Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 17
ilia_99 spune:
andreutac, eu la ambele nasteri am ajuns la dilatatie 2 dupa 2-3 ore de contractii regulate, nu sporadice, desi nu ff dureroase. nu stiu cum era colul in timpul asta. sper ca te-am ajutat!
35+
felicic76 spune:
daaaaaa, illia si andreutac, si eu sunt nelamurita, daca am colul deschis "doua degete", asta inseamna ca sunt si dilatata deja "doua degete" sau incurc eu ceva pe la anatomie? colul era foarte scurtat, dar nu sters si asta acum 10 zile![]()
illia: ma bucur ca esti super bine! erai cu emotii ptr nastere prematura, nu?
36+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 daaaaaa, illia si andreutac, si eu sunt nelamurita, daca am colul deschis "doua degete", asta inseamna ca sunt si dilatata deja "doua degete" sau incurc eu ceva pe la anatomie? colul era foarte scurtat, dar nu sters si asta acum 10 zile illia: ma bucur ca esti super bine! erai cu emotii ptr nastere prematura, nu? 36+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Felicic, eu asa am inteles, ca dilatarea se masoara....cu degetul
Deci, in conditiile in care dr. mi-a zis ca, colul meu permite indexul, inteleg ca e vb de dilatare 1 si asta fara contractii. Acum, habar n-am dc dilatarea asta poate inainta (pana la un anumit punct, bineinteles) fara semne specifice.
Ilia,

Andreea
38+
Eva Mariapoze
Vineee bebelusa!!!
cristineescu spune:
Andreutac, asta e un semn bun, ca o sa te dilati repede si o sa nasti repede
.
Si zic asta pentru ca si eu am fost la ultimul control si avem dilatatie 1 - vorba ta, permitea indexul - si m-a trimis acasa ca nasc intr-o saptamana. Dupa 3 zile am incept sa pierd din dop. Urmatoarea noapte au inceput niste contractii lejere, ca durerile de ciclu pe care le-am monitotizat si in cateva ore (dupa dus si ultimele pregatiri) am plecat la spital.
Aici aveam deja dilatatie 2 si contractii suportabile.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
sabinel spune:
intrebare pt proaspetele mamici: va confruntati vreo una cu exfolierea pielii bebelusului? i se ia pielea intre degetelele de la maini si in spatele genunchilor. aseara la baita am uns-o bine insa se pare ca undeva dau gres. multumesc anticipat.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Andreutac, asta e un semn bun, ca o sa te dilati repede si o sa nasti repede Si zic asta pentru ca si eu am fost la ultimul control si avem dilatatie 1 - vorba ta, permitea indexul - si m-a trimis acasa ca nasc intr-o saptamana. Dupa 3 zile am incept sa pierd din dop. Urmatoarea noapte au inceput niste contractii lejere, ca durerile de ciclu pe care le-am monitotizat si in cateva ore (dupa dus si ultimele pregatiri) am plecat la spital. Aici aveam deja dilatatie 2 si contractii suportabile. Poze Harri Alexandru http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
Sa dea DD sa ai gura aurita ref. la nasterea usoara. Eu sincer am fost foarte uimita ca survenisera modificarile respective fara niciun semn. Dopul nu l-am pierdut inca.

Andreea
38+
Eva Mariapoze
Vineee bebelusa!!!
aly_c20 spune:
neata si de la noi!
Mai intai,felictari Nocom! Sa fiti sanatoase!
Steluta si Babytza(in caz ca azi te cheama dr)nastere usoara!
Andreutac, eu ama juns la dilatatie de 2 doar cu contractii nedureroase
, si am stat asa o luna, cred, apoi la dilatatie 3 cu cateva ore de contractii dureroase si regulate (din 7 in 7 min), dureri de spate...am stat asa inca vreo 2 sapt, si apoi la dilatatie 4 (cand se considera nastere declansata) doar cu cateva contractii putin dureroase si regulate, fara dureri de spate.Atunci m a internat si a pus si perfuzia si dupa 7 ore a venit pe lume Sebi
Sabinel, si sebi se exfoliaza, chiar daca dupa baita il dau cu ulei de la Nivea! Dar cica asa e normal!credem si noi pe altele cu experienta![]()
nu mai tin minte, a zis cineva ca e multumita de pompa de la chicco
, cum ai reusit?am si eu aceeasi pompa, de fapt o am pe aia nu in forma de seringa, a ta e aceeasi?ca eu cu a mea nu am reusit nik, si am dat si banii de-aiurea, tot cu mana m-am rezolvat
!Si Sebi m a ajutat, pt ca cerea (si inca mai cere) des tzitzi![]()
voiam sa i zic ceva si lui maryb, dar am uitat
, recitesc si revin
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
monica_dicut spune:
Fetelor, aseara am vazut ca a nascut si mambship. Avea statusul pe mess ca "in sfarsit acasa" si poza cu bebe la avatar. DIn pacate pana sa ma dezmeticesc eu si sa o intreb ce si cum a iesit. Banuiesc totusi ca are cateva zile, maxim o saptamana de la nastere. Stiu ca ea a nascut tot la Caritas si sunt chiar curioasa ce si cum. Revin cu detalii cum aflu ceva. DIn cate imi aduc eu aminte avea baietel. ORicum:
FELICITARI MAMBSHIP!!!
Sa va traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Asteptam vesti de la tine. Multi pupici
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
aly_c20 spune:
asa
...
maryb, in legatura cu detergentul.eu am spalat hainele lui bb cu Sano (pt piele sensibila)si am folosit si balsamul Sano, tot pt piele sensibila, varianta alba![]()
am vazut ca sabinel era cea cu pompa de la chicco.Spune mi, e aceeasi pompa ca a mea?Ca o scot si eu din nou si mai fac o incercare
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra