Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 18
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 neata si de la noi! Mai intai,felictari Nocom! Sa fiti sanatoase! Steluta si Babytza(in caz ca azi te cheama dr)nastere usoara! Andreutac, eu ama juns la dilatatie de 2 doar cu contractii nedureroase ![]() Sabinel, si sebi se exfoliaza, chiar daca dupa baita il dau cu ulei de la Nivea! Dar cica asa e normal!credem si noi pe altele cu experienta nu mai tin minte, a zis cineva ca e multumita de pompa de la chicco voiam sa i zic ceva si lui maryb, dar am uitat , recitesc si revin mamica de puiutz Sebi ![]() minunea noastra |
eu eram cea multumita de pompa chicco.asta
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
300 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Nocom, nusha, julax, felicitari pt bebei!
Rain,_lover banuiesc ca ai deja bebele in brate ... Asa ca trimit niste felicitari si spre tine.
Sper ca nu am uitat vreo mamica!
Azi am 38 de saptamani si burta pe undeva jos, tocmai ce-am simtit o contractie vaga si care nu a tinut mult... Si acum apare a doua. Nu vreau sa nasc pana pe 3 octombrie :(.
Steluta nastere usoara si recuperare grabnica!
Babitza tin pumnii pentru Vesti bune!
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei, desi nu as prea vrea sa aduc asta din nou in discutie ca sa nu va fac rau... am citit si eu abia acum din urma ce s-a scris pe la odisee cand s-a intamplat tragedia mea. Pana acum nu am prea avut puterea si curajul.
Ideea este ca m-a impresionat foarte foarte mult felul cum ati reactionat si vreau sa va multumesc inca o data.
Si inca un lucru as vrea sa mai stiti (desi am mai spus-o dar am vazut ca va faceati griji), si anume ca ma bucur si ma voi bucura pentru fiecare in parte atunci cand va naste si isi va tine puiul in brate. Ma rog la DUmnezeu sa nu mai treaca nimeni nici macar o,00001% prin ce-am trecut eu. Si sunt convinsa ca nu se va mai intampla.
Zilele acestea imi voi lua inima in dinti si voi scrie la subiectul pe care mi l-ati deschis si toata povestea pentru cine va vrea sa o citeasca. DEsi nu este una fericita,este una din care avem totusi ce invata si consider oarecum ca trebuie spusa astfel incat sa nu mai pateasca NIMENI ce am patit eu.
In rest, astept numai vesti bune de la voi si poate si SMS-uri cu anunturile 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
aly_c20 spune:
Sabinel, nu pot vedea link-ul:d
LE:cumva si puiutzul tau doarme, vad ca ne permitem sa stam la taclale pe forum![]()
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
sabinel spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 Sabinel, nu pot vedea link-ul:d LE:cumva si puiutzul tau doarme, vad ca ne permitem sa stam la taclale pe forum mamica de puiutz Sebi ![]() minunea noastra |
incercam asa w w w .bebelusultau. r o/detalii.php?cod=CH04
doarme lula de la 8
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
babytza spune:
Am primit vesti de la domnul dr. Se pare ca este foarte plin la maternitate si nu se poate sa facem in timpul zilei. Ma suna el la 7 si imi spune daca facem la noapte sau maine dimineata la prima ora.
Deci mai am putin de asteptat....
Valentina
38 +
David Gabriel
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
cristineescu spune:
Sabinel, si noi ne exfoliem si medicul zice ca e normal si ca putem sa o dam cu niste vitamina A. Nu am dat-o decat cu niste ulei de masline dupa baita.
Cand sa ma laud si eu ca doarme bebele de la 8 a inceput sa planga.
Eu am avut o noapte tare ciudata, cu frisoane si transpiratie rece si nu stiu de la ce ca vad ca acum nu prezint niciun semn de raceala. Cica si mastita se manifersta cu frisoane dar poate ma fereste D-zeu ca m-am tot pompat pana acum
.
Vad ca s-a mai linisti ca il tin in landou langa mine si il mai plimb un pic ![]()
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
Ada_74 spune:
Neata
In primul rand, felicitari noilor mamici, refacere usoara si sa va bucurati de puiutii vostri!
Tin pumnii fetelor care nasc azi.
Ankussa, exista o pompa speciala de la Chicco, pentru formarea sfarcurilor. Iti spun ca am incercat-o pe pielea mea si a fost ff eficienta.
http://w w w .chicco. r o/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=44
Sper sa mearga linkul daca scoti pauzele
Lili 36+, mami de Sergiu (11.05.2005) si
Iulia
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui andreutac Am si eu o nelamurire, daca imi poate raspunde cineva. E posibil sa ajungi la dilatatie 2-3 doar cu ceva contractii sporadice nedureroase si niste dureri de spate destul de nesemnificative in conditiile in care saptamana trecuta colul era moale, scurtat si permitea indexul? Intreb asta pt. ca maine trebuie sa ma prezint la spital cu arme si bagaje, iar in conditiile in care situatia o va permite sa ma opreasca pt. nastere. Am discutat deja cu dr. si mi-a promis ca nu imi va induce nasterea, ci daca voi fi dilatata cat trebuie ma opreste. Andreea 38+ Eva Mariapoze Vineee bebelusa!!! |
Eu am ajuns la spital cu dilatatie 2-3 si inca mai credeam ca dupa control ma poate trimite acasa, contractiile mele au inceput efectiv dupa ce mi-a rupt apa doctorul, pana atunci simteam doar o presiune constanta jos in burtica si uneori contractii nedureroase.
(stiitudece)www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
andy_galro spune:
neata si de la noi!!! parca a fost mai lunistit micutul meu asta-nopate...mai vedem de acum incolo...
Nocom felicitari mamico!!!!Sa-ti traiasca printesa Daria Anastasia si sa va bucurati de ea!!! iti doresc numai bine draga mea si astept poze cu voi!!!!
sabinel pentru exfoliere trebuie sa dai de mai multe ori pe zi cu ulei de bebelusi sau cu ulei de masline fiert si racit.
maryb eu am spalat hainele lui bebe cu Dermalin de la Sensiblu si nu le-am mai clatit cu nimic ca nu este indicat balsamul.
babytza

steluta

felicic vad ca esti foarte activa...ai totusi grija de tine
monica
andreea_and ce mai faci? cum este Mina?
Pupici tuturor!!!!
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu