Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

giulianna sacul de dormit il am de cand era Alexei mic si l-am comandat din Germania. Iti dau adresa site-ului daca vrei doar ca nu livreaza si in Romania.

Ankussa cauta dispozitivul de care zice Kid si incearca sa te mulgi putin cu pompa inainte sa pui copilul la san, pompa trage putin de sfarcuri si le scoate putin in afara. Cel mai bine, daca poti sa iei legatura cu un lactation consultant daca ai prin zona sa te mai sfatuiasca.

babytza iti tin pumnii pentru maine.

Nerantula da, ai spus asa frumos Alexei vrea sa fie in centrul cercului magic si sper sa reusim sa ii oferim acest lucru.

Probabil ca vocatia mea este cea de mama ca pana acum in niciun job nu m-am simtit la fel de implinita cum ma simt de cand sunt cu ei acasa.

khristin tot aia imi place si mie cel mai mult si va multumesc tuturor inca odata pentru aprecieri.
Nu suntem o familie deosebita ci una normala.
Pentru cine ma intreba, momentan Alexei si Dimitri sunt foarte diferiti dpdv fizic la aceiasi varsta. Vom vedea mai incolo cum evolueaza.

Nocom felicitari!!!! mamica frumoasa si bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Felicitari Nocom, sa-ti traiasca printzesuca si sa va aduca numai bucurii

Sabinel, Kid, Muuh, va pupa mama pe toate, i-am aratat soatei dispozitivul si maine se duce la Mothercare sa-mi ia.Deocamdata ma mulg in sticla. Ata ete, cand ii vad zambetul lu` fii-miu imi trece instant orice durere.

Khristin promit ca pun si poze, da intai tb sa imi modific profilul sa pot primi mesaj privat ca sa puteti sa-mi trimiteti va rog parola de la webshots, asa ca mai dureaza un picutz.Apropos cum o sa-l cheme pe juniorul tau?

Trec la aparat (a se citi muls )
Pupici
Anca si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Gata activat si PM, fetelor care aveti timp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie PM cu parola. Sar`mana

Anca si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Nocom felicitari si sa-ti traiasca fetitza, sa fie mancacioasa si sanatoasa.

Iar m-am mai uitat la niste poze cu bebeii vostri, ma topesc dupa ei.

Piolica nu ai mai dat demult nici un semn, sper ca sunteti bine? Asteptam vesti.

va pup pe toate si va doresc o noapte linistita cu somn usor

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!! Refacere usoara!!!
BINE ATI VENIT PE LUME, PRICHINDEILOR!!!

Eu am intrat doar sa va anunt ca la noi MAINE E ZIUA CEA MARE... La ora 8 maine trebuie sa fiu la Medlife. Nu am mai apucat sa cer cuiva un nr de telefon, pentru a va anunta.

Partea proasta e ca am reusit sa iau raceala de la fiica-mea. Asa ca acum sunt cu nasul infundat si curgator. Sa vedem cum voi reusi sa-l feresc pe cel mic.

Nastere usoara si celorlalte mamici!!!

Steluta (39w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

Steluta
bafta, sanatate si recuperare rapida iti doresc
abia astept sa apari acasa sa-mi povestesti cum a fost, deoarece mai am si eu (teoretic) cam o saptamana si imi vine randul
sper sa nu-mi faca surprize guguloiu sa se grabeasca, altfel o sa vezi un zambet cautand o steluta prin saloane

Felicitari noilor mamici!!!

vad ca se cam diminueaza grupul "burticilor", chiar nu mai suntem multe din cele ce intram cat de cat regulat, ce inca formam 2 in 1
sa fie oricum intr-un ceas bun si sa ne tinem mogaldetele sanatoase in brate cand e mai bine pt ele
iar pana atunci, incercam sa bagam la cap ce zic mamicile pt a aplica la timpul potrivit ... desi am asa un sentiment ca vom uita tot si vom fi nevoite sa utilizam "search" sau sa intrebam iar hihihi

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nastere usoara, Steluta!!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Mamici, voi cum ii tineti pe bebei imbracati prin casa si la ce temperatura? La noi e un razboi continuu, tati il imbraca si infofoleste, mami il descopera .. incercam sa mentinem un 23-24 de grade ziua, seara cred ca spre 25-26, iar tati il pune noaptea intr-un sac de dormit pufos .. nu e prea cald oare?
Si .. cu caciulita ziua sau nu?

Afara cum ii scoateti imbracati?

Nerantula, nu il lasa pe tati sa-l infofoleasca. Bine faci ca il descoperi, altfel o sa-l inveti infofolit ca sa nu mai zic ca afara o sa trebuiasca sa-i pui 5 cojoace la 10 grade daca la 25 ii pui unul Seara 25-26 e OK sa zicem pt baita dar cand doarme n-ar trebui sa fie mai mult de 24. Sac de dormit gros pui cand ai sub 22 grade, la 24 gr fie un sac mai subtire, fie o paturica din bumbac infasurata in jurul lui.Iar bb cu maieu si costumas imbracat. Daca are picioarele reci ii pui si sosete, eventual manusi daca mainile sunt la fel. Copilului ii este frig cand are pielea marmorata si ceafa rece...Aaaa si pediatra noastra zice ca infofolitul si caldura prea mare in camera sunt periculoase - creste riscul de moarte subita...Si never caciula in casa. Pe bb il imbraci ca pe tine...

Afara depinde - daca sunt 18-20 de grade ca astazi un pulover de lana + pantalonasi sau un combinezon din acela mai subtire peste ce are in casa e suficient. + caciulita subtre de bbc si paturica subtire.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Pupici si de la mine tot pt mamici, burtici si pitici/e

Anis, Muuh va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca ati mai auzit de o problema atat de tampita ca a mea. Se pare ca am sfarcurile aplatizate si bb nu poate sa le prinda si sa traga si ma chinui si eu si el cu orele. L-am trecut pana una alta si pe formula cat de cat ca sa nu-mi scada piticul in greutate, cu o ora inainte il pun la san. Ce sa fac? ca de masat m-am masat pana mi s-a luat. (si-am facut si niste ragade in prima zi ca saracul nu putea sa traga si apuca din toate partile, of of si mai mai).

Pup fetele si piticii si burticile

Anca + Vladut

Ankussa

Ankussa aceeasi problema o am si eu in special la unul dintre sani si m-am chinuit mult dar pana la urma a iesit. Pana iti ia dispozitivul de la Avent fa o incercare si cu o seringa careia ii tai varful, ii pui pistonul invers ( il introduci prin varful taiat) iar cealalta parte o pui pe san si tragi... La mine nu a fost suficient oricum, depinde ft mult de forma sanului in special a areolei... A trebuit sa ma mulg inainte de fiecare supt manual, dupa ce m-am spalat in prealabil cu ser fiziologic sau apa rece ( nu calda) pe mamelon si areola, pentru a inmuia si areola altfel bb nu reuseste neam sa ia tzatza in gura sau ia doar mamelonul si suptul e ratat. Pompa o folosesti numai dupa ce suge bebe ca sa golesti sanul sa stimulezi lactatia. Mameloanele de silicon sunt ft bune, poti incepe cu ele pana trece durerea si apoi eventual le scoti intr-o pauza de supt si formeaza si mamelonul. si nu-i da biberon decat dupa ce a stat la san ... Acum mai poti sa folosesti si sotul daca e indemanatic la mufat-ul copilului pe san, al meu n-a reusit, dar e mult mai usor cand ai pe cineva sa apropie copilul in timp ce tu tii areola intre degete sa o subtiezi. Eu am avut o asistenta de neonato care m-a ajutat si invatat, de la ea stiu toate astea. Si tre' sa ai rabdare sa perseverezi, Mara practic de abia de ieri pot sa spun ca suge ca lumea, adica dupa 4 saptamani, de ajunsesem in pragul depresiei. Dar sa stii ca nu i-am dat bibe decat ft putin, desi a luat ft putin in greutate, dar riscul sa-ti refuze sanul e ft mare mai ales in situatia asta...Fiind mare la nastere pediatra a zis ca ne permitem in prima luna fara niciun risc.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nadina, multumesc!
Sper sa reusesc sa inving rezistenta lui tati si sa lasam copilul sa-si intareasca imunitatea prin imbracat normal ..
dar e cam fornait pustiul si ne induce in eroare, tot zicem ca 'poate a racit' si atunci apare o paturica in plus ..
Tu nu schimbi semnatura?

... once upon a time ...

Mergi la inceput