Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mamii, multumesc! Eiiiiiiiii, la aproape 40 de ani, ce mi-a ramas sunt doar urme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pt cine a folosit Tujha. Vreau sa stiu si eu ce concentratie trebuie sa cumpar.
Karli multa putere surorii sa faca fata tuturor problemele.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Noi suntem bine desi iesim afara in fiecare zi.
Eu am o perioada foarte incarcata. Am ajuns sa am doua bone pe zi.
Va pup!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nma...3 granule de thuja CH 15.la copii se dau cate 3 granule pe doza, din orice remediu. referitor la thuja ...se da o doza inainte si o doza dupa vaccin. cu precautiile legate de mancat/baut si eventual menta (daca spalati bebelusii pe dinti cu pasta mentolata sau le dati pe dintisori cu calgel/dentinox, care contin menta)...cred ca este din ce a scris anya...nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nma, vad ca ti-a raspuns musso. eu stiu ca e doar THUYA Ch15 , fara concentratie. despre regimul in cazul administrarii de homeopate, am trimis pe mailul comun ceva ce ar putea sa te orienteze.le-am primit si eu de la o amica care le are de la un dr homeopat. sper sa fie corecte.

musso, apropos de luminita de care ziceai tu, am vazut pe Discovery un documentar despre neste marinari plecati la pescuit undeva prin Marea Nordului, si m-am gandit la tine. mi te imaginez ca pe Penelopa crosetand la feresatra in asteptarea sotului. trebuie sa-ti fie destul de greu cu asteptarea asta. pleaca pt mult timp????

noi tot plini e muci..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

mychiduza,eu nu ma mai uit de mult la documentare cu marinari,vapoare,pirati...care din pacate inca exista,dar mai contemporani...iar de crosetat ar fi fost o treaba buna sa stiu caci am avut luni,cand nu exista mihnea,de-mi venea sa ma urc pe pereti..asta este,trece ...acum sta 5 luni,vine in ianuarie,sta acasa 3 luni si tot asa...mi-e groaza de momentul in care mihnea ii va constientiza prezenta...imi povestea o prietena cum fi-su ii spunea tatalui cand isi facea geanta,taty ia-ma si pe mine,incap in geanta ta ca sunt mic...de asta mi-e groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau, absenteaza destul de mult. poate cand o creste ala mik, o sa prinda si sotzu radacini mai aproape de casa.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

cand o iesi la pensie ...ca nu-l plateste nimeni in tara ca pe mare,din pacate...dar cine stie ce-ti rezerva viata,poate avem noroc...sunt si avantaje,in afara de cele materile,conserva foarte bine o relatie/casnicie...n-avem parte de monotonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Cafera, sunt bine. Acum am un morcov destul de mare pt ca trebuie sa imi repet hemoglobina glucozilata. Am facut-o si acum 2 luni si mi-a iesit un rez f bun, insa acum 2 zile dr mi-a spus ca nu se poate sa fie atat de buna si sa o repet, ca sigur a fost o greseala. Eu eram super incantata, pt ca analiza asta arata daca am avut glicemii mari in ultimele luni.Dr. spune ca e imposibil sa fi avut glicemii perfecte. Sincera sa fiu, mai mari de 200 nu mi-am masurat pana acum.Mi-e fricaaaa!
Din alte puncte de vedere sunt cand mai bine, cand mai rau, am momente si momente.Incerc sa vad partea buna a lucrurilor, chiar daca nu imi reuseste mereu. Sa fiu realista, trebuie sa spun ca eu sunt in avantaj. La urma urmei am un copil sanatos si perfect si nu ducem lipsa de nimic. Cred ca astea sunt 2 chestii extrem de importante, numai eu sa fiu sanatoasa! Restul vor veni de la sine.

Scuze pt. off topic.
Ca tot s-a vb de homeopate, oscillo se da tot 3 granule sau cate o doza intreaga?

Mikhy, cand ai timp poate ne scrii si noua mai detaliat cum ai procedat cu intercatul. Nu vreau sa fac asta acum, insa e bine de tinut minte, avand in vedere cat de atasat era Andrei de san, fiindca si Mihaitza e la fel si poate la mom .potrivit o sa aplic strategia ta.

Citeam de multe ori ca fetele se scuza atunci cand scriu mai mult. De ce ? Mie, de exemplu, imi face mare placere sa citesc despre puii nostri cat mai multe!Cred ca avem de invatat multe una de la cealalta si cred ca o putem face numai comunicand cat mai mult. Nu ca as scrie eu prea des, dar asta nu inseamna ca n-as vrea sa o fac.

Pupici pe nasucurile strumfilor si o noapte cat mai buna tuturor!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oscilo fetele il dau cate unul pe saptamana, unele impartindu- l in doua doze, altele nu printe care si eu.
Eu imi mai cer scuze cateodata ca scriu mult pt ca nu scriu numai la obiect, mai bat si campii de prea multa ploaie.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!

karli condoleante surorii tale si multa putere sa treaca peste asa o incercare.

mi_a oscillo mie mi-a recomandat medicul sa ii dau 1doza pe saptamana in perioada asta rece. I-am dat mai ales ca incepea sa cam fie mucoasa noaptea. Acum slava Domnului nu are inca nici un semn de muci sau altceva...eu in schimb sunt varza. Daca sunt smekera si beau apa de la frigider pe frigul asta.

jadi inca o data multa sanatate pentru Dodo bolnavior.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput