Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Subiect delicat fetelor, el putin pentru mine ca eu m-am intors la serviciu de cand avea Andrei vreo 10 luni jumate.. deci de vreo 5 luni jumate...Este bine ca mai schimbi "atmosfera".. dar mi-e dor de el si cred ca si lui de mine, nu prea mai am timp (si nici chef) de curat , calcat, spalat etc...parca sunt permanent in urma cu toate. De oboseala nu mai vorbesc....Andrei se trezeste cam o data pe noapte (apropo, mamii, la mine dureaza de ceva timp trezitu' asta dar poate tu ai mai mult noroc si scapi mai repede si trezirea asta! succes!), si eu sunt franta mereu...

Nu ma plang, a fost decizia mea si nu o regret, dar vroiam sa va arat ca sunt avantaje si dezavantaje si in situatia asta cum sunt si daca stai acasa...important este sa vezi partea plina a paharului....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, ai recuperat cheile?
.....a, deci daca ma intorc la servici, nu-mi face "zana Maselutza" curat si mancare? tot eu trebuie sa le fac??????
eu, din fericire, am un servici destul de usor, de bugetar, plec acasa la 4.30 si vinerea la 2, asa ca o sa am destul timp de petrecut cu fii'miu. zic merci ca am putut sta pana acum cu el. in ianuarie o sa aiba 1 an si 5 luni.sper sa fie ok.
multumesc de ideile de mancare pt "de dimineata" , idei poate as avea si eu, numai el pofta sa aiba...deocamdata ne delectam cu biscuiti, paine si iaurt. chiar, andrei mananca destul de multi biscuiti.....o fi naspa???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

mychydutza, si eu am servici de bugetar pana la 16,30 si vinerea pana la 14,00, plus ca acum am program redus cu 2 ore si tot e obositor....dar repet nu ma plang....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

capitol nou

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput