Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
Monica, multumesc, poate ne mai vedem si noi pana apare Ana-Maria, ca dupa aceea vreo 2 luni nu-mi fac sperante.
Noi am sarbatorit ieri 13 ani de cand suntem continuu impreuna (ca am avut cam 3 ani niste pauze) si azi sarbatorim 4 ani de casnicie, deci fie vremea cat de rea... e frumos in casa mea
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Felicitari si la multi ani Carla!
Eu copil unic, sotul copil unic.....
Cafera am primit pachetul de imunitate, mi-a prins bine si-ti raman datoare.
Luna tot astept sa povestesti cum a fost primita si apreciata surpriza...
Alina.a este absolut excelenta reteta de gulas, a facut azi mama si-am mancat ca spartii, sa nu mai zic ca a facut si o mamaliguta langa. Pe unde umblati? 
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
karligutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi [...] intre mine si fratele meu este o diferenta de 7 ani si am crescut ca si cum am fi fost separati, clar nu aveam pasiuni comune. Asta cand eram foarte mica, cand am mai crescut, m-a invatat o serie intreaga de jocuri de carti, cum ar fi bridge si poker Deni & Vlad & Tudor![]() |
la asa poveste as rade, as plange si as aplauda!

karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
CarlaV, pai pentru asa o sarbatoare e o vreme super. Ce poti sa-ti doresti mai mult: sa ploua si sa ai luminari pe masa.
La multe aniversari!
valen spune:
Eu azi am fost cu Ines la dr. caci dupa conjunctivita aceea urata din primavara mi se pare ca a ramas cu o sensibilitate la ochiul stang; cica e bine si nu tre' sa-mi fac probleme.Asa sa fie.Vorbiti despre soacre si relatia dintre frati...eu as scrie pagini intregi pe temele astea si tot ar mai ramane ceva de spus; despre soacra-mea n-am nici un cuvant de lauda, defapt cred ca este cea mai egoista si ipocrita femeie pe care am intalnit-o. Atat de tare ma uraste incat a renuntat inclusiv la relatia cu copilul lor si proprii nepoti, or asta cred ca spune multe; in ziua in care am nascut-o pe Ines au sunat la noi nu ca sa ne felicite ci ca sa ne ceara bani si sa-i reaminteasca baiatului ce prost a fost cand s-a insurat cu mine.Am suferit tare mult pt. ca n-am reusit sa avem o relatie civilizata (desi eu am incercat toate metodele posibile) insa de cand m-am detasat de ei si de discutiile care duceau in acelasi punct sunt mult mai impacata cu mine si realizez ca nu eu am pierdut ceva ci ei: bucuria de a fi la curent cu felul in care cresc nepoatele lor, bucuria de a fi alaturi de copilul lor si familia lui care una peste alta este fericita. Eu n-am frati si regret insa imi doresc mult ca fetele mele sa aiba o relatie sanatoasa; incerc pe cat posibil sa respect dorinta fiecareia si sa nu spun niciodata "lasa ca esti mai mare", "da-i ei ca e mica si nu intelege"; mai nou, cand le vad ca se caraie pe cate o jucarie, nu ma mai bag ci le las sa-si rezolve problema, ca ajunsesem s-o ascult mereu pe Sarah nemultumita. Acum o trimit la sora-sa ca sa discute si sa-i spuna ce nu-i convine si vad ca vine din ce in ce mai rar la mine cu para. Ines o necajeste pe sarah continuu: ii opreste televizorul si rade, o trage de par, ii baga piesele de puzzle in gura, ii ia hainele si fuge cu ele; mai nou sarah are niste chilotei cu printese pe care ii adora si ieri am vazut-o pe Ines ca i-a luat punga cu chiloti
, a pus-o pe brat, i-a zis bye bye si-a fugit
. si uite asa, Ines a devenit un fel de baubau, ca Sarah ma roaga sa-i pun sus pe biblioteca toate lucruile la care tine, "ca vine Ines".
Simo78 spune:
Valen ma bucur ca Ines e ok cu ochiul ![]()
Ia haiosi tare fratii/surorile....ma topesc dupa ei din povestirile voastre. Cred ca voua va e mai greu...dar din afara suna asa de cute 
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
cafera spune:
Fetele, cele care aveti copiii ciorbari, am o intrebare: dati copiilor zeama in care fierbieti carnea? Mie mi-a fost teama pana acum, dar am facut o ciorbita de pui, mmmmmmmm delicioasa si i-as da. Pot?
karligutza spune:
pai oare poti? 
intrebarea e: vrei? 
hai ca esti culmea! da-i nene, ca n-o fi foc!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
si de ce nu dormiti la ora asta?
capu' la cutie! hai hai, capu' la cutie! ![]()
zzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei