MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

ambra
Ralucacred ca te-ai buc enorm cd i-ai vazut primul dintisor,felicitari!
Maminazdravanul tau parca-ar fi un pui de rus,asa cum sunt si eu si adica e blondut,grasut si are niste ochi superbi!
Giorgianace mai faci?Ai fost la eco sa-i vezi sexul sau inca e prea devreme?

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Katiamersi pt dedicatii!Giulia cum se mai simte?

29+si

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mami pe la ce viloaie te-ai plimbarit...fff frumoasa...de vis

Georgy ma bucur ca esti optimista...ma bucur ca intri si pe forum ,dar nu uita sa te plimbaresti si sa profiti de timpul liber

Berarpiri pe Ambra o sarbatoriti si astazi

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim pentru urari!

roxali din pacate a fost suparata sufletelul meu azi,am simtit dimineata ca i-a iesit un coltisor dintr-un dintisor.Si mai are inca 3 care tre' sa iasa.Acum doarme,ca si-a schimbat programul de somn,de cand cu dintisorii,doarme de la 2-3 noaptea.Soniuta e bine?Nu ii e frica acum pe scari?

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele..n-are nimic daca-i pe la pranz,nu?

Andreea,sa va traiasca Ambra si sa fie sanatoasa!Scuze de intarziere..

Roxali,sper ca Sonia cea frumoasa e bine

Anais a plans un pic aseara,in rest e agitata,isi mai amana mesele..Dar al doilea e si el afara,deci merge repede,slava Domnului!

Da mai,ce-o fi cu Stefi? Poate ne testeaza sa vada daca o uitam

Cat despre Nelia,sper sa nu se fi suparat..

Va pup pe toate,sa fiti cuminti,mai ales burticile!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Raluk31
pai de ce sa ma supar fetele?am doar un pic de treaba am inceput generalele.le termin pana de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon giorno
cine vine la cafea?
Raluca-felicitari pt al doilea dintisor
ai sa vezi ca va fi mai usor pe parcurs,se obisnuiesc
Bionda-multumesc de intrebare
Giulia e bine nu mai face febra dar tot mucoasa e
nu va spun cind ma vede cu fiola de ser cum isi ascunde fata in perna cind ma apropii d ejale cu serul si cu aspiratorul abia reusim sa-i curatam nasul in 2,dezastru.....
in rest toate bune,saptamina asta a fost foarte cuminte nu a plins deloc,doar marti era asa a momenti mai smiorcaia in rest nimic
Auguroni a Matteo,care a facut un an si o lunita
va pup

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

vroiam sa v-o arat pe www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=katiapam" target="_blank">GIULIA

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Vin eu la o cafea...virtuala!!!
Katia ai o fetita tare scumpa!!! E perfecta pt revista!!!
Eu abia pe la sf.lunii aflu ce este, bineinteles daca vrea sa ne arate ceva!Noi ne gandim ca o mica "giulia" ne-ar place tare dar si un baietel...sanatos sa fie si sa-i gasim si nume ca inca nu ne putem hotara!!
Eu azi m-am plimbat toata ziua in cautarea unei costumatii pt sambata, ca ma duc la nunta si nu am gasit nimic....burtica asta a mea nu prea ii place nimic!!!Sper sa gasesc pana sambata ....daca nu....Maine dimineata o iau de la capat!
Tre sa ma apuc si de putina curatenie dar imi e tare somn, asa ca cre ca ma duc la .
Pupici!!!

16

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Katia, frumoasa foc pitica, cel mai mult imi place ultima poza Si eu am o metoda de aspirat nasul copilului , de vede cineva, crede ca-l torturez

Georgiana, uite www.laredoute.it/IT/it/acquisto-donna-premaman.aspx?categoryid=46935607&parentcategoryid=46935442&categorytitle=premaman" target="_blank">aici cateva hainute pt burtici, daca pe viitor nu ai chef de colindat magazine...

Noi bine, Eduard a inceput sa se exprime in propozitii, dar nu prea se intelege ce vrea sa spuna, zice cuvinte amestecate din italiana si romana.

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput