Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Eu antihistaminicul nu i l-am dat si nici antitusivul. I-am alternat panadol cu nurofen si i-am dat lichide caldute. Am aspirat mucii si de la 1 noaptea s-a linistit, a dormit bine, dimineata a baut lapticul si s-a culcat iar. Respira bine, nasul nu mai pare asa infundat,, dar o bag iar dupa trezire la batista bebelusului.
stefania_97 spune:
Neata Cafera,
O ?
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mamii spune:
da stefania cafea!multa..
Fetelor eu trec prin niste chinuri groaznice..acu cateva zile m-a faultat alex rau si cred ca mi-a rupt un pivot!Am niste dureri infioratoare nu stiu sa va numar cate aulinuri..oki...am luat in ultimele 2 zileMa simt drogata si inca cu o urma de durere.De aseara iau si antibiotic si sper sa rezist pana vin in ro caci aici nu am timp sa imi fac dintele.
Altfel ma cam speriati cu racelile astea.Eu nu il imunizez p alex cu nimic.Sper sa nu ne pricopsim cu nimic.Multa sanatate stumfilor mucioshi si multa putere voua mamicilor
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
ghinetz spune:
Saluty.
Bolnaviori si noi. Rau. Si tot cu laringita, asa ca facem aerosoli. Si antibiotic. Si cred ca din cauza lui - sau pentru ca am baut eu must??? nu stiu - are niste scaune moi si iritatie la fundulet. Il tin fara scutec. Am spalat 5 perechi de pantaloni de dimineata.
cafera la Victor, cica, laringitele lui dese sunt pe fondul lipsei de calciu. El are asa, uneori, un suierat ca de tuba cand inspira. De mic. Are si o denumire, mi-a zis Alina, dar nu mai stiu. O sa ma documentez. Dupa doua zile de calciu e ok.
Michy, pe motiv de boala am amanat intarcatul. Am sa meditez la cele doua alternative: intarcat brusc sau treptat. Recunosc ca imi face mai degraba cu ochiul ultima varianta. De pastile tr sa fug, ca de mi-e rau cine sta cu copiii?
Fug, a adormit in brate, incerc sa-l pun in patut sa am si eu timp sa scot rufele din masina si mai calc cate ceva.
Multa sanatate
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
CarlaV spune:
Musso, si la noi e problema mare cu taiatul unghiilor, cel mai bine reusesc sa i le tai cand adoarme ziua in scaunul de masina (trag pe dreapta si ma mut in spate sa le tai) sau mai rar cand adoarme ziua la san.
Mamii, imi pare tare rau, sper sa rezisti pana aici.
Cafera, offff, imi pare rau de fiecare data cand aud asta despre un copil. Parerea mea e ca ai procedat bine, nu ai acolo un doctor pentru fete in care sa ai incredere si la care poti suna oricand? Ma sperie ideea de a ajunge la urgenta.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamii spune:
cateva pozici noi ..calde calde pentru cui ii e dor de noi si de italia http://www.flickr.com/photos/30966397@N06/?saved=1 Villa d'Este sau 100 fontane.
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
nma spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri .
Ar fi trebuit sa facem vaccinul azi dar sunt eu tare racita asa ca iar l-am amanat. Dr mi-a spus ca ma streseaza pana il fac.
Cu taiatul unghiilor si eu ma chinui. Nici cand doarme nu reusesc.
Cu tunsul e mai simplu: mergem la salon si dupa ce vede la altii despre ce e vorba sta cumintica sau vine coafeza acasa si ma tunde mai intai pe mine. La noi a functionat mereu.
mamii un sa scapi mai repede de durere. foarte frumoase pozele.
Strumfilor bolnaviori multa sanatate si un dulce.
Nico, mami de Andra si Alex
ioanaiub spune:
la noi e bolnav David, are bronsita spastica trenanta (diagnostic pompos), vineri era la un pas de injectii, l-am salvat pe ultima suta de metri, ieri am fost la doctor si era mai bine, se "auzea" mai bine ... Mara e si ea mucoasa, nici nu avea cum sa fie altfel ca e toata ziua bot in bot cu David . sa speram ca ea scapa mai usor
eu sunt consemnata la domiciliu, mai vine soacra-mea si sta cu ei pana fac eu mici cumparaturi, o am si pe ea pe constiinta ca sunt sigura ca saptamana viitoare va boli si ea, exact asa am patit anul trecut
edit: mai eu nu stiu cum puteti voi sa taiati unghii cand dorm copiii? pai nu se trezesc? ai mei doar daca ii ating si se trezesc ... si sa-i mai si tund in somn, asta chiar ca nu as reusi
pentru tuns eu am fost cu Mara la frizerie, a stat cuminte pana a auzit foarfeca pe la urechi, cred ca a atins-o cu foarfeca si a fost rece asa ca a inceput sa planga ... rezultatul a fost un breton modern, in scari
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)