Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna!

Noi suntem bine chiar daca n-am mai scris in ultima vreme. Eu am inceput scoala si inevitabil am adus virusi acasa si darnica am dat la toata lumea. Dar e spre bine acum.

Andrei al meu nu ma lasa la calculator , imi inchide unitatea si pot intra doar cind doarme. In rest, merge prin toata casa, cauta in toate dulapurile, a spart deja 2 farfurii, ii place sa trinteasca oalele de gresie , cind ne uitam la televizor il inchide din telecomanda, si alte minunatii.

Oaana si eu am trecut prin asta, toate patim asa ceva. Mie la Vlad mi-a fost foarte greu sa stau asa mult cu copilul acasa, eram mereu obosita asa ca la Andrei am hotarit sa incep serviciul mai devreme. Copilul meu e ok, si eu am unde evada, nu mai astept ora cind vine sotzul de la serviciu, ma bucur cind sunt cu copii acasa. (am noroc ca la scoala nu stau mult).

Karli condoleantze. E normal sa suferi pentru sora ta mai ales ca nu poti sa vorbesti cu ea , s-o stringi in brate, s-o ajunti in vre-un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am fost la farmacie si mi-a dat AMBROXOL picaturi si OPHTAMESONE pt nas. si cica sa ma duc la dr. dar daca ma duc la dr aia sigur imi da antibiotic. incerc cu astea , sper sa fie ok.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

carla, nu cred ca am vreo sansa sa il tund in somn.....doarme k iepurashu'!eu sper sa coopereze treaz fiind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hmm, bafta! Eu i-am tuns Sabinei bretonul de 2 ori, prima data a urlat si a doua oara am prins-o cand a adormit la san. Daca era baietel nu stiu ce faceam, cred ca il lasam cu plete pana la 2-3 ani .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

L-AM TUNS! noroc de "vaca lola" ca l-a mai linistit un pic. ma rog, nu e el tocmai uniform frezat, mai are neste ciufuri pe ici pe colo, dar ......e tuns! nu mai zic ca trebuie sa bag aspiratoru maine , ce peste tot e numai par...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

slaba activitate,se cunoaste ca e week-end.am fost si noi la bunici,mihnea a papat niste pulpita dezosata la gratar,iar cand s-a trezit o para,trei prune si un mar...cred ca ii era sete,dar n-am avut apa lui,ca cea de la robinet nu o servesc nici eu,asa ca s-a umflat de fructe...nu-i rau.

problema cu tunsul nu o am,sta...mai ales daca il prind cand este un pic obosit nu prea se opune...problema mea,unghiile..greu le tai,cu audienta care sa ne ajute sau sa atraga atentia...aveti alte metode?

la noi s-a afarsit tratamentul,slava Domnului...am scapat,un pic de nas infundat dar tratam cu karvol...o sa incerc si eu vibrocil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salut!

Mucoase si noi. Revin cu detalii.

Mi_a, iti raspund cand ma lasa asta mica.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am iar amandoua fetele bolnave: Alexia tuseste si are secretii, iar Ilinca e mucioasa rauuuuuu si e ragusita. Sunt disperata iar.

Raguseala ma sperieeeeeeee rauuuuuuuuuuuuuuuu. Ajutorrrrrrrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera - fugi la doctor. Daca e laringita evolueaza f repede si e periculoasa la bebei.
Sanatate

Daria are un rol- on gol si se tot da cu el pe la gat, cica se parfumeaza.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Dana, am fost ieri la urgente. Mi-a spus sa-i dau asa: Zyrtec, prospan si nurofen si sa-i curat mucii; febra nu face.

Mergi la inceput