Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Nadina, multumesc!
Sper sa reusesc sa inving rezistenta lui tati si sa lasam copilul sa-si intareasca imunitatea prin imbracat normal ..
dar e cam fornait pustiul si ne induce in eroare, tot zicem ca 'poate a racit' si atunci apare o paturica in plus ..
Tu nu schimbi semnatura?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Dupa cum ti-au zis si fetele nasul fornait e de la mucoase uscate+ resturile de lapte eructate ( ca sa nu zic ragaite ). Tre' obligatoriu desfundat inainte de fiecare masa - ser fiziologic sau marimer/nazomer, lasate 1-2 minute sa se inmoaie si extrase cu pompa. Chiar daca nu fornaie tot ii pui 2-3 picaturi de ser sa-i umezesti mucoasele dar nu ma extragi cu nimic. Si da, caldura excesiva le usuca - eventual umeziti si aerul in camera 1-2 zile pana reusiti sa-i mai reglati fornaitul si nu mai urcati peste 24 gr ( eu sunt mai genereoasa )

Mi-as schimba semnatura dar nu mai stiu deunde...

Ups, s-a trezit fomista - e ceas Elvetian nu gluma...

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu il aspir o data pe zi dar tot e fornait si imediat dupa ce il aspir.
Noi am iesit ieri prima data afara cu masina si vreo 10 minute afara din masina.Voi ati iesit deja cu bebei afara???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

preety si eu sper sa rezist, nu mai zic ca eu as vrea ca bebe sa stea macar pana pe 23 oct ca sa iasa scorpion.

pe 10 oct fac eco de 37 de saptamani, asa mi-a zis dr sa ma programez.

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Maryb, scorpionii baieti sunt ok... dar fetele !!! Cel putin asta e parerea mea, deci sper ca bebelina sa nu astepte neaaparat pana la termen...

Eco de 36 fac pe 3 oct si dupa eco ne hotaram cum nastem. Asa am vb cu dr Popa.

[Pup]

35+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

fetelor, cand ai contractii unde te doare ? sub burta ?
pe mine ma doare prin partile laterale si pe mijloc, parca ma tine ceva...dar nu sub burta.

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

preety eu sunt scorpioanca si da, pot sa spun ca reactionez urat daca sunt calcata pe coada, altfel sunt ok. dar daca tie nu-ti place zodia asta...na, fiecare cu parerea ei. Mie de ex. nu-mi plac multe zodii, iar balanta la baieti am auzit ca nu e prea ok, de aia vreau sa fie scorpion, ca ma inteleg bine cu ei

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

moamaaaaa.......azi a nascut o ruda un bebe de 4800 g....si daca ati stii ce slaba si mititica era tipa inainte de a ramane gravi....si culmea, ieri i s-a spus ca bebe are cam 3541 g ....si azi cand l-au scos....surpriza surprizelor....

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 37 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Super tare. Daca e bebe sanatos ce conteaza cat are!
Sa le traiasca.

Apropo de scorpioance eu nu m-am inteles cu ele decat cand le cantam in struna... ori nu sunt genul sa ma las pe mine la o parte asa de frecvent pe cat ar fi vrut ele... de-aia nu-mi place zodia. Plus ca mi se par destul de manipulatoare daca ajungi sa ti la ele.

Acu nu o fi valabil la toate nativele dar cele doua pe care le-am cunoscut asa au fost.
Baietii in schimb sunt super ok. Am un prieten super bun de ani de zile care e scorpion. Deci super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

maine avem botezul si buricul n-a cazut inca.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya cand isi strange genunchii la burtica plange din cauza colicilor,cand ii e foame isi manaca pumnii sau bluza
Noi n-am iesit inca..azi ma gandesc sa o scot un pic pe balcon,vreo 5min asa sa vedem.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput