Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Valen, ma bucur sa te recitesc. Tare fain povestesti de surioare. (Chiar, niste poze cand ne mai pui cu ele si cu voi toti?) Si mi-a placut teribil - pentru ca si eu gandesc asa - aia cu niciodata sa nu spui "lasa, ca el/ea e mai mic/mica". Nimic nu urasc mai mult decat replica asta.

Noi suntem bolnaviori. Stefan a adus o viroza prin care am trecut toti, ultimul Victor. Doar ca la el mereu e si cu bonus: laringita. Trebuie sa luam si antibiotic. Ieri am facut cu sotul consiliu de familie si am zis sa vedem intai daca merge numai cu aerosoli, dar azi nopate i-a fost rau, a avut febra mare, asa ca azi dimineata i-am dat antibiotic. Nu va spun ce aiurea ma simt. Starea lui e buna, e vesel si mananca (da, ciobica de pui cu carnea fiarta acolo. Cam de vreo doua luni procedam asa. Eu zic ca de acum nu mai e bai, cu conditia sa fie fff bine spumata). Si eu care intentionam sa incep de azi intarcatul...Ala asa...a la long. Adica sa termin definitiv cu alaptatul cam prin noiembrie. Sa renunte intal al suptul de dimineata, apoi treptat. Dar nici vorba sa vrea azi altceva decat san. (adica alt lapte)Si i-au iesit si doi canini. E asa necajit, saracutul.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

pentru Mara si Dariuta, doua fetite frumoase foc si vorbarete.

Mergi la inceput

A! uitasem sa va intreb: copilasii vostri merg prin casa doar in sosete? Sau incaltati? (cred ca am mai pus problema, nu stiu...) Eu detest sa-l incalt prin casa. Cu ce? Cu ghete? Alti papucei "mai usori" nu mi se par ok. (Stefan a mers numai cu pantofiori prin casa si nu cred ca fusese o solutie buna) Asa ca noi avem sosete antiderapante. Deocamdata mai subtirele, ca nu am gasit, inca, groase. Prin casa am gresie (hol si bucatarie) iar Victor nu are oprelisti. El merge peste tot. Mama insa dispera cand il vede "descult" pe gresie. Si azi cand a trecut pe la mine chiar nu m-am mai abtinut. Cum a intrat i-a zis: "Victor, dar tu...pe jos?" (e drept ca era in fundulet pe gresie) Si i-am raspuns: "Ce? Ai vrea sa zboare?"

Cand deschidem un subiect si despre mame, nu doar despre soacre? ca lasoacre ne e usor sa uitam ceea ce spunea Deni, ca ele totusi i-au nascut pe sotii nostri, ca i-au educat si crescut astfel incat sa ne indragostim noi de ei. dar despre mame...Stiu, e un subiect delicat, foarte delicat. Ca in cazul asta nu uitam ca ele ne-au crescut pe noi, ca noi insene suntem mame si stim de acum ce inseamna asta. dar...Mai e loc si de cate un "of" in toate astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare. inca n-am scapat de muci, ba din contra s-au facut mai vascoshi si ca atare suferim de nas infundat si nu dormim.aseara pe la 12 jumate urla "ca taiat cu flexu"! inafara de ser in nas nu i-am mai dat nimic. nici nu ma duce capu ce altceva as putea sa-i dau. daca il duc la dr. sigur ne da antiboitic si daca el n-are (inca ) ferba, e pacat! asa ca suferim in tacere! afara nu l-am scos si e jale mare: daca nu se baga in masina de spalat sigur vantura apa din buda sau smulge firele de la calculator sau se plimba prin casa cu matura si farasul sau chinuie butoanele de la caloriferul electric....."efectiv" m-a zapacit de muschii capului. tot timpu tre sa stau cu ochii pe el. poate suna aiurea, dar abia stept 1 ianuarie sa i-l pasez soacramii si sa ma duc nene la servici ca nu mai poci!!!!!!

apropos de ciorbari, eu de la un an ii dau din mancarea gatita pt noi, deci si zeama in care fierbe carnea. doar nu pot sa*i dau numa zeama de verzituri...cred ca e ok d-acu! la cate porcarii mancam, cred ca apa de la carne e parfum!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu o incalt pe Mara cu sosete dar nu le tine in picioare mai mult de 2 minute, asa ca o incalt pe zi de sute de ori ... socra-mea i-a crosetat niste opincute, cu siret dar si alea si le da jos
si la noi e destul de rece pe jos, nu avem gresie ci parchet laminat (pe hol) dar tot e rece ca suntem la parter

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz, andrei are strampii lungi si inca o pereche de sosete groase, prin casa. mi se pare suficient. incerc(pe cat posibil) sa-l tin departe de gresia din bucatarie. oricum daca vreodata imi mai iau casa, nu mai pun pic de gresie, numa in baie. in rest parchet!

apropos de mame, e vorba aia "Dumnezeu nu bate cu batzu", de multe ori am acuzat-o de una de alta, da' acu sunt mama si simt pe propria piele cum e. imi pare rau ca am judecat stramb de multe ori grija pe care inca mi-o poarta. in rest ma laud cu o mama intelegatoare, e si la 600 km distanta, care se multumeste sa imi dea sfaturi si nu sa imi impuna reguli. poate si distanta ajuta

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oana eu am gresie in toata casa(daca te incalzeste cu ceva)Ziua il mai las pe alex in shosetele antiderapante caci bate soarele si gresia se mai incalzeste putin.Dar dupa 4 i-am cumparat o pereche de shoshoni de casa care au talpa foarte moale de la chicco de care sunt fff multumita.Nu il pot lasa descult pentru ca nu pot sta eu desculta ca imi ingheatza picioarele deabinelea si ma dor..asa ca pe el de ce l-as lasa?Daca as fi in ro pentru gresia din bucatarie si hol nu cred ca i-as pune botoshi Multa sanatate

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am o pereche de espadrile, vara le-a folosit pe afara, acum le-am spalat si i le-am dat in casa. Nu am gresie decat in bai, la bucatarie am gresie doar in dreptul chiuvetei si a aragazului, in rest parchet. E haios ca dupa ce spalam parchetul aluneca daca nu e incaltat si face spagatul asa ca il incalt. Mai rau e ca m-am bazat pe pantofii ramasi de la Vlad si este un decalaj de sezoane si am unii cu 2 numere mai mari

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychiduza,eu pentru nas infundat care-i provoca urlet am luat karvol,si am pus jum de continut pe o batista,iar noaptea i-o las cam la 1m de el...a facut minuni,poate dormi.noi inca ne luptam cu muci transparenti,din fericire,si nas infundat.

eu am toata casa gresie,mai putin in dormitor unde am parchet si-l tin in pantofi de casa din material cu talpa de cauciuc sau in botosei,nu am iesit sa-i iau ciorapi cu talpa antiderapanta...dar o sa-i caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

am pus eu nishte poze cu botoshii lui alex http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 cele cu girafa:D

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput