Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 21
anca81 spune:
Tocmai a fost asistentea pediatrei noastre sa o vada pe Carla. Imi place mult doctorita asta, chiar se intereseaza de copil si vine cam la 2 saptamani sa o vada (ea sau asistenta), am facut o alegere buna.
Preety, eu am salvat link-ul cu pagina la Favorites. Nu le-am putut descarca altfel.
Irina, ce mai face micuta Andreea, a trecut durerea de urechiuse?
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
preety spune:
Pai nu le poate trimite Laureta pe toate pe contul comun? Ca am inteles ca mai sunt si altele...
Si pe urma invatam cum sa accesam contul comun... ca io de ex nu stiu!!!
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Pai nu le poate trimite Laureta pe toate pe contul comun? Ca am inteles ca mai sunt si altele... Si pe urma invatam cum sa accesam contul comun... ca io de ex nu stiu!!! ![]() |
Contul comun este septembrieoctombrie@yahoo.com iar parola e aceasi cu cea de pe conturile comune de poze (gravidute2008 si bobocei2008)
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
angelynna82 spune:
Ma delectez cu ceaiuri si mai tarziu cobor sa iau oscilo...numai raceala nu aveam nevoie acum

Sper sa mai apuc saptamana viitoare sa vb si eu cu pediatra...mi-ar place si mie una cum ai tu Anca 
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
preety spune:
Anca81 multumesc de raspuns... dar tu presupui ca eu stiu parolele de la conturile de poze... ori eu nici pe alea nu le stiu ![]()

35+
camicreata spune:
buna fetelor.Am tot scris aici dar nu am tinut pasul cu voi.Vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri la oasele dintre picioare?
Eu cand ma trezesc dim am dureri si apoi daca fac efort prea mult in timpul zilei am si atunci.
Va multumesc

+36 apoi
Sebastian Stefan
Poze Vacanta
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Neata mamici si burtici Nocom felicitari pt bb, sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurie! Mamici care alaptati, dati-mi si mie va rog o solutie sa o fac sa suga de la san, nu vrea si pace si am lapte sa-i dau dar dupa ce ma chinui cate o ora in care plange incontinuu de iti rupe inima, trebuie sa-i dau biberon cu formula. Si uite asa acum refuza sa suga de la san. Are zile si zile insa de cateva zile nu prea mai suge nici biberon cat trebuie, ne chinuim sa pape 100 ml, ceea ce acum o saptamana era putin pt ea. Nici in greutate nu a luat prea bine in ultimele zile doar cate 20 -30 gr, care sunt super putin ca ma obisnuisem sa ia cate 50-70 pe zi. Ma mulg ca sa ii dau totusi si lapte de la mine insa nu iese prea mult la muls, cca. 50 gr. si nu ii e de ajuns asa ca recurgem iar la formula ![]() ![]() ![]() Dati-mi si mie va rog o solutie ca nu mai stiu ce sa fac cu ea. Va pup dulce si incerc sa intru mai tarziu sa vad ce solutii mi-ati dat. Mami fericita de Irina Alexandra www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
Clau geo au dreptate fetele, s-a obisnuit cu bibe si e destul de nasol. Daca vrei neaparat sa revii la san tre' sa fii pregatita psihic sa o lasi sa urle. Culcer imi povestea sapt asta ca a intors un bb intr-o zi la san pacalindu-l cu sezeta. Ii ba ga suzeta in gura, il apropiau de san si atunci ii scoteau repede suzeta si ii bagau tzatza. Pe mamelon storceau in prealabil lapte. Doar ca ai nevoie de inca o persoana ca sa te ajute la manevrari. Alta solutie ar mai fi sa nu cedezi in fata urletelor ca pana la urma de foame o sa accepte. Si daca reusesti nu-i mai baga biberonul deloc. Dar e foarte, foarte greu. Eu nu am reusit la Serban, la Mara insa am invatat din greselile precedente, eram mai pregatita psihic dar tot mi-a fost greu. Daca nu ii dai lapte muls cat poti, nu va fi nici primul nici ultimul bb care creste bine sanatos cu formula

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
angelynna82 spune:
Cami sunt colega de suferinta cu tine ![]()
Preety activeaza PM 
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
preety spune:
Cami ... si io la fel. Am niste dureri inghinale noaptea si dimineata de abia ma misc. Zici ca-s anchilozata ![]()
preety spune:
Dr. mi-a recomandat centura de sustinere a burticii... dar nu am gasit decat pana la dimensiunea soldurilor de 130 cm si eu am 129 acu... deci nu am luat!!!