Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Deni numai tu printr- o singura postare puteai sa trezesti atatea amintiri despre copilarie. Pui mic de Creanga!!!

Acum tendintza e sa ne apucam sa facem copii la aproape 30 de ani, deci cand sa- l faci pe al doilea sa mai fie asa diferentze de varsta? mai rar.
Intre mine si sora- mea nu- s decat 2 ani si ne spunea mama ca mereu trebuia sa stea intre noi sa nu ne scoatem ochii. Insa am si atatea amintiri frumoase. Imi aduc aminte cand am dat casa cu fundul in sus ca a auzit ea ca mos Craciun e mama pana am gasit papusile; pana ni le- a dat "mosul" noi deja ne plictisisem de ele. Si uite asa la 5 ani stiam eu ca nu exista mos Craciun.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Dana, multumim pentru info cu masuratorile. Chiar habar n-aveam.

Jadi, frumos mai povestesti, doamna!

Legat de subiect...eu am o sora cu 10 ani mai mare si un frate cu 7. Propriu-zis am dus vieti separate. Nu prea ne-am interesectat cu vreo pasiune. Cu frate-miu ma bateam, desigur. Si ma tineam ca scaiul dupa el, desi ma ignora mereu. Aveau grija de mine prietenii lui care ma si poreclisera "Piticutza". (porecla pe care am purtat-o pana prin liceu). Cam de cand a plecat el in armata ne-am apropiat. Ne scriam fff des. Ai mei ne lasau in voia noastra. Mama mai striga din cand in cand "nu va mai bateti ca vin eu cu culisheru si va bat pe amandoi" A! Si ma mai enerva mama ca mereu mi-l dadea exemplu ca el nu statea seara tarziu afara.(e o alta fire, mult mai retras, cu alte si alte pasiuni decat mine) Mi-am propus sa nu fac asta niciodata. Acum...ce sa spun, nici acum nu comunicam f mult, dar stim ca suntem mereu unul pentru altul acolo. Si sentimentul asta a contat enorm cand am decis ca vreau inca un copil.(Sora mea nu a locuit cu noi cam de cand aveam eu 4 ani, deci...nu prea am amintiri cu ea)

Cum mi-am propus eu sa procedez? Pai - teoretic vorbind - sa-l las pe fiecare sa fie cum e. Insist acum prin a-i spune lui Stefan ca Victor il iubeste pe el cel mai mult, ca din iubire vrea toate jucariile lui, ca e interesat de tot ce face el. Ma rog, de astea. Si cum ziceam eu dintotdeauna, sa le dau - fiecaruia in parte - radacini si aripi. Cine stie de mi-o reusi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

jadi, gata am dat deja comanda de miel lanos si frumos!!!!!
ddanagh, s-au mai estompat da tot sunt vizibile. tu ai scapat numai cu vitaminele alea? sau si crema a ajutat? cu ce te-ai dat ca nu mai stiu? eu le-am tot ascuns dupa fondu de ten.........da se vad inca destul. parca acu ca nu mai stau la soare e mai bine. eu stiu ca astea vara tot apar......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Noi suntem 4 la parinti, doi baieti si doua fete, la distante de 2-3-3 ani. Ne-a crescut greu tare maica-mea, ca tatal nostru a fost si este doar cu numele, dar acum e o placere sa ne intalnim la aniversari, petreceri si din astea. Suntem toti petrecareti si ne distram bine, la nunti, cumatrii si in general unde e cu dans.
Si in viata de zi cu zi ne sunam, discutam, facem chiar si conferinte, suntem implicati unul in viata celuilalt. Nu ne intalnim fizic foarte des, dar v-am zis, vorbim la telefon si pe mess zilnic. Nu imi pot imagina cum ar fi fost viata mea fara sora mea si fratii mei.
De aceea, oricat de greu mi se pare, tot vreau sa mai fac un copil, sa aiba si Razvan al meu cu cine imparti bucuriile si tristetile vietii.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brrr, ce vreme e afara! Si cand ma gandesc ca duminica faceam baie in mare imi vine sa ma urc in avion sa plec in tarile calde.
Mamii, zici ca vii in Bucuresti? Si daca da, in ce zona o sa stai?
Luna, fiica-mea e vegetariana convinsa. Nici noi nu prea mancam carne, dar ne place mult pestele si nu ne lipseste macar de 2 ori pe saptamana. Sarcina mea a fost 95% vegetariana si a fost usor sa compensez proteinele din carne, oricum cele vegetale sunt mai de calitate.

De emigrare, noi am avut oferte in SUA si Elvetia, dar in SUA era ceva pe coasta de vest si noi avem prieteni in Florida, iar in Elvetia nu ne place clima. Vrem sa ne cumparam o bucata de plaja undeva in lume si sa plecam acolo, dar asta o sa mai dureze. Trebuie sa si gasim o plaja cu Internet, ca sa facem meseria in continuare.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Ca tot s-a iscat discutia asta, banuiesc ca fiecare dintre noi e o mica scorpie, fie fata de socrii, fie fata de parinti dar... ma gandesc ca si soacrele au si ele partea lor buna, sunt mamele sotilor nostri, rele, bune, au fost in stare sa nasca oamenii potriviti pentru noi. Si apoi sa ne gandim ca si noi vom fi scorpii pentru nurori/gineri asa ca eu sunt moderata in povesti de acest gen.

Subscriu! Mega-subscriu! La fel si cand vad cate un copil mai ne-bine-crescut...sa nu zic nesimtit de-a-dreptul...prin parc, care se urca pe (eventual alt copil) SI NUMAI PE leaganele ocupate de alti copii mai mici, care smulg jucariile din mana copiilor...iar parintii lor nu spun nimic sa-i modereze, sau mai mult...se minuneaza cate istetime si curaj are plodul.

Raman uimita cand mergem de ex la porumbei, si dam seminte tutror copiilor din jurul nostru sa dea si ei la porumbei, iar parintii, cand se termina punga...ii iau de acolo fara macar un multumesc. De ce sunt eu datoare sa distrez toti copiii din parcuri? Asa ca am devenit REA! si le indic magazinul de unde sa mearga cu mami sa-si cumpere si ei. Si nica macar unul nu s-a intors cu punguta lui! Ce sa cred eu din povestea asta?

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dana spor la bebelit! Dulce foc Daria

Eu am un frate cu 3 ani mai mic...ne-am batut pana am mai "cresctu" apoi am fost prieteni fff buni...Pot spune cu mana pe inima ca pana sa ma marit mi-a fost cel mai bun prieten. Am fost impreuna peste tot, ne-am acoperit unul pe altul de prostii (mai mult eu pe el )

Parintii mei nu s-au bagat niciodata...doar ni se spunea cand ne mai certam ca prietenii vin si pleaca, dar "sangele apa nu se face" si fratele va fi mereu la nevoie langa tine...aaa si tata ne pocnea fara discriminare daca vre-unul dintre noi se ducea cu para. Nici nu intreba ce si cum poc in stanga poc in dreapta si pleca. ...pana ne-am prins cum sta treaba si am inceput sa ne rezolvam singuri si in secret problemele "de cuplu"

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Simo, mai pune si tu poze cu Matei.
Si eu ma car cu painea uscata de acasa sa facem framituri la pui-pui.

Mergi la inceput

Special pentru tine Simo, sa vezi cum vorbeste Daria. Mereu ma gandesc la voi, cu mandrie as putea spune, ca am asa 'coleg' vorbaret.
Cum ziceam si Daria mi se pare ca intelege multe cateodata insa nu ar spune frate ceva concret. Nici macar nu inteleg ce litere foloseste in limbajul ei. SA-i pupe mama pe ei de vorbareti.

http://www.youtube.com/watch?v=D56YyEC710E

Mai e cineva care vorbeste asa ????

Mergi la inceput

Hai ca eu nu scriu si cand ma apuc nu ma mai opresc.
Corina am tuns-o de dimineatza, dupa cum vezi. Ma gandesc chiar sa o chelesc un pic, nu pentru a i se face mai des ci pentru a i se mai aspri un pic. Zici ca-i de pisicutza si se tot incurca.

Mergi la inceput