Azoospermie - cap23 -
Raspunsuri - Pagina 18
ioana_p76 spune:
In primul rand pentru Nusy : ma bucur ca ai vesti asa bune si te asteptam peste 10-12 zile cu o veste si mai buna! Doamne Ajuta sa fie totul bine, sa stea puiutii in burtica atat cat trebuie si apoi sa devii o mamica fericita!

Dearbambie poate e mai bine asa, ca varsta e un atu si aveti mai multe sanse cu fiv-ul, decat sa mai asteptati sa treaca timpul. Iti doresc din suflet sa fie cu reusita din prima! 
Pisix Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa auzim de la tine numai vesti bune! Iti tin pumnii stransi!
Moniland si Miki 
asteptam si de la voi numai vesti bune! Doamne Ajuta!
Dragele mele, cand am vazut cate ati fost care mi-ati scris, am avut asa un sentiment ca va am aproape desi nu va cunosc decat de aici, am simitit caldura voastra si va multumesc mult de tot! 

Chiar mi-au prins tare bine mesajele voastre si mi s-au dus la suflet, mai ales ca inca sunt trista pentru ca sotul meu mi-a spus, dupa atata timp si atatea incercari si dupa prin cate am trecut, ca el nu crede ca mai vrea copii..un alt soc pentru mine..o fi si la el vreo etapa, nu stiu.. insa voi asculta sfaturile voastre si voi incerca o vreme sa uitam de asta, sa ne concentram viata numai asupra noastra si ce-o fi mai departe..cum o vrea Dumnezeu. Sanse am avea mai multe dupa operatie, poate vreodata voi ramane si eu gravida si cred ca, indiferent de ce zice al meu acum, sigur se va bucura atunci.
Va
cu drag pe toate!
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
nusy spune:
Pisule,Pisik,Ioana: 

Pisu: abia astept sa aud vesti bune si de la tine!!!
Pisik: sarcina usoara,in continuare!
Ioana: vei fi si tu cu siguranta gravida,sa nu te indoiesti de asta.Cand nu o sa te astepti,atunci o sa se intample,caci aveti acum toate atuurile(gigeii isi vor face treaba!).Si,bineinteles,ca sotul tau va fi in al 9-lea cer!Eu iti doresc din suflet sa vi se intample cat mai curand minunea!
Nusy
danyalo spune:
nusy- aceste doua semne sa fie de bun augur... sa ti lipeasca de tine mugurasii 9 luni si apoi sa le dai drumul!
Asteptare usoara iti doresc si un raspuns minunat la test!
Ioana- toti cred ca am trecut prin faze de-astea.Sa te gandesti ca va aveti unul pe celalalt si va iubiti si asta e tot ce conteaza!Aveti sanse mari sa ramaneti natural... crezi in sansa voastra si incearca daca asta simti sa te detasezi un pic pt. a schimba rutina !
pisik, amzulica,bubulina, zisacami, iuca,anes, laura69- gravidutele noastre...
si sarcina usoara in continuare!
cipcirip - am vizionat cu emotie videoclipul pus de tine la alta sectiune!
Sa fie cu noroc incercarea ta!
pisix- sa dea DD sa te intorci de acolo cu cati puiuti iti doresti! Pt. mine esti un exemplu de optimism si tenacitate!Tot respectul meu!
ella-
tu ce mai zici scumpa mea?? Astepti sa faceti spermo sa vedeti ce si cum?
Iyoana- am vazut ca vrei sa adopti...
si in mine a incoltit acest gand...dar nu renunt asa usor nici la gandul de a avea copilul meu! 
antosit- inhibare usoara..slimulare asisderea...embrioni de calitate si la sf. copilut frumos in burtica!
copilutzul cu perlutza din dotare
nu mai izce nimic?? cand incepe...etc?
mikisor- sa va intoarceti mai multi din Grecia!![]()
Restul fetelor : dear bambie , evanescence , bytzi , ailemac,
fireyes, nucutza , andrabirni ,vrembebe , dalailana, @dodo@,jesika
Acum vin si intrebarile mele caci se apropie momentul sa refacem spermograma si dupa aia sa vedem pe ce drum o apucam...
De fapt intrebarile le adresez Jesikai si lui pisicel...
1)Dr. Voinea de la Fundeni se numeste cumva Sorin si e mai tanar( adica peste 30 si ceva de ani-40)??? E chirurg cumva? Caci daca da.... sa zicem ca i-l cunosc indirect...Dar el nu cumva e la oncologie? Daca e aceeasi persoana...
2)dr. Matei
nu am mai vizitat-o de 2 ani... spermogramele noi le-am facut numai la CFR 2 mai este acolo? mai lucreaza la policlinica acolo? Tel. a ramas acelasi? Ma bate gandul ca una dintre spermograme sa o fac la dansa si cealalta la Moisa( paradoxal...dar ea a fost cel mai aproape de adevar din pacate...chiar daca acest adevar nu a fost pe placul nostru)...
Noi sa zicem ca ne inscriem in tipar ( adica hormonale in limite) , eco testiculara ok... eco la prostata nu are...dar o facem...volumul a variat deci nu-mi pot face o parere... Astea fiind valori de acum 2-3 ani deci trebuie refacute... sa vedem cu fructoza asta!
Fructoza ca fructoza dar cum imi conving eu sotul sa se duca de buna voie la cutit??? Taaare greu!Hai ca buline a luat pana la urma...e chiar constiincios...dar operatia...??? Nu stiu... eu deocamdata ma informez... adun probe si la urma daca trebuie si ne incadram in tipar... o sa vad cum abordez problema!
Mi se pare de departe o super veste buna pt. cuplurile care astfel vad o rezolvare acolo...nu conteaza in ce procent a problemei lor!
Va urez un we frumos...
Eu intru mai rar caci nu am ce spune...astept cu interes sa refacem spermogramele dupa naturistele recomandate de miki. Si inutil sa spun ca-mi doresc sa vad asaaaa...niste valori de poza!Sper si eu ...ce sa fac?? Numa sa nu pic in cealalta extrema ca e de rau!

sunshine4ever spune:
Nusy Doamen ajuta ca peste doua saptamini sa ne zici ca esti graviduta.

in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Ioana – asta am adorat si eu la acest forum, mereu am simtit ca am atatea fete dragute su sufletiste aproape. Cu unele chiar am schimbat in timp numere de telefon, ne incurajam sau stam la telefon si ne spunem oful sau temerile
E mare lucru asta, ai dreptate !
Pai pe sotul tau s-a pus atat de multa presiune si sunt convinsa ca a fost asa chinuit incat a ajuns si la o astfel de concluzie.
Ca sa se simta in siguranta, spune-I ca nici tu in ultima vreme nu pre ate gandesti la asta si ca ai un chef nebun sa te distrezi si sa va traiti viata. Propune-i plecari spontante in we si … nu uita de ce ti-am mai scris
. Restul … cum o vrea DD !
Nusy – trebuie sa avem amandoua vesti bune, chiar tu acum ai ajuns la cat ? ..FIV 4 ?... Trebuie sa fie asta cel norocos (si statistica e de partea ta) 
cipcirip - deci tu cand incepi, mai concret ? Si tu vei face stimulare ca la FIV ?
Fetelor va doresc o zi minunata de week-end !
nusy spune:
Danyalo,Magduta:
multumesc,dragelor!
Pisule: e FIV 3 la mine,ca si la tine de altfel(primul a fost la Giulesti nereusit si al doilea la Gynera,reusit).Asa ca trebuie sa reusim!
Nusy
jesika spune:
Danyalo dr. Voinea e Sebastian,nu Sorin si este la urologie, nu la oncologie,da, este chirurg, da, este tinar.
Pe dr. Matei o gasesti la CFR2 si la Sabyc. Nr. de tlf il gasesti pe prima pagina.
Cum iti convingi sotul sa mearga la ''cutit''...Greu de dat un raspuns pt. ca eu nu am trecut prin asa ceva. La noi nu s-a pus o clipa problema ,daca face sau nu aceasta operatie. Insa ce pot sa-ti spun sigur este faptul ca nu e o operatie de nesuportat, chiar daca dureaza multe ore ( in cazul nostru 6 ore ) si recuperarea e rapida.Dar daca iti doresti foarte tare ca sotul tau sa faca aceasta operatie si nu reusesti sa-l convingi, poate aranjam o discutie intre sotul meu si al tau, pt. citeva impresii,incurajari
.Cred ca i-ar prinde foarte bine.
Dr.Voinea e un profesionist. Sa stea linistit, va fi pe maini foarte bune !
Jesika 
elenada spune:
Nusy bafta multa si peste 9 luni sa iti tii puiutii in brate.
Ioana nu fi trista asa sunt barbatii mai fricosi cedeaza mai usor nu sunt ca noi femeile mai puternice. Dar atata timp cat ai sa fii langa sotul tau si ai sa ii oferi toata dragostea ta cu siguranta isi va gasi si el puterea sa o ia de la capat. E greu si pt ei nu e usor si daca o femeie accepta mai usor un diagnostic de sterilitate ei nu pot accepta usor. Li se taie putin din barbatie si asta ii doare. Dar noi trebuie sa fim puternice si sa ii sustinem si sa nu ii facem sa creada ca din cauza asta ii iubim mai putin.
Bafta multa fetelor in focuri
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ella28 spune:
Nusy ai 3 nusicei acolo, iti doresc ca macar unul sa fie "hero". M-am distrat ca si eu vad "semne" in orice. Ba fac in minte pariuri: daca se face verde pana numar la 10 voi avea bb anul viitor...sunt dusa rau![]()
Deci dupa semne...eu vad 2 heros![]()
Ioana 
Pisix 3 e o cifra magica...deci go for it!
Dany draga mea, au trecut de abia 3 sapt de la operatie, mai avem de asteptat pana la o noua spermograma. Pana una alta ma delectez cu Vitex si zmeur si caut sa vad daca eu sunt ok...greu de zis. Ca sa nu zic ca ma delectez cu medici gineco pe banda rulanta, ba un homeopat , ba un ecografist...diversitate nene! Vedem noi incotro ne vom indrepta.
Hai cu bb-ii ca stau aici ca o closca si astept puii!
danyalo spune:
Jesika
multumesc f. mult! Tel. parca e altul acum vad!
Noi am fost "clientii" dumneaei vreo 2 ani deci o cunoastem bine!
Iar dr.Voinea cred o coincidenta de nume!
Eu voi merge pe firul apei cu investigatiile si vom vedea ce va mai fi!
Oricum solutia cu vorbitul intre ei nu merge e mult prea pudic si reticent cand e vorba de straini oricat de bine intentionati ar fi ei...si numai ideea de operatie i-l infioara! Categoric barbatii la chestii de-astea sunt mult mai putin rezistenti decat noi!Ma rog unii...ca altii vad ca totusi nu sunt asa.![]()
O sa vad daca v-om ajunge acolo...la momentul respectiv ce e de facut.
elenada mai ai un pic...
ella- parca ai fi eu acum 1 an jumate'. Intre timp m-am mai calit, am mai imbatrinit nitel,si am lasat-o mai moale!![]()