Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 11
ddanagh spune:
ioanaiub scumpa rau Mara. Ti-a facut rezumatul povestii, gata . P-asta a citit-o.
Mor de dragul lor cand ii vad cu mainile alea pufuloase cum arata cu degetelul.
ghinetz eu i-am cumparat niste mocasini adica sosete groase cu talpa intreaga cauciucata. Am dat pe ei 18 ron dar mi se par f buni. I-am luat mai mult pentru ca DAria merge numai pe langa covor, pe parchet si aluneca. Se crede pe alee si nu calca pe spatiu verde.
Astazi chiar daca nu a mai plouat nu am iesit afara. E mult mai frig decat ieri pt ca bate un vant rece de-ti patrunde in oase. Astfel ca am stat in casa ascultand mos craciun cu plete dalbe .
P.S. de ieri am descoperit gustul la biscuiti unsi cu gem de prune si nuci. Cred ca iau un kg saptamana asta pe mine ca nu ma las pana nu termin borcanul. Bine ca nu am mai multe borcane.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
CarlaV spune:
Saby nu sta incaltata nici cu sosete si nici cu botosi/pantofiori. Am gresie in baie, hol si bucatarie si in majoritatea timpului merge desculta. Am pus blana pe jos in camere dar tot ajunge si pe gresie sau pe parchet, incerc sa nu-i las nimic prea atractiv in zonele mai reci.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ioanaiub spune:
o faza draguta: copiii se jucau singurei in camera, eu ii auzeam din bucatarie ... Mara turuia intruna, la un moment dat David: "Mara ce tot spui acolo, ca eu nu inteleg nimic" ... ea isi da silinta, saracuta, noi nu o prea intelegem
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
hellou mai pe seara.
Eu sunt cu totul la pamant,ieri am cedat nervos,am urlat la sot si copii sica sa nu se sperie,am plecat in camera si am urlat in perna.Nu stiu ce s-a intamplat cu mine,oricum de ctava zile ameteam zdravan,cu tot cu vitamine,ma duceam intr-o parte,nu mai suportam nici un zgomot.
Deci am facut-o de oaie,simteam ca nu mai pot,cred ca oboseala,alaptatul haotic si noptile nedormite si-au spus cuvantul si am clacat.Nu am crezut ca pot reactiona asa....Am plans si i-am spus sotului ca daca se intampla ceva cu mine sa aiba grija de coopii.Va dati seama in ce stare am fost.Azi sunt un pic mai bine,am dormit mai bine asta noapte,ddar de maine incep treptat intarcatul ca nu mai poooot.Nu mai rezist si nu vreau sa se lase cu repercusiuni.O sa incep sa nu-i mai dau ziua deloc,apoi de duminica cealalta,deloc.
Oana dela Iasi,nu poti incepe si tu cate putin intarcarea,cred ca mai tarziu va fi mult mai greu,si asa mie mi se pare teribil de greu,mai ales ca nu vrea lapte si iaurt deloc.
Am vazut pe Mara si pe Daria scumpe rau de tot.Imi vine sa le mananc,imi doresc si eu o scumpica mica,dar in starea actuala raman doar cu dorinta.
Va doresc un weekend frumos si sper sa revin la sentimente mai bune,of...si sa ma simt mai bine.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
karligutza spune:
oaana nu cred ca am nici un sfat pentru tine! pot doar sa ma gandesc ca poate fi mult mai rau in viata... si spun asta pentru ca sambata a murit sotul surorii mele (care are 32 ani si 2 copii - o fetita de aproape 3 ani si una de 1 an).........
iti doresc sa ai grija de tine! ofteaza, urla in perna, dar mergi mai departe! nu ai voie sa clachezi!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Simo78 spune:
Oana, cred ca toate avem momente din astea, la un nivel sau altul. Ne trezim tipand din mici motive, pentru ca pe cele mari trebuie sa le rezolvam, deci sa avem stapanire de sine. De ex am tipat la sotul meu ca a facut cafea si a pus ambele cesti pe biroul lui si m-am enervat ca de ce cafeaua mea nu a pus-o pe biroul meu ...sau ma trezesc tipand la Matei de ce nu adoarme odata (seara...de fapt noaptea de-acum)...de parca el ar fi robotel sa adoarma pentru ca eu pur si simplu nu mai pot rezista dupa o zi de calareala si vreau ca el sa doarma, sa ma relaxez....
Sper ca ai inteles substratul, idea....
Fa ceva sa iti revii...daca intzarcatul e solutia, fa-o! daca ai nevoie de putin timp pt tine roaga-l pe sotul tau sa stea seara cu ei intr-o camera si tu refugiaza-te in alta camera pentru 15-20 min...iesi cu prietenele...ceva...E clar ca ai nevoie
Karli.....condoleante si pt sora ta si fetitele ei sa treaca repede peste momentul asta de cosmar si sa revina soarele in viata lor.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
ddanagh spune:
Am ramas muta Karli. Condoleante.
Doamne, nici nu mai pot gandi, ce tragedie.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
of, mai fetelor, mi-au dat lacrimile .......
cand nu ma gandesc la ea, am viata mea!
cand ma gandesc la ea, imi vine sa plang intruna.... in gandul meu sunt numai gandurile ei, si tot asa......... foarte trist! sper sa o ajute Doamne Doamne sa mearga mai departe........
karligutza
sunt mamica Adelutei
mi_a spune:
Salut!
Am vazut filmuletul cu Daria vorbareatza si pot sa spun ca mi-e tare draga! Dana, intrebai daca si copiii nostri "vb "la fel. Intr-adevar, si Mihaitza al meu vb pe limba lui f mult, dar spre deosebire de Daria, nu raspunde "da" daca il intreb ceva, eventual bodogane tot pe limba lui. Insa spune si destule cuvinte pe care le inteleg,chiar daca sunt mai stalcite.
Jadi, Mykhy, imi pare rau ca va luptati cu racelile si sper sa treaca repede.
Ghinetz, ma bucur sa te citesc! Eu in casa il tin pe Mihai cu sosetute antiderapante. Probabil ca o sa-i cumpar si eu mocasini din aia gen soseta cu talpitza din piele. Mie nu mi se pare OK sa stea incaltat cu ghetute in casa, mi se pare ca i-ar fi destul de greu ca sa stea, de ex, cu picioarele sub funduletz, cum mai are obiceiul.
Oaana, inteleg ce simti si sunt alaturi de tine. Tuturor ni s-a intamplat cel putin o data sa simtim ca nu mai putem ( mie chiar de mai multer ori!!!), dar a trecut pana la urma si se datora oboselii.
Asta nu inseamna ca nu esti o mama si o sotie buna, asta inseamna ca esti doar om, nu robot. Era ingrijorator daca ai fi spus ca tu esti tot timpul calma! Daca tu crezi ca intarcatul e o solutie buna nu mai amana! Mai important e sa fii tu linistita si odihnita, chiar daca te incearca pareri de rau. Toti mai avem iesiri, nu inseamna ca ai facut tu ceva groaznic!
Karly, condoleante, e groaznic, stiu ca e nedrept si aproape imposibil de suportat, dar o sa aiba putere sa mearga mai departe, o sa vezi, copiii ii vor da forte supraomenesti!
Mihai si mami
cafera spune:
Karli, prin ce tragedie treceti... Dumnezeu sa vadea putere si lui sa-i odihneasca sufletul!
Oana, nu te invinovati ca ai tipat. Incearca doar sa-ti gasesti si pt tine macat o chestie pe zi prin care sa te relaxezi, sa-ti faci un moft. Asa mai compensezi cu oboseala\si ti se mai ridica moralul. Aseara eu m-am vopsit sungulica, sungulica. Dupa ce m-am uscat la par, mi-am pus al mai bun halat de matase pe care-l am si m-am tolanit la tv. Nu am gasit nimic frumos la care sa ma uit, iar dupa 10 min mi-am pus pijamaua, dar repet, in minutele alea am fost cocoana.
PS. Hi, hi, sa stiti ca sotul era plecat in delegatie ca altfel, din lipsa de prog tv cine stie in ce ma transformam.