Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Dana, tratamentul respectiv l-am facut si eu cu Vlad si pana la urma tot a trebuit sa il operez de polipi. La Dodo eu zic ca nu e treaba de imunitate, el nu face febra si nici nu ia microbi/virusi. Problema lui e sistemul respirator ca functionare, asta e banuiala doctorului deocamdata. Si pana la 5 ani nu pot avea un diagnostic clar cu privire la astm dar nici sa nu il tratez nu pot... nu stiu, parca zici ca sunt tampita, trag speranta ca e ceva de genul alergii. Am comandat si un aparat de purificarea aerului, nu fumez in casa, nu am plante sau alte nebunii, nu las praful sa colcai dar ma gandesc sa fac ceva sa il ajut. Doctorul spune ca sunt bani aruncati pe geam! Incep sa ajung la parerea Alinei cu cezarienele facute la rece dar nu ma invinovatesc de nimic deocamdata!
Deni & Vlad & Tudor
musso17 spune:
buna dimineata...azi mergem si noi la doctor,sa vedem daca s-a refacut,plus ca mi-a dat antibiotic si mi-a spus sa vin cand se tremina sticluta,pai se termina peste doua saptamani dupa calculele mele..
aseara a facut penne carbonara si i-am dat si lui mihnea,nu mult,cat sa guste....mmm,ce i-a mai placut.
ddanagh spune:
lasa Deni, nici sa nu te invinavatesti ca nici cezariana la prea cald nu-i bine cum am facut eu, de m- au lasat 16 ore de se inverzise lichidul.
Mai rare sunt cazurile in care intervine exact la momentul optim. Nici tu nu cred ca te- ai operat cu 2 saptamani inainte
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
CarlaV spune:
Timi, multumesc. Ce face samburelul? Si greturile tale?
Cafera, multumesc, ai dreptate, la noi a fost superb ieri cu toata vremea de afara, a iesit ceva foarte romantic si intens.
De ciorbita nu stiu ce sa zic, a mea nu se atinge nici de carne si nici de ciorba, nici noi nu prea suntem ciorbari de altfel.
Tot citesc de copilasi bolnavi si ma sperii, chiar asa au inceput toate epidemiile odata? Nasol, daca o tinem asa pana in martie nu stiu cum sa ne fofilam. Insanatosire grabnica tuturor.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamii spune:
buna ziua si de pe aici ,ceai,capucino,3in1,ciocolata calda si pentru cine serveste si cate o .
jadi sanatate multa lui Dodo.Cum zicea cineva banuiesc ca ai primit o gramada de sfaturi..dar ca suferinda de bronshita asmatiforma netratata never ever dekt cu leacuri babeshti asta cand reusea maikmea sa ma convinga...ai putea sa incerci sa treci pe la salina.
multa sanatate puiutilor bolnaviori Si eu sunt cam speriata cu epidemiile astea din romania sper sa scapam cand trecem prin ro.
Despre soacre...shtiti foarte bine..la mine e un subiect firav..sper din tot sufletul sa se termine acest calvar in curand.Mi se pare ca traiesc o viata care nu este a mea.Sunt amortita debusolata..si cu o relatie care este intr-un punct mort..Dar poate iese soarele si pe la mine!
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Am trecut sa va multumesc de cafea :)
Legat de frati eu am o sora mai mica. Diferenta nu e mare, un an si 3 luni. Cand eram mici ne certam, ne bateam si nu aveam prieteni comuni dar pe masura ce ne-am marit am devenit foarte apropiate. Ne ajutam una pe alta de fiecare data cand e nevoie, si desi locuim departe una de alta ne sunam de cateva ori pe saptamana. Nu mi-as putea dori o sora mai buna, e persoana cea mai generoasa pe care o cunosc, desi eu sunt mai mare am invatat multe de la ea. Eu imi doresc o familie mare, si doresc pt Catarina sa aiba cel putin o sora sau un frate cu care sa isi imparta bucuriile si tristetile, pe care sa poata conta mereu.
Iar legat de soacra nu am de ce sa ma plang ca stam departe una de alta. Ma respecta si o respect. Spre deosebire de alte mame care cred ca nici o nora nu e suficient de buna pt pretiosul lor baiat ea crede ca eu sunt mult mai buna pt baiatul ei decat si-ar fi putut dori.
Ajuta foarte mult ca si sotul meu nu e foarte atasat de ea.
In rest Catarina a inceput sa vorbeasca daneza, romana si un cuvant in portugheza (papa- tata). Se cunoaste influienta copiilor de la cresa. Repeta tot ce aude acolo.
Mai recent i-am cumparat o olita ca vedeam cum se aseza pe vine si mi-am zis eu ca nu ar fi o idee rea sa vad daca vrea sa faca la olita. Si chiar vrea. Seara o pun la ora 19 fix, pot sa imi fixez si ceasul si in weekend ;). Nu vreau sa o desobisnuiesc de pampares dar vreau sa ii arat ca se face kk la olita. O iau incet.
In rest o zi buna la toate
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
stefania_97 spune:
Am uitat, legat de scandalul laptelui din China. Eu am plans cand am vazut articolul in ziar cu bebelusii care au murit din cauza acestor iresponsabili ca sa nu mai spun cati s-au imbolnavit.
Mi s-a frant inima.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
CarlaV spune:
Daca mai citesc asa ceva:
http://www.cancan.ro/2008-09-26/O-educatoare-a-batut-o-fetita-de-doi-ani-care-o-stresa.html
cred ca-mi tin copilul acasa pana la 14 ani.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ioanaiub spune:
Mara mananca ciorbe si supe, eu fierb carnea si legumele la un loc, nu separat carnea .... ii fac destul de des ciorba de perisoare (din carne de pui) si acolo perisoarele de carne fierb impreuna cu legumele
in ultimul timp Mara se da in vant dupa struguri ... in vacanta in Rodos nu a prea gustat mancarea, in schimb a mancat la greu struguri, pepene verde si portocale
a, si se mai da in vant dupa galuste cu prune, face soacra-mea, o bunatate ... ... sper ca nu sunt o mama denaturata ca o las sa guste asemenea bunatati
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Special pentru tine Simo, sa vezi cum vorbeste Daria. Mereu ma gandesc la voi, cu mandrie as putea spune, ca am asa 'coleg' vorbaret. Cum ziceam si Daria mi se pare ca intelege multe cateodata insa nu ar spune frate ceva concret. Nici macar nu inteleg ce litere foloseste in limbajul ei. SA-i pupe mama pe ei de vorbareti. http://www.youtube.com/watch?v=D56YyEC710E Mai e cineva care vorbeste asa ???? Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
si Mara este mare povestitoare
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)