Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mi_a, tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Mamii, vazut strumf frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karliguta..condoleante surorii tale.

cafera am uitat sa iti spun ca esti foarte foarte frumoasa!

oana se mai intampla.Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau.Decat ca acum la 3 saptamani de cand l-am intarcat pe ale am 5 ore de somn legate prind tare bine.

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Oana si eu ma mai pierd cu firea ... sper ca oboseala e de vina si nu alte probleme ... cred ca s-au acumulat multe, la mine lipsa de somn, faptul ca stau foarte mult prin casa, acelasi program zi de zi, cred ca e de vina si vremea de afara
eu m-am simtit foarte bine in scurta vacanta, m-am relaxat dar cand m-am intors acasa m-am deprimat din nou, si asta din cauza vremii, cand ma gandesc ca pana la vara e cale lunga si de acum o sa se tina lant racelile ... David deja tuseste si e la un pas de injectii, Mara a inceput si ea cu mucusori ... si e abia inceputul

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Oana, cum spuneau si fetele, toate avem momente de astea. De fapt...toti, toti oamenii. Si cred ca e normal. Poate mi s-ar parea suspect un om care nu-si iese din pepeni NICIODATA. Uite, eu am o prietena care e mereue fericita. Mai fata, da niciodata nu are nimic de comentat vietii ei. Desi mi-e foarte draga... cum ziceam, mi se pare suspect. Asa ca, bucura-te de normalitate. Gaseste cateva clipe doar pentru tine. Cred ca e enorm. Si poate chiar criza de ieri - pentru ca tot te-ai descarcat - va aduce mai multa liniste in sufletul tau. Si mai ales, nu te invinovatii, asta e. Nu uita: esti normala, e firesc. A fost, data viitoare vei fi mai controlata. sau nu...cine stie. Sunt alaturi de tine.

Karli, condoleante.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

OANA asa cum ti-au raspuns deja fetele, e normal sa te mai pierzi cu firea. oboseala, rutina de zi cu zi isi spun cuvantu. crezi ca doar un moment din asta am avut si eu?au fost o gramada! tocmai de aia imi doresc sa ma intorc la sevici, mai ales ca are cine sta cu andrei. eu te-as sfatui sa il intzarci(nu spun asta acum ca ma vad cu sacii in carutza), pt ca o sa scapi de mult stress, mai ales de nenumaratele treziri peste noapte. din proprie experienta iti zic(si cred ca stii cat de atasat de san era andrei), o sa te simti mult mai relaxata dupa. pe mine faptul ca ma luase pe post de suzeta ma stresa enorm, ca noaptea trebuia sa stau agatata,numai eu stiu cum, intr-un cot ca sa ma poata suzetzi el.acum doarme legat si cate 8-9 ore si asta conteaza enorm.a inceput sa manance mai bine si mancare(nu tot timpu dar se vede un progres).
si daca imi este permis, iti mai sugerez ceva: nu incerca cu intzarcatu treptat, ca n-o sa reusesti mare lucru. o sa te enervezi si mai rau. daca te-ai hotarat sa-l intzarci, o faci odata si gata!!!!!!!tot din experienta proprie vorbesc.
karli, imi pare nespus de rau pt pierderea surorii tale. ce nedreapta e soarta asta cateodata!in fata acestor necazuri parca mi-e rusine sa ma cramponez de stresurile zilnice.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc! noi suntem cum suntem, ne-am mai revenit de pe urma socului, in schimb ele acolo (caci sunt si in Italia - singurele fara noi, de-acum doar cu rudele lui..) cred ca mai au ceva de tras, avand in vedere obiceiurile pe care le are fiecare familie, fiecare membru al familiei... fetita cea mare il cam striga pe tata dimineata de dimineata, sa vina sa o pieptene, caci datoria asta o avea doar el! si acum?... schimbarea e inevitabila; "tati e la spital... i s-a facut rau si a venit ambulanta si l-a luat" cam asta e ce spune mereu fetita cea mare; cea mica e prea mica ca sa inteleaga ceva. Oricum tragedia e mare, face parte din viata noastra, dar cine oare poate accepta asta?

gata, nu va mai povestesc despre situatia asta pentru ca nici mie una nu imi placea sa aud despre povesti de moarte pe un forum despre copii. Iertare!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua.
cred ca toate trecem prin aceeasi siuatie ca a oaanei,asa ca eu ma abtin si nu pentru ca n-am nimic de spus ci pentru ca s-au dat sfaturi(pareri)foarte bune si pertinente.

karligutza,multa putere surorii tale...
eu stau tot timpul cu un nod in gat si astept zilnic sa apara mail-ul de la sotul meu...e lumina de la capatul tunelului,cum imi place sa spun,si nu stiu ce ne-am face fara el...

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karli, stai linistita, doar suntem aici ca sa ne sustinem si la bine si la greu, nu?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Karli, . Nu cred ca e nepotrivit sa vorbesti despre ce ti se intampla. Tare greu trebuie sa-i fie surorii tale, mai ales ca trebuie sa explice fetitei de ce tati nu se mai intoarce...Offffffff! Multa putere transmitei, mai ales ca inteleg ca a ramas intr-o familie cu conceptii delicate, ca sa zic asa. Cunosc caz, in care socrii au sarit ca niste sacali, ca si cand nora lor nu si-ar fi pierdut sotul si tatal copiilor ei.

Mergi la inceput