Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Neata!

Eu nu am somn de pe la 5 asa ca am intrat sa va scriu.Azi schimbam semnatura si luni vom merge la tanti dr sa vedem ce ne mai spune despre cum va fi cu nasterea deoarece bb meu nu s-a intors nici acum ca il simt la fel si se pare ca nu voi scapa de cezariana desi eu vroiam natural.

35+Sergiu

Lucutta sfatul meu e sa nu te grabesti cu cezariana, chiar daca-ti recomanda doctorul pe motiv de pozitie pelviana. La mine tot asa tarziu s-a intors bebe, ma duceam mereu la doctor si-l intrebam ce e de facut si el imi spunea sa nu-mi fac griji ca se poate intoarce si in ultima zi. Mai bine astepti si daca in ultima zi nu e intors abia atunci faci cezariana dar nu o programa dinainte. Si pentru tine si pentru el e mai sanatos sa treceti prin travaliu normal. Eu am facut niste exercitii speciale pentru a se intoarce, nu stiu daca au ajutat, daca vrei iti pot explica in PM.

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetele care stati in Tineretului... nu vreti sa mai iesiti ziua pe afara???
Eu o sa innebunesc in casa

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata si de la noi.

multumesc tuturor celor care mi-au raspuns in legatura cu detergentul folosit pentru spalarea lucrusoarelor de bebe.

acum sunt putin cam speriata ca de noaptea trecuta ma cam doare burta undeva pe sus spre sani, nu sub burta, ma durea mai ales cand ma intorceam de pe o parte pe alta. iar mai devreme am simtit o intepatura in burta ca un junghi...oare sa fie prima contractie dureroasa ? ...sau o fi de la bebe care se misca in zona aia unde m-a durut ???

preety, eu am intrebat-o pe dr ce trebuie sa-mi aduc de acasa la nastere si mi-a zis ca sa-mi aduc doar pentru igiena mea, periuta de dinti de ex...in rest mi-a zis ca ni se da de acolo, camasi, papuci, chiloti de unica folosinta, iar pentru bebe pampersi, hainute...deci tot ce ne trebuie.

steluta, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.

babytza, sper sa reusesti diseara sau maine dimineata sa gasesti un loc si pentru tine si sa ai o nastere usoara.

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

Maryb ai fost deja la control? Te-a durut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Stelutza

Babitza tinem pumnii sa se gaseasca un loc si pentru voi ca sa nu te mai tina atata in asteptare! Pana atunci termina in liniste toate treburile ce ti-au mai ramas (asta daca poti evident).

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

preety, nu am fost inca la control, la 15:20 am programarea. o sa-ti spun daca doare recoltarea pentru streptococ.

am luat acum un no-spa si parca mi-a mai trecut burta...trebuie sa rezist macar pana pe 4 oct ca sa ma primeasca la medlife sa nasc...

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Maryb, nu prea seamana a contractie ceea ce povestesti tu. Mai sunt dureri din astea cu cat inaintezi in sarcina date de intinderi de ligamente, pozitie bb etc...

Uff, babytzatinem pumnii sa se intample la noapte

Camicreatala sarcina asta nu m-au durut oasele ci toti muschii dar la sarcina precedenta am avut dureri nasoale de genunchi...Si da, cel mai naspa e dimineata, dupa repaos prelungit.

Sabinelaproape toti se exfoliaza. Ft buna acum, la inceput, este si crema de galbenele clasica. La mine a dat rezultate mai rapide decat mustella in aceasta perioada. In max o saptamana trece.

Andreea and despre alaptare am vorbit in special: alaptare si eliberare gaze. Daca vreti va povestesc dar e lung si n-as vrea sa va plictisesc iar

LE Clauam uitat sa-ti spun in precedentul mesaj ca media de crestere e de 30 g pe zi deci n-ai de ce sa-ti faci vreo problema.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Maryb ai incredere ca rezisti ... eu tre sa rezist pana pe 29 sept deci nu mai e asa mult.
Crampe si junghiuri am si eu... am intrebat-o pe dr popa si a zis sa luam no-spa la orice fel de dureri pe la burtica.
Asa ca ... curaj!
Bafta la control. Astept sa-mi zici cum a fost.
Cand faci eco de 36?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca fetita ta este superba. S-a ingrasat si este o dulceata. Iti mai aduci aminte cate griji iti faceai ?? Ma bucur ca temerile au fost spulberate si ai o printesa de milioane !!!!

Fetele va multumesc din suflet pentru sustinere Sunteti niste dulci toate

Incerc sa imi fac de lucru prin casa in asteptarea telefonului....poate suna si imi vad puiul azi...

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

salutari si de la noi!
Grea e munca de mamica mai ales singura cu bb ca tati e la serviciu deja dar asta e ne invatam noi cumva
Noi nu ne mai saturam parca cu 120 ml plangem dupa ce mancam cred ca si de durere de burta nici nu imi dau seama exact.Voi cum va dati seama daca bb plange de foame dupa masa sau din cauza colicilor????
Felicitari julax si refacere rapida!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput