaturi de cealalta, o sal e fim alaturi...
A zis bine cineva "prietenii vin si pleaca, dar un frate/sora ramane pe viata". La asta ne-am gandit si noi cand am zis sa facem 2.
Daria, super filmul!
Jadi, multa sanatate lui Dodo! Ce naiba, s-o gasi o solutie pana la urma, ce D-zeu..
CArla bine ati revenit!
Simo, si Andreea are uneori, nu tot timpul dorinta de a lua jucarii din m ana altor copii, insa eu intervin, ii spun mereu ca nu e frumos, si ii spun sa dea jucaria inapoi, chiar daca e a ei, chiar daca a celuilalt.
Uneori e f prietenoasa, se joaca frumos, da din jucarii, e calma si linistita, dar sunt si zile cand o apuca chestia asta, cum pune mana un copil pe o jucarie, hop o vrea si ea. Uneori ma simt si jenata
Insa ma rog, am vazut ca multi copii fac la fel...
Xerxe, frumos tare cu 4 copii, cum ati fost voi, dar si tare greu... Insa macar 2 zic eu...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 32+ Ana Maria
musso17 spune:
sa va uimesc pe toate,sau poate nu,eu am o sora cu 21 de ani mai mica...asa a fost viata,suntem surori de tata,deci va imaginati despre ce e vorba...eu o tratez a pe un copil,iar ea ca pe un matur,nu o sa fie nimic niciodata care sa ne lege incat sa simt ce povestiti voi...poate sunt prea extremista,dar cand mi se spunea" ai sa vezi,creste,o s-o iubesti"..ma indoiam,nu avem cum caci provenea din ceva care mi-a creat extrem de multa suferinta,nu urasc copilul dar nu o iubesc,mi-e indiferenta....eu nu mi-am dorit frati,dar pentru mihnea mai vreau un fratior...sa vedem unde ne duce viata.
ddanagh spune:
Ar fi fost culmea sa zici ca si voi va bateati.
Mai fetelor ia cititi aici. Tocmai cand ii schimbasem si eu laptele cu junior de la nestle. Imi vine sa-mi dau palme. ASa ca revin la humana mea pana una alta.
http://www.antena3.ro/Produsele-contaminate-cu-melamina-ar-putea-exista-si-pe-piata-romaneasca_act_54494_ext.html
jadi spune:
Mai si eu am o camera video asa de frumusica si usor de utilizat si nu o folsoesc decat rar. Ultima data in Turcia acum in sept si alta data in iunie la serbarea de la gradi. Si zau ca am pierdut o groaza de faze din cresterea copiilor. In curand o invat pe bona sa filmeze si i-l las la indemana.
Eu am trecut cu nesimtire la Humana 3, nu am gasit 2 si nu mai aveam lapte deloc si am omis trecerea treptata. Acum il dau intr-un stil unic, nu ma uit ce aroma are si nici nu ma gandesc la aroma ca mi se face rau
Nestle nu e la primul scandal, pe vremea cand ii dadeam lui Vlad Nestle junior, au gasit un inel vechi intr-o cutie de Nestle. Eu i-am dat in continuare laptele praf Nestle.
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
monica, sa nu crezi ca Matei nu pofteste la lucrul altuia...eu ma refeream la atitudinea parintilor. De ex eu ii spun ca nu e a lui bla bla..si daca parintele e prietenos si ii spune ca e ok, sau vad ca celalalt copil nu e chiar reticient, stam sa ne jucam cu el/ea. De asemenea, nu am nicio problema ca alti copii sa se joace cu jucariile lui daca o face in mod civilizat. Am patit sa vina un copil si sa ii smulga efectiv din manuta..iar ma`sa nu mai putea de mandrie ca ce descurcaret e fii`su (care avea pe putin 3-4 ani)...nici macar un gest sau un cuvant sa-si determine copilul sa inapoieze jucaria sau sa se joace frumos, su nu de-a furatul. Stiu ca o sa mi se intoarca treaba asta....dar fara menajamente, astefel de parinti sunt dupa parerea mea nesimtiti care cresc o noua generatie de nesimtiti....asa ca daca ma vedeti cu rosu sa stiti de ce
Deni...ce sa mai zic cu Dodo, dragul de el? II doresc tot binele din lume....si-i tot doresc de vre-un an.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
cafera spune:
Jadi, sa stii ca inainte de a posta treaba cu apelativele respective, m-am gandit si la sot. Ideea e ca niciodata nu am raspuns ofenselor sau jignirilor, de fiecare data am intors obrazul. Numai ca de ceva vreme ma intreb ce rau am putut face eu unor oameni de pot sa-si indrepte atata venin asupra mea.
Despre frati...Eu nu am avut aceasta bucurie, desi sunt al doilea copil nascut de mama mea, fratele meu mai mare a murit in nastere. Ai mei mi-au pus sufletul pe tava si m-au iubit si respectat, m-au apreciat si sustinut. Am avut o copilarie fericita, m-am bucurat de jocuri, de scaldat, de alergat cu copiii, de mancat gogosi, intr-un cuvant m-am simtit iubita si protejata. In timp mama mi-a devenit prietena si ne-am inteles perfect. Tata s-a dus mult prea repede si am ramas noi doua, dar Dumnezeu nu ne-a lasat, desi a fost o durere mare aparuta intr-o oaza de liniste si intelegere.
Chiar daca nu am avut sora dorita, am marele noroc sa am cu adevarat o Prietena. Nu m-a lasat niciodata! Nu stiu daca si eu insemn asa de mult pentru ea, dar multumesc cerului ca ma pot baza pe ea. E mare lucru.
E drept ca tanjesc dupa relatia sora-sora sau frate-sora, pentru ca in familie am vazut ce frumos se impaca mama mea cu surorile ei. E o placere sa le vezi cum se ajuta si-si poarta de grija, chiar si la anii pe care-i au.
Despre cum imi doresc relatia dintre fetele mele si cum le ajut sa se apropie? Eu cred ca daca au multaaaaaaaa dragoste, restul vine de la sine. Ma topesc de pe acum vazandu-le cum se imbratiseaza, cum Alexia ii da jucariile care pana acum un an erau numai ale ei.