Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
mi-a,si mie fetele mi-au raspuns ca la oscilo se da un tub pe saptamana...la fel si doctora noastra...acum,cred ca treaba cu 3 granule la orice tratament homeopat se aplica in cazul granuleor mari...asa se exprima doctora noastra homeopata.
si mie imi place sa citesc cat mai mult,dar nu scriu la fel de mult deoarece ma gandesc sa nu fiu offtopic...mi s-a intamplat sa scriu si apoi sa sterg
noi plecam la bunici,sa semnam condica...sunt rea,chiar il iubesc pe mihnea...
va dorim o zi buna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
'Neata! Doctorita Sabinei este si homeopat/fitoterapeut si ea da mereu doza de 5 granule din orice remediu (concentratiile sunt diferite la copii), iar de oscillo a spus ca este suficienta o doza de un sfert de tubulet odata si la adulti si la copii. Eu preventiv nu-i dau nimic, a luat o viroza o singura data cand avea 7 luni si atunci am rezolvat fara medicamente, multumita doctoritei, sper sa reusim in continuare.
EDIT: Si eu i-am dat Thuya o doza inainte de vaccin, una dupa si una la o saptamana.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
ooooooffffffff! m-am saturat de mucii lui fiimiu! azi noapte s-a foit tot timpu, avea nasu infundat, mucii i se scurgeau in gat, il apuca tusea si tot asa.... a fost super nasol! i-am pus ser, am incercat sa ii aspir mucii cu pompita dar degeaba. oare cat dureaza raceala asta? nici afara n-am iesit de vreo 4 zile si e foarte suparat si agitat. azi a tras de jalujelele din dormitor si a rupt-o pe una
. asta e, trebuie sa aba si el o ocupatie, nu?
ieri am cumparat masina de tuns, ca arata fiimiu ca o oaie bearca!urati-mi succes ca sincer nu stiu cum o sa ne descurcam!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Incearca in somn, daca nu il trezeste zgomotul.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
am doua pm-uri ma duc sa vad despre ce e vorba,cine stie de cand sunt
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
am citit din urma mai din 2 in 2 dar a fost fff mult de recuperat...
imi pare rau ca sunt atatia strumfi bolnaviori stiu cum e.noi nu am ajuns bine in viena dar seara elisa era praf,un debut fulminant,muci de a avut obstructie nazala completa,nu stia sa respire pe gura si tot incerca sa respire pe nas,vroia sa mai suga si degetul si incepea sa planga....nu am dormit 'nspe ore,am stat cu ea in casa 3 zile si ne-am intors acasa,asa a fost concediul nostru
cand au inceput sa o mai ia la vale mucii a inceput sa tuseasca
.acum are doar muci
nu mai e infundata si sunt hapy[:D
mai revin daca ma lasa eli
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina asa e si andrei, nu poate respira deloc pe nas. acu l-a apucat si tusea de la mucii din gat cu care se tot inneaca.ce i-ai dat, ca nu stiu ce sa ma mai fac cu el???????doar ser am folosit pana acum
X-ray spune:
michy eu in prima faza i-am dat nurofen la 8 ore(cam 3-4 zile),ser fiziologic cat cuprinde si cand am ajuns acasa i-am pus si 2-3 zile vibrocil picaturi in nas.pt tuse ambroxol picaturi,10 pic de 2-3 ori pe zi(eli le cam scuipa...)dar si noi ne chinuim de 10 zile,si nici acum nu am scapat,dar macar dsoarme cat de cat noaptea si nu se mai ineaca cu mucii sau crize de tuse...aaa si un oscilo pe zi 5 zile i-am dat.
si multa rabdare ,daca nu face febra mare nu-i da antibiotic,pe mine m-au disperat cunostintele cu intrebari de genu':"da ce antibiotic ii dai?".a trecut greu,dar suntem pe final...
imi pare tare rau de andrei si de voi,stiu cum e....
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina, multumesc. ma duc la "marmacie" sa iau neste picaturi ca nu se mai poate, iar fac noapte alba