Azoospermie - cap23 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Nusy iti doresc sa se lipeasca bine puiutii de burtica ta si peste noua luni sa devii mamica!
Pisix si Miki acum am citit din urma ca si voi veti incepe in curand fiv-ul si va doresc sa fie cu noroc si sa deveniti gravidute si apoi mamici1 Va tin pumnii!

Eu nu am noutati, nu am mai facut nici monitorizare, nici spermograma, nimic..poate sapt viitoare va mai face al meu o spermograma asa de control, il vad insa fara chef parca s-a cam resemnat..desi totusi am avea motive sa speram, ca a facut operatia de varicocel si se mai imbunatatise situatia.
Eu simt ca trece timpul pe langa noi si nu facem nimic..parca simt ca pana si dorinta de a fi mama paleste treptat..scuze ca va spun asa ceva, dar voi mi-ati fost apropiate mereu si voua va pot spune ce simt. Parca m-am cam saturat si de sex la comanda si de monitorizari si cel mai mult de dezamagirea care apare de fiecare data in z1 pentru ca, oricum ar fi, in adancul sufletului mereu sper ca poate am ramas gravida chiar si asa, cu putine sanse. O fi doar vreo etapa si apoi o vom lua de la capat, desi deocamdata al meu nu mai vrea sa auda de fiv, inseminari sau medici.
Dar sunt cam pe langa subiect, scuze!
Va pe toate fetele mele dragi!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nusy Bafta multa si sa stii ca ai din partea mea o pereche de pumni bine stransi.
Pisix visez si eu ce sa fac altceva
Ioana cred ca ceea ce simti am simtit toate la un moment dat sau daca nu am simtit-o cred ca vom ajunge sa simtim asta. Si mie mi se pare ca de 4 ani viata mea se invarte numai in jurul Fiv-ului analizelor tratamentelor. Toate fortele noastre sunt calate doar pe asta. Si ma uit asa in urma si imi dau seama ca timpul trece pe langa noi fara nici un rost si noi nu facem nimic sa schimbam asta. Uneori mi se pare ca alerg dupa o himera si sincer mi-as dori sa ma pot resemna si sa zic asta e viata iar eu nu sunt lasata pe acest pamant pt a fi mama. Dra nu am eu norocul asta sa pot accepta atat de usor lucrurile si uite asa o iau de la capat cu o analiza o pastiluta si de ce nu un Fivulet. Si noi avem momente cand nu mai avem chef sa facem nimic si nu facem si cand ne vine cheful ne apucam iar.
Asa ca Ioana e bine uneori sa mai iei si o pauza.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Nusy, Miki, Moniland va tinem pumnii!
Ioana sa stii ca si eu simt ca tine dar am facut un pact: voi face tot ce pot pentru un bb al nostru pana la 35 de ani. Si asta fara sa uit de mine, fara sa uit de noi, fara sa uit sa ne plimbam, sa ne iubim ...sa fim o pereche. Deci fara concesii majore. Nu vreau sa fiu o fivoasa, vreau sa fiu o femeie...
Dorinta de a avea un bb e la fel de puternica dar parca nu mai e o obsesie care pune stapanire pe noi. Zic eu ca nu suntem resemnati , ci echilibrati. Nu asta era situatia anul trecut cand eram 100% dominati de proiectul bb.
Eu cred ca la voi se va intampla natural pentru ca spermograma arata binisor. De ce sa nu se intample? Eu astept ziua cand vei veni cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Ioana toate simtim asta la un moment dat,intr-un fel e mai bine sa nu te gandesti mereu acolo si uite multe fete in momentul acela cand nu se gandeau s-a intamplat....
eu iti tin pumnii sa fie asa....aveti toate sansele,dupa opratie sigur spermograma o sa-si revina,chiar daca tu nu ai puterea acum
speram noi toate pt tine

Pisix

"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ioana_p76 – mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau … Draga mea, infertilitatea are tot felul de efecte asupra cuplurilor, insa e important sa constientizezi si sa incerci sa remediezi astfel de situatii.
Eu te sfatuiesc altceva (daca imi permiti) : in primul rand ia pt sotul tau un tratament usor care sa nu il streseze (adica sa ia pastile numai o data/zi, gen Maca/ Profertil)
Apoi, asa cum a zis si elenada - ia o pauza de la ideea de copil (mai ales ca tot zici ca paleste dorinta de a fi mama) si concentreaza-te pe viata de cuplu: sa aveti macar din cand in cand o iesire romantica, sa-ti iei un neglije sexy si sa-l surprinzi, sa-i lasi biletele cu tenta senzuala...
Sa reaprinzi flacara ! E normal ca dupa atatea automatisme sa ti se ia ... Insa gandeste-te ca lucrurile astea sunt de moment si ca pot fi remediate cu iubire.
Cand ajungeti sa fiti iar super-prinsi unul de altul, te vei gandi atunci daca e mometul sa discutati despre ce veti face pe viitor.

Nu esti pe langa subiect. Azoospermia induce din pacate si alte efecte cu care trebuie sa luptam, iar aici e un grup de suport din toate punctele de vedere.
La fel ca si ella28, am incercat foarte tare sa iau situatia ca atare si sa ma simt femeia barbatului meu (cel mai tare din parcare) si sa iau incercarile FIV ca pe o componenta a vietii mele. Adica incerc pana reusesc.
Asta inseamna ca imi vad de viata mea, nu o pun in hold pana cand fac un bebe, nu ma gandesc doar la FIV. Am deja automatisme legate de FIV (gen dieta speciala ca sa nu ma ingras de la stimulare, am invatat care e ora cea mai buna pt mine sa-mi fac injectiile), nu ma mai agit cu nu stiu cat timp inainte, etc.
Doar in timpul FIV ma transform, adica mi se acutizeaza tot sentimentul matern pe care il tin adanc in mine ... si petrec mult timp pe site-urile cu haine de bebelusi, imi fac planuri de decorare a camerei, iau pliante cu gradinite, etc
Si cand primesc rezultatul ...plang 3 zile, dorm prost o saptamana si apoi ...redevin eu. Asta-i viata !
Evanescence – si pentru tine speram noi toate, baby

Eu am inceput aseara injectarea asa ca am intrat oficial in FIV 3 care sper (ca de fiecare data) sa fie cel norocos. Daca nu poate urmatorul, sau sau celalalt, etc

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!

Nusy,Moniland,Miki, va tinem pumnii si suntem alaturi de voi!
Pisix, multa bafta la fiv 3 si Doamna Ajuta sa fie cel norocos!
Ioana_p76, suntem alaturi de tine!

Cand am citit informatiile despre operatie, m-am gandit ca sotul ar fi apt si ne pregateam sa facem analizele, dar azi am fost la doctor si din pacate nodulii mei fibromatosi s-au format din nou iar doctorul ne-a spus sa ne grabim, nu are rost sa facem operatia, sa mai pierdem timp. Asa ca, diseara va trebui sa-l anunt ca mergem la fiv+icsi si asta cat mai repede. Poate va intrebati, de ce nu am facut pana acum... sotul meu a tot sperat ca se va intampla natural, dar din pacate nu s-a intamplat pana acum. Acum, trebuie sa ne hotaram unde-l vom face...

Va pup si va imbratisez pe toate cu mare drag!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ioana - citeam cu tristete si ma gandeam de cate ori am trecut prin ce spui tu. Si noi care ne intelegeam atat de bine la cate discutii ajunsesem acum vreo 2 ani - eu il invinovateam pe el, el din frustrare ma ignora si parea indiferent, nu mai eram noi dupa atatia ani de casnicie cu multa multa iubire si respect. Am fost la un pas sa ne pierdem...
Trebuie sa avem o forta extraordinara si un echilibru pe care sa ni-l gasim in familie si noi femeile sa nu ne dam batute. Mie si sora mea si toti cei care stiau in mare situatia noastra (ca exact prin ce-am trecut nu a stiut nimeni niciodata) mi-au spus ca nu numai ca renuntau de mult dar si clacau nervos. Pana la urma calmitatea a invins. La voi situatie nu e complicata, trebuie asteptat, sotul are sperma in curs de reface nu? dupa op. de varicocel.

Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele prietene,va multumesc pentru urari,vestile sunt bune,am 3 embrioni in burtica: 2 de 8 celule si 1 de 7 celule,fara fragmentatii,frumosi.Endimetrul 13 mm.Acum nu-mi ramane decat sa ma rog la Doamne-Doamne sa se prinda.Va cu drag pe absolut toate si multumesc,inca o data.

Ioana: capul sus!

Pisu: bafta multa la acest FIV pe care l-ai inceput.Sa fie cel norocos!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Nusy, multa bafta, sa tii puiutii 9 luni. Doamne ajuta!

Pisix, succes in acest nou inceput.

Succes tuturor celorlalte fete, va tinem pumnii stransi!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dear _bambie – cine stie, poate ca e mai bine asa si vei avea cat de cat repede un pui al vostru, apoi rezolvati si alte probleme
Amzulica – fuse si se duse … bine ca esti cu bebe la purtator asa ca familia voastra va creste armonios
Nusylica – tare m-am bucurat cand am aflat vestile tale bune ! Sa dea DD sa fie bine-bine, o meriti cu varf si indesat
Pisik – merci mult de tot, am nevoie

Mergi la inceput