Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
andy_galro spune:
offf clau draga cred ca ti s-a invatat cu biberonul si nu stiu daca mai ai solutie la asta
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
preety spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici! 
Nocom felicitari multe!!!!Sa-ti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase amandoua! 
Maryb ma bucur ca esti ok si ca mai intri din cand in cand sa mai stim de tine. Astept vesti cu streptococul. Eu abia marti
ma duc la control ptr el...
babytza, steluta, bafta multa 
Steluta te asteptam cu povesti despre medlife sa ne zici ce si cum pe acolo... eu inca nu stiu ce ne dau ei si ce tre sa mai luam noi in bagajel.
Felicic tu chiar nu ai stare... ai grija de tine si protejeaza-te de dragul lui bebe. Eu obosesc de nu mai pot indiferent ce ma apuc sa fac asa ca ma mir ca inca mai poti fi atat de activa! ![]()
Astazi stau acasa ... asa ca sunt pe aici cu voi. Poate scriu mai des!
Bebelina o simt cel putin o data la 8 ore dar nu o mai simt cu acceasi intensitate si chiar asa des... oricum reactioneaza cand am laptociul aproape... fie face asta radiatii fie nush cum... dar il simte ![]()

35+
anca81 spune:
Clau, azi a fost doar o intamplare, de regula 130 ml mananca la o masa. Acum nu stiu ce a avut de a fost atat de infometata. La 3 saptamani si eu postam mesaje disperate din cauza ca nu reuseam sa-i fac un program, manca total aiurea si plangea din cauza colicilor. S-a reglat singura. Seara ii dau ultima masa la 10, la 10.30 o pun in pat si se mai trezeste doar la 2 sau la 3. Dupa aceea la 6-7 dimineata. De cateva zile, de abia mananca uneori si cei 130 ml, o apuca durerile de burtica pentru ca inghite mult aer pe langa tetina, poc-urile sau ii vine kk, se enerveaza si incepe sa planga. Atunci nu reusesc nicicum sa o fac sa termine sticla. Are momente si momente.
Nici ea n-a vrut sa suga insa am scos cu pompa la greu si i-am dat laptic de la mine, cat am avut bineinteles.
Eu zic sa stai linistita, mai incearca sa-i dai de la san daca nu, cumpara o pompa buna si scoate asa. Tot e mai bine decat formula.
Andy.p
pai asa a fost a mea acum dimineata, daca nu era lapte mi-ar fi mancat si degetele 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
andreea_and spune:
Andy g
, ma bucur ca ati reusit sa dormiti mai linistiti. Mina e bine, tocmai a papat si acum doarme asa frumos. Am pus poze la semnatura daca vrea Andrei sa o vada
.
Steluta, Babytza

Clau, pana iti raspund fetele cu mai multa experienta imi dau si eu cu parerea. Noua ne-a spus clar pediatrul ca orice supliment, lapte, ceai etc. trebuie dat cu lingurita, altfel se invata copilul cu biberonul, cu faptul ca nu trebuie sa faca efort sa suga, se leneveste si nu va mai suge la san. Presupun ca asta s-a intamplat la tine, poate reusesti s-o dezobisnuiesti de bibe si va reincepe sa suga. Eu am luat niste lingurite de silicon de la farmacie, sunt foarte moi si ii pot da f usor sa pape din ele, bine ca acum nu mai e nevoie, decat pt picaturi sab si bonnisan. Tin pumnii sa reusesti!
Anca, e superba Carla!!!
Laura multa sanatate si tie si puiutilor!
Sabinel si noi ne exfoliem, ii mai dau cu ulei de masaj de la mustela cand nu urla prea tare dupa baita, dar cred ca ii voi lua crema hidratanta tot de la ei, e special facuta pt pielea uscata a bebeilor.
Simodina multumim de sfaturi, ne zici si ce ai mai invatat nou de la dr Culcer?
Ilia, CD si eu am nascut la Municipal, daca ai intrebari sunt prin zona.
Fetelor nu-mi zice si mie nimeni unde gasesc clipul cu baita postat de Laureta?
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze
anca81 spune:
Andreea
si Mina e tare dulce, un pui mic si scump
Mor dupa gropitele ei 

Uite aici sunt clipurile postate de Laureta, mie mi-a folosit foarte mult cel cu baita, Carla nu mai plange deloc. Cu conditia sa o tin la inceput cu fata in jos.
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Cred ca am racit ![]()
Steluta nastere usoara si bb sanatos 

Lucutta si 300 felicitari pentru schimbarea semnaturii 

Babytza pana la urma azi e big day? 
Anca ce frumos doarme Carla 
Andreea ma topeste Mina cu gropitele ei 
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Andreea si Mina e tare dulce, un pui mic si scump Mor dupa gropitele ei ![]() ![]() ![]() Uite aici sunt clipurile postate de Laureta, mie mi-a folosit foarte mult cel cu baita, Carla nu mai plange deloc. Cu conditia sa o tin la inceput cu fata in jos. Mamica fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |
FFF utile filmuletzele..cel cu baitza mai ales e super.Anca sa stii ca si Alexia sta la baitza daca incep cu spatele
Ange
sa treaca raceala ia oscillo...cu el ma delectez si eu acum .laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
anca81 spune:
Angelynna
ai grija cu raceala.
andreutac spune:
Aly
si multumesc pt. raspuns
Nerantula, tare mi-as dori o nastere la fel de usoara ca a ta.
Andreea
38+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!