Azoospermie - cap23 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Elenada: multumesc,bafta multa si tie in Austria!

Ella: hihihi,si eu fac chestia aia cu pariurile de care vorbesti...dar asta nu inseamna ca suntem duse,ci pur si simplu avem nevoie de semne care sa ne dea speranta.Si cand se potrivesc...yuhuhu ce ne mai bucuram..face bine la psihic,la optimism.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Nusy felicitari pt embrioni shi sa ne spui peste 12 zile k ai II. Cu cine ai facut FIV-ul? Dar pe celelalte 2?

Danyalo imi pare bine k tzi-a placut filmuletzul , eu cand am facut inseminarea voiam sa shtiu exact ce se intampla in zilele urmatoare shi am tot cautat pe net filmuletze dar nu am gasit. Zilele trecute l-am gasit shi pt ca mi-a placut f mult l-am pus la sub la care scriu eu de obicei.

Pisix eu ashtept CM-ul care tb sa vina la sf sapt viitoare shi apoi incep stimularea cu 2 gonal F /zi k cica la varsta mea asha tb cand eu de fapt am shi 2 foliculi pe CM natural. Dar o sa fac ce zice dr k poate iese bebe asha. Inca nu mi-am luat Gonalul shi mi-e tare teama ca nu pot sa-l iau cu distribuitorii astea care sunt in greva... ma bazam pe cineva care tb sa mi-l aduca din Germania dar e 35 euro fiola acolo. Luni ashtept raspunsul de la o farmacie Dona.
Succes la austrieci shi sa va intoarcetzi cel putzin 3.

Magdutza imi pare rau de z 1, lasa k data viitoare nu mai vine cel putzin 9 luni

Ioana_p toate fetele am trecut prin asta dar pana la urma ne-am intors la lupta noastra sau am ales o alternativa. Voi avetzi o raza de soare , o sperantza,.... nu tb sa renuntzatzi. Poate ca in curand vetzi avea o surpriza frumoasa cand vetzi lasa stresul deoparte.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage prietene si colege de suferinta, de fiecare data cand plec intr-un miniconcediu, ce gasesc pe forum?Numai vesti bune si foarte bune.
Nusy, chiar daca nu am mai scris pe forum, gandurile mele sunt alaturi de tine.Si eu iti tin pumnii!!!!
Pisix, se vede ca esti din nou activa si plina de vointa, optimism si multa , multa, bunatate.Din nou subiectul azoooooo are informatii foarte utile.
Fetelor, noi, nimic nou.Cred ca ar trebui sa faceti un subcapitol cu azoogirl pasive,lenese, lipsite de vointa si optimism.Eu ma inscriu, desi nu as vrea.Dar asta e... deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va pup fetelor si va multumesc pt pumnii stransi. Au fost cu folos ca incep si eu anul acesta. Dupa calculele dr. in 2 saptamani cand imi vine menstruatia provocata de duphaston.

Nusy, ai toate sansele sa ramai gravida si sigur asa se va intampla.
Ioana, si eu am avut trairile acelea de nenumarate ori. Singura deosebire e ca eu nu aveam emotii in legatura cu ziua 1 ca intotdeauna era prezenta. La ce spermograma are sotul meu....

Mergi la inceput

Moni succes!!! Dar o spermograma atzi repetat acolo?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cip cum a vrea DD. Dar dupa luna asta ne vom opri, vrem o pauza, si pina cind va fi pauza nu stiu.
Nusy
Moniland ma bucur ca a fost bine, nu ne dai detalii?

pt toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Moni sa fie intr-un ceas bun totul! Cu detasare sperati in sansa voastra!
magduta- incercati natural luna asta...sau inseminare/ Fiv.? Scuze dar nu am retinut.
cipcirip -cand incepi stimularea?
Un sfarsit de we. frumos va doresc!
Tuturor multa bafta!

Mergi la inceput

Dany ashtept sa-mi vina rushii care au programare la sf sapt viitoare (sambata, duminica sau luni) apoi din zi 3 eco shi gonalul Sper sa nu vina nepoftitzi vinerea ca-mi pica zi 3 duminica shi nu am unde sa fac eco.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Danylo noi am fost pe naturale, dar de trei luni de cin il indop pe sotu s-a cam saturat si luna asta a zis ca se implinesc trei luni consecutiv zi de zi far anici o intrerupere a med naturale si de nu vede nici o imbunatatire nu mai da bani pe apa simbetei , si la asta m-am referit de a ne opri. Inseminarea ne depaseste, nu avem cu ce chiar daca dg este oligo , dar e severa. De aceea dca vom avea finant vrem sa incercam la austrieci anul viitor.
Cip si toate fetele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor!
Nusy, Doamne Ajuta, sa vii cu test pozitiv, iar bebelusii sa stea 9 luni la tine in burtika!
Pisix, Ioana, va multumesc ptr sustinere!

toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput