MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Raluk31 spune:
Bionda,da,faza cu acelasi lucru iar e foarte cunoscuta in diasporaDar cum nu le putem avea pe toate,alegem si noi ce credem ca e mai bine pt noi.
Nelia, mi-a dat DD un sot deosebit,care are mare grija de noi amandoua. Acuma depinde si de copil,Anais a fost mereu linistita,deci nervii mei s-au mai intins din alte motive,de griji mai mult din pricina refluxului..
Apropo de "chinuie-te",mi s-a intamplat ceva similar aici,desigur mai voalat,dar in orice caz n-am sa uit momentul. Sa nu crezi ca toti nenorocitii sunt doar in Ro.
Si da,poate ar fi bine sa gandesti pozitiv!Tot ce-a fost,a fost,acum esti aici si acum,punct si de la capat..daca nu,te vor macina amintirile astea negative pana nu mai ramane nimic din..voi.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
Buon giorno
azi sint de servici
pt toate
azi sintem acasuca,Giulia s-a trezit cu febra si am ramas acasa
am facut vaccinul in 18 i ne-a spus ca peste vreo 10 zile ne trezim cu febra ca e facut cu agenti vivi si are ceva urmari
in rest toate bune
Nelia-eu sincer parerea mea e ca ar trebui sa te bucuri de familia care o ai si sa nu crezi mereu in toate astea ca ajungi pina la urma s ale crezi davvero
eu nu cred deloc in citit in carti,palma si cine stie ce mai prostii
fiecare cum crede...
p.s.-am pus o poza la concursul de revista,daca vreti sa o vedeti pe Giulia va invit
cind am timp mai pun ceva pozici sa vedeti ce fata mare are mama (lungana)
o zi buna,a dopo
ticker
deGiulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxali Neliacris nu te mai gandi si consuma din cauza celor din Ro Berarpiri ce de bunataturi...deci mergiti la restaurant...noi vom face acasa cu nasi +copii lor |
Si mie mi-ar fi placut,dar suntem prea multi,si nu e mare apartamentul unde stam.Hai ca mai aveti putin si voi pana la un anisor.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
citat din mesajul lui Raluk31 Andreea,nu uita sa ne arati si poze de la partyCat de mare e sufletelul? |
Ambra are 9.250 kg,si 79 de cm.A zis pediatra ca a crescut foarte bine.M-am mirat si eu ca a luat asa de mult in greutate,ca in ultima luna a mancat foarte putin.
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
Berarpiri spune:
citat din mesajul lui micio Berarpiri, l-am alaptat pe bimbo 17 luni, am fost in it pe perioda sarcinii si nasterea tot aici. Cu intarcatul a fost putin mai greu ca a trebuit sa iau singura decizia, lapte mai era, dar din cauza noptilor nedormite nu am mai rezistat, se trezea la o ora -doua ca vroia tzatzi, asa ca am recurs la o metoda "barbara", i-am pus otet pe tzati (ce mama tembela sunt) si dupa ce a gustat o singura data nu s-a mai atins, a plans 2 ore in prima noapte, in a doua cam 20 de minute apoi nu s-a mai trezit noaptea. Eu am suferit cam 2 saptamani cu sanii pana nu s-a mai format laptele. Eduard nu a uitat mult timp de tzatzi chiar daca nu mai vroia sa suga... |
Si mie mi-e groaza de momentul intarcarii.Eu mai rezist deocamdata sa ma trezesc noaptea,ca nu se trezeste chiar asa de des.Si acum doarme si cate 12 ore pe noapte,si se trezeste de 2-3 ori.
andreea, de ambra
Berarpiri spune:
O sa pun poze maine sper sa reusesc sa le descarc.
O duminica placuta tuturor!
andreea, de ambra
Roxali spune:
Buna fetelor!
Mult asteptatul sabato...s-a trezit pitica pe la 5 cu chef de lapte...pe care il bause in urma cu 2 ore...am asteptat o juma de oara si i-am mai dat o portie...ce la 3 ore...ne-am trezit pe la 9.30...noroc cu baiatul ca trebuia sa se duca la antrenamente...n-am mai stat asa mult in pat de mult,chiar daca am intrat la 00,dupa intalnirea cu preotul.
E cam marata fimea...parca mai mult cu mine...se rasfata
Nelia, asculta o baba ca mine,incearca sa vezi partile bune si frumoase ...cum ti-au spus si fetele nu trai din trecut,din aduceri aminte...pune punct ,chiar daca nui usor
Prin multe am trecut si eu,cu al meu macaronar cu talente si cu neamurile lui...da i le-am pus in cuicomportandu-ma ca o "duamna" ...daca ti la familia pe care ai creeato incearca sa ti cu dinti de ea...mai ales ptr copil.
Luni e ziua sotului si va fi sarbatorit maine ,parca e mai intim duminica
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
katiapam spune:
Berarpiri-petrecere frumoasa!Roxali-auguri sotului
mie imi place mult,sper ca si voua
o dedicatie pt italiencele mele dragi
ticker
deGiulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
katiapam multumesc pentru dedicatie!Imi place!Unde pot vedea poza care ai pus-o?Sanatate micutei,si sa ii treaca repede!
roxali cum ati sarbatorit?Cred ca acasa,cu prietenii,nu?
A fost totul bine la restaurant,sambata seara..Au fost toti multumiti,si s-au simitit foarte bine.Ambra a fost cuminte,a si dormit de la 22-23,s-a trezit chiar pe cand au adus tortul.Imi pare rau ca a trecut asa de repede...asa e cand te simti bine,nici nu stii cum trece timpul.Am ajuns acasa,si la 2 noaptea Ambra avea chef de joaca.A adormit pe la 3.15,si acum ,ca e 1 ceasul ea mai are chef de joaca.Dar,tre' sa vad partea buna,ca pana acum cateva luni plangea pana la ora asta,acum sta si se joaca.
La multi ani ANDREI!Si la cat mai multe lunite.Corina cum esti?Nu ai mai intrat de mult timp pe forum.
andreea, de ambra