Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!

Eu nu am somn de pe la 5 asa ca am intrat sa va scriu.Azi schimbam semnatura si luni vom merge la tanti dr sa vedem ce ne mai spune despre cum va fi cu nasterea deoarece bb meu nu s-a intors nici acum ca il simt la fel si se pare ca nu voi scapa de cezariana desi eu vroiam natural.
Am terminat in mare cu ,cumparaturile dar asteptam un pachet din America de la o matusa care a insistat sa ne trimita cateva lucruri pt bb si apoi sa vedem ce mai ramane de luat.

Are rost sa imi iau de acum pompa de muls sau dupa ce voi naste sa vad daca am nevoie?
Dar sticlute de lapte si suzete?
Ce ziceti?

35+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! dat desteptarea mandra la 5. lucutta, ia-le preventiv, eu am venit acasa si m-am trezit ca mandra nu suge cum trebuie si mi-am trimis soata de urgenta dupa pompa. aveam dureri insuportabile de sani. iar sticlutele iti vor fi de mare folos. niciodata nu sunt de ajuns. suzete am doua, dar puiul meu nu le agreeaza, asa ca-s inutile momentan. vedem mai incolo

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

O sa iau ca sigur voi avea nevoie dar nu stiu care sunt mai bune si nu foarte scumpe cum zic unele fete de pompa Avent ca este foarte scumpa vreo 200 roni parca sau 100 roni ,iar la sticlute nu stiu care sunt mai bune si cum sa fie bibetonul tesit sau rotund si de silicon ?

35+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu am rotunde de silicon cu picurare lenta. pompa am manuala de la c h i c c o si ma inteleg bine cu ea, e in jur de 80 ron. astea de la avent variaza la pret in functie de prezenta recipientului. fara e mai ieftina, dar ce faci daca n-ai unde stoca? plus ca pompa e o metoda eficienta de desfundat canalele.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Steluta

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

babytza, azi e ziua cea mare ?

Tin pumnii si scot fetele. NAstere usoara si un bebe sanatos si papacios iti doresc.

babytza

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
steluta
steluta
steluta

monica: , aseara eram si pe langa tele si pe langa calc, de aia am fost mai rapida
lucutta: dispozitivele de stocat de la Avent sunt 10 cutii gradate cu capac, pot fi folosite si ulterior ptr mancare de bebe si au si doua adaptoarea la care poti atasa tetina si transforma in bibe. Le-am luat de la baby expo si am dat 49 lei pe ele.
babytza: cand afli ce si cum sigur?

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata, fetelor!

steluta
babytza, scot ?
felicitari nocom, sa-ti creasca mare printesa si sa fiti sanatoase amindoua! pt Matei, ca il am si eu pe tizul lui!

ankussa si eu vroiam sa-ti spus de niplette, le-am vazut la farmacie. sper sa te ajute.
nerantula, nu mai infofoliti copilul, 22 de gr ii ajung in camera, 24 la baita. asa zic dr. pe mine, de fiecare data cind racea bb, ma intreba dr daca nu e prea cald in camera. in plus, daca e cald e si aer uscat si asta ii usuca nasucul.
eu am fost ieri la dr, mi-a recoltat pt crocobaur, mi-a mai dat un catastif de analize, a zis ca n-am nici un semn de nascare si ca sunt sanatoasa ca o femeie de la tara care n-a vazut in viata ei un spital, ha!
apropos, a nascut vreuna din voi la Municipal?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la noi!
Nocom, felicitari mamico! Daria Anastasia sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!
Steluta
Babytza, tu esti urmatoarea...asteptam vesti ca sa putem scoate in liniste majoretele

Am si eu o nelamurire, daca imi poate raspunde cineva. E posibil sa ajungi la dilatatie 2-3 doar cu ceva contractii sporadice nedureroase si niste dureri de spate destul de nesemnificative in conditiile in care saptamana trecuta colul era moale, scurtat si permitea indexul? Intreb asta pt. ca maine trebuie sa ma prezint la spital cu arme si bagaje, iar in conditiile in care situatia o va permite sa ma opreasca pt. nastere. Am discutat deja cu dr. si mi-a promis ca nu imi va induce nasterea, ci daca voi fi dilatata cat trebuie ma opreste.

Andreea
38+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor toata ziua sunt in standby.....O sa trimit un mesaj dr sa nu uite de mine si voi suna dupa 11 asa cum mi-a zis. Sper din tot sufletul sa fie azi ca nu am reusit deloc sa dorm, sunt treaza de la 4... Si inca o noapte de genul asta o sa ma darame....exact ce nu imi trebuie inainte de operatie...

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput