Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bafta la dr Mary sa nu ai balaurul....

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

DARIA ANASTASIA s-a nascut astazi la ora 17 cu 3500 gr, perfect sanatoasa si foarte frumoasa. Eu va pup pe toate. Nocom

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

DARIA ANASTASIA s-a nascut astazi la ora 17 cu 3500 gr, perfect sanatoasa si foarte frumoasa. Eu va pup pe toate. Nocom

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Felicitari Nocom !!!!!!!!!! Sa iti traiasca printesa , sa fie sanatoasa si papacioasa !!!!!!! Te asteptam cu povestea nasterii !!!! Refacere rapida!!!

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, cati bobocei noi!!!
sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata!!!

Debridatul mi l-a recomandat medicul pediatru (ma intreba cineva, dar am citit in fuga si nu mai stiu cine...sorry!!)
oricum am renuntat la el, ca vad ca bebe se simte bine si fara, adica ii dau numai Bonnisan, de 2-3 ori pe zi...depinde cum imi aduc aminte

va pup pe toate!!
am vazut pozele tuturor, sunt niste frumosi copiii nostri, e o generatie superba!!
Nerantula, imi pare rau ca nu te simti bine!! am tot omis sa-ti spun ca-mi place fff mult camera lui Gruia! originala! cine a facut picturile??

poze bimbocel
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom felicitari pentru Daria Anastasia, multa sanatate la amandoua si va asteptam acasa

Mary bafta la dr

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nocom, sa-ti traiasca printesa Anastasia si sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte si tie iti doresc refacere super-rapida!!

Claudinna, multumim de aprecieri! Desenele le-a facut o artista plastica, in 3-4 zile, a fost o placere sa ii privim munca

Kid (Cum vad si eu filmuletul postat de Laureta?)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aaaaaaa.....am uitat....anca_81 si nausica multumesc frumos pentru raspunsuri referitoare la detergentul cu care ati spalat hainutele lui bebe.

nocom, felicitari, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

babytza, merci. si eu sper sa nu am balaurul.

maryb 34+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 38 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Daria Anastasia, bine ai venit pe lume , iar mamicii Nocom ii uram recuperare usoara si sa se bucure cat mai mult de tine

Musettepink, voiam sa-ti spun de ieri dar ca de obicei m-a lasat si unicul neuron , ca-mi placu mult bebelusul tau la baita, si mai ales cand murea saracutul de el de foame si-si indesa pumnisorii in gurita ...cat de dulci pot fi cei mici

Claudinna, asteptam poze recente cu voi

Ankussa, eu vad ca ma grabesc incet . Ne mai tii mult cu sufletul la gura pana ce va vedem?

MMimi, Monyca.C, Piolica, nu mai stim nimic de voi de o vreme...sper ca sinteti bine

Cristina

le bébé 39w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Felicitari Nocom!! Sa-ti traiasca printesa cu nume superb, sa fie sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa sigur e, ca mamica ei! Refacere rapida si mult laptic!

Maryb tinem pumnii sa nu ai crocobaurul.
Khristin hai ca mai ai ff putin, chiar asa, cum aflam si noi daca nasti?
Felicic eu le-am scos pe fete ca mi-era frica ca nasti fara majorete.
Babytza pregatim fetele?

Am luat si eu Bonnisan azi sa-i dau fetitei, sa vedem daca are efect. Oricum mi-a dormit 5 ore legate dupa ce am scos-o la aer, sper sa fie si maine frumos sa iesim din nou.

Unde este clipul cu baita postat de Laureta? Vreau si eu sa-l vad!

Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Intrasem si eu special sa dau mesajul lui Nocom dar vad ca mi-a luat-o feli inainte pe care o dulce dulce

Julax, FELICITARI!!!

babytza, scot majoretele pt maine

Miruna, Alexei este minunat, cred ca ti-am mai spus ca are asa o fatzuca de smecherash, e dragutz foc. Nu=mi dau seama de DImitri inca pt ca e prea mic dar oricum e un scump si sunteti o familie frumoasa si implinita.

LE: Imi place de mor ultima poza (sau prima???) cum dorm ei toti trei Foarte tare!!

Ankussa , ma faci sa rosesc

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput