MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 7

katiapam spune:
HI gagici
Berarpiri-foarte frumos tortul
ma bucur ca v-ati simtit bine si a iesit totul cum v-ati dorit
ai o domnisoara mare ce mai plus ca umbla sa-si puna deja papucii cu toc a mamei
si eu vroiam sa-i fac tortul cu poza ei dar apoi m-am razgindit am zis ca pe cind crestemai mare si stie
am pus pozele la concurs unde e galeria de coperti-reviste
dai pe numele meu si le vezi pina acum nu intrau ca trebuiau aprobate
ticker
de
Giulia (20/06/07)

Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Vazut pozici,frumos,frumos.
Roxali,sa-ti traiasca jumatatea!
La noi ..surpriza! A aparut peste noapte primul dintisorAl doilea se impinge si el si pare sa-i dea mai multe batai de cap..
O zi buna tuturor!
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

Roxali spune:
Berarpiri sa va traiasca printesica...tare mumoasa mai era si hotomanca ii plac cadourile in cuti mici
Mutumesc fetelor ptr urari a fost ceva fff in familie...doar noi...hihi...pai marti la chef(si-a luat doctoratul nepoata),sambata avem botez ,iar peste o sapt alt botez+ buni de pus o punte...cam multe cheltuieli
Katia te ti de dedicatii...aia ptr duamne e mumosssss-
Nu v-am zis fetelor ca a cazut pitica pe scari sapt trecuta...cand ma gandesc ma trec fiori...jos avem bucataria si sus camerele...baiatul urcand sus nu a inchis portita de la scari siii pitica s-a sprijinit de portita si bufff...noroc ca s-a oprit pe o parte ,a doua treapta...are doar o vanataie pe obraz.Eu auzind o bubuitura am urcat scarile intr-o clipita,dar ma apucat tremuratul cand am vazut ca era portita deschisa, pe fata o luase mama in brate care s-a potolit si mai repede cand ma vazut pe mine, deci saraca ma astepta pe mine "la portita"
Raluk sa va traisca
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

mamii spune:
neatzaaa
Berarpiri..Felicitari pentru cumpleano!super tortul si super Ambra
Roxali pup pitica sa treaca buba
Raluca felicitari pentru dintishor!
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

mamii spune:
cateva pozici aici de la villa d'este http://www.flickr.com/photos/30966397@N06/
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Berarpiri spune:
Multumim fetelor!
roxali te cred ca te-ai speriat.Si eu am trecut prin asa ceva cand avea Ambra 2 luni, a cazut din carucior.Dar au ele ingerasii lor...si nu li se intampla nimic...
raluca felicitari pentru !Nu a facut febra?La primii dinti Ambra a avut 3 zile de febra consecutive,si a plans f. mult..dar fiecare bb reactioneaza in felul lui.Sper sa sufere cat se poate de putin,si sa-i iasa cat mai repede.
mamii ce frumos ii acolo.Unde e vila asta?Un loc asa de frumos merita sa fie vizitat!Ce mare e Alex,nici nu-ti dai seama cum trece timpul...asa-i?
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

micio spune:
AMBRA
Roxali, sa-ti traiasca sotul. Periculoase cazarurile pe scari, bine ca nu a patit nimic pitica...
Raluca, felicitari pt primul dinte!
Mamii, frumoase pozele (si tricoul lui Alex )!
Lui Eduard ii iese a doua masea din ultimele patru, are putina febra dar l-am dus la gradinita azi, ca ieri a fost o sarbatoare aici si au avut inchis. Aseara ne plimbam prin orasel,lumea manca paste(se dadeau gratis) si a cerut si el, mie mi-e cam jena sa iau ceva gratis, dar daca a cerut bimbo, m-am dus sa iau ...am asteptat ca nu erau gata, a venit o tanti si i-a adus, a luat caserola si s-a dus pe niste scari unde vazuse copiii ca mancau, eu cu ochii mari ca parea ca vrea sa manace paste, si-a asezat caserola pe genunchi si se prefacea doar ca manaca
Eduard-19.01.'06

georgyiuly spune:
Bine v-am regasit fetelor dupa vreo 5 zile in care netul meu nu a functionat!!!!Si uite asa am realizat ca sunt tare dependenta de forum, parca colaziunea n-a mai fost la fel zilele astea ( tare buna e cafeaua cu forum dimineata)!!!
Oricum am recuperat...am citit tot ce se scrisese zilele astea si va multumesc pt raspusuri.
Nelia imi pare rau ca ai trecut prin atatea.E si mai greu cand nu ai sprijinul celor dragi.Eu din fericire, chiar daca familia nu e langa mine stiu ca indiferent de situatie, ma vor ajuta mereu macar cu o vorba buna, o vorba de incurajare!
Inainte sa raman insarcinata mereu contemplam trecutul( eram acasa la mama, aveam un servici foarte bun....un viitor, ma simteam implinita...eram independenta), venind aici m-am trezit singura( doar cu prietenul), fara o munca care sa-ti ofere satisfactii, buna doar de casa si mancare!!!Eu aici nu m-am acomodat niciodata si tot timpul ma gandesc acasa!!! Insa, acum asteptand un copil, vad lucrurile altfel....imi doresc la fel de mult sa ne intoarcem in tara, insa toate celellalte nemultumiri ale mele nu mai exista....sunt o buna sotie, casnica....viitoare mamica, un sot fericit care se face in 4 pt mine si pt bebe!!!Ce pot sa imi mai doresc de la viata ...decat sanatate ????
Katia multumesc pt adrese.
V-am pupat!16
georgiana

katiapam spune:
Hi
Berarpiri-La multi ani!!!! Ambrei
pt prima aniversare
multa sanatate si sa va bucurati zi de zi!!!!
Micio-ce simpatic Eduard
Roxali-saracuta Sonia,cred ca te-ai speriat ingrozitor
Raluca-auguri pt primul dintisor
si giuliei ii ies toti caninii deoadata saracuta,deja ii simt bine toti cu degetul
va pup pe toate
Stefy-si pe tine daca citesti
Mamii-un pupic dulce lui Alex nadravanul
ticker
de
Giulia (20/06/07)

katiapam spune:
Giorgy-creeaza dependenta
e mai buna cafeaua aici cu fetele
eu o beau dupamasa ca dimineata nu am timp
ticker
de