Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori!Eu imi propusesem 1 octormbrie ca termen pentru start operatiunea intarcat. Dar m-au cuprins indoieli, remuscari si pareri de rau si cred ca mai aman putin.
Nu credeam sa patesc asta. La cat de terorizata sunt de nesomn, credeam ca imi va fi tare usor. Dar cred ca imi place prea mult sa am un baietel sugar. Si mai nou imi face mai-mai la sani si ma topesc de dragul lui.

Alina.a, noi tocmai ne construim casa. Noi am conceput-o cu parter si etaj complet separate, cu scara exterioara, menita sa fie casa ideala pentru doua familii. Adica eu si sotul si copilul meu cu sotia, in viitor. Noi acum locuim cu socrii, noi la parter si ei la etaj si ne e foarte bine. Si asa vreau sa fie si copilului meu, adica sa aiba unde locui in conditii bune si sa nu se simta sufocat de prezenta parintilor. Am inceput-o de dimensiune mare, 120 mp la parter si 110 mp la etaj si deocamdata reusim sa o facem la rosu. Restul, pe parcurs, in anii ce vor urma, deci nu ne mutam prea curand. Avem garaj, doua dormitoare 4.1/4.6 m, baie, bucatarie, hol, camara. La etaj avem terasa deasupra garajului si un mic antret si restul exact ca la parter. La subsol avem camera centralei.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Fii-miu mi-a aruncat a doua cheie de la masina in wc...sunt disperata,imi fine sa urlu...va dati seama ca am tras apa si am vazut-o in ultimul moment,sper sa fi ramas pe cot...l-am chemat pe taica miu...pot sa urluuuuu...asta e unul din dezavantajale de a fi singura...si e minor.

offf si taica miu nu mai apare,am un nod in stomac,nu stiu ce ma fac daca s-a pierdut si asta...sunt moarta fara masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Neata.

Pai eu sunt umpic fericita..ALEX mai are o singura trezire pe noapte!Sper sa scapam si de asta in curand!

Alina.a villa d'este nu este in roma ci la 30-40 de km langa.Sunt multe lucruri frumoase de vazut in Tivoli(asa se numeste oraselul).

valen ai 2 fetite SUPERBE iar tu arati suuuuuper

jadi Multa multa sanataate!

oana/ghinet Sanatat multa si voua
cafera sper sa treaca repede viroza asta si la voi

Eu de prieteni ce sa zic...nici nu mai stiu ce sunt aia.Va dati seama toti prietenii mei sunt 3 zile pe saptamana in club/disco/pub... In schimb ce eu sterg cachitzi si inainte pierdeam noptile alaptand ..deci nushu ce subiecte am putea avea in comun Imi este foarte dor ce-i drept de o bautura betiva cu prietenii si o a 2 a zi de leneveala..

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata. Am admirat poze, am facut mancare (un pilaf ca suntem cam deranjati la burtica) si am adormit pruncul.
Ei, ce ziceam! Frumosi foc. Toti copilasii: ochioasa de Ines (Doamne, ce ochi! M-ai terminat! Si ce zambet! Ce codite!), flacaul lui mamii (Alex mi-a parut mereu un baiat mare, parca de mult el nu mai este bebelus, ci un adevarat strumf) si desigur delicata de Sarah (pentru care, repet, am o slabiciune aparte si pe care o admir de nu mai pot. Forever)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
oana (ghinetz) cred ca te refereai la stridor,e zgomotul care se aude cand aerul trece printr-un laringe bolnav.si mare atentie,cum zicea dana laringinta este o urgenta medicala la copii asa de mici.tusea difera insa fata de o traheo-bronsita obisnuita e asa "latratoare",ascutita.multa sanatate micutului.

Alina, multumesc mult. Stii ceva, e intr-adevar vreo legatura intre stridor si lipsa de calciu?

Multumesc de urarile de insanatosire tutror. Suntem pe drumul cel bun, zic eu. Inca nu suntem ok, dar...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare. vad ca vorbiti de case....ehehheeeeeeeee. eu pot doar sa sper sa ma mut intr-un apartament mai mare si mai nou. recunosc ca nici nu ma incanta ideea sa ma mut la casa, stiu cata bataie de cap e , asa la bloc te bagi in barlog si gata , nu te mai intereseaza de frunze, zapada, gradina, bla bla. acu sa nu ziceti ca sunt ipocrita, daca mi-as permite, m-as muta si maine !!!!!!!

ANDREI e tot mucos, parca nu asa tare, dar tot respira greu!m-a si .....la cap soacramea ieri ca sa ma duc cu el la dr, de-mi venea sa o arunc pe geam si pe aia. cu pompita eu nu ma pot apropia de el ca e teroare, urla de zici ca acu leshina. sunt stresata rau, m-am saturat sa stau, acasa sa calc, sa spal, sa matur,sa fac mancare, sa plimb bebe, sa hranesc bebe, sa spal vase.........vreau la servici! nu credeam sa zic vreodata asta, dar am inceput sa numar lunile pana la intoarcerea in campu muncii!cu prietenii sunt la fel......singura! prietena mea cea mai buna sta departe si mi-e greu sa ajungla ea, asa ca-mi duc singuratatile .......de una singura.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor sa nu dati cu rosii insa eu ma simt bine acasa; poate si pt ca aveam un servici stresant rau cu targete, sedinte peste sedinte, venit la 9 seara acasa. Nici nu vreau sa mai aud de asa ceva. Ma simt tare bine cand ies cu Daria afara sa simt aerul cum ma revigoreaza. Am si o f buna prietena cu bebe cu care incerc sa- mi fac cam acelasi program de iesit plus fetele din parc. Pe mine m- ar stresa mai mult lipsa Dariei chiar si pt 2 ore. In weekend, cu sotul, mergem la plimbare, cumparaturi, restaurant cu ea si ne relaxeaza. Adi saracul dupa ce ca in timpul saptamanii vine tarziu cum ar fi sa- l privez de fiica- sa si in weekend?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

nu dam cu rosii ... si eu am stat cu David 2 ani acasa, mi-a facut mare placere ... la cel si cu Mara, m-am decis sa stau tot doi ani ... nu mi-e greu dar dupa 4 ani de stat acasa parca m-am "salbaticit" putin, nu ca mi-ar lipsi serviciul dar as mai iesi si eu sa mai vad si alta lume
eu consider un mare avantaj sa poti sta acasa 2 ani cu copilul, e foarte important pentru copil sa-si aiba mama aproape zi de zi, sa-i ghideze primii pasi in viata

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Exact
In plus daca ma intorc la servici imi face altcine curat si mancare? Nu. Tot eu si voi fi si mai obosita.
Cat despre " salbaticit" lasa ca o sa mai ai inca vreo 30 de ani pana la pensie de " recivilizare" si muncit cu drag si spor pentru al nostru popor.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput