Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
E pt refacerea florei stomacale, sunt microorganisme antidiareice, mai precis Saccharomyces boulardii 17 (cepa rezistenta la antibiotice). Contine 1.000 milioane de germeni vii. |
Pai atunci nu-i aceeasi lucru cu Enterol de pe la noi??
de M (6) si G (1)
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
E pt refacerea florei stomacale, sunt microorganisme antidiareice, mai precis Saccharomyces boulardii 17 (cepa rezistenta la antibiotice). Contine 1.000 milioane de germeni vii. Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
imi poti aduce si mie, te rog? cam cat costa?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
kikineata spune:
Ba da Duamna, asta luam noi acum dupa antibiotice.
Mai scrie mai scrie ca azi esti numa buna de citit :))
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Pai atunci nu-i aceeasi lucru cu Enterol de pe la noi?? de M (6) si G (1) |
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si acum o fierbinte pentru cine doreste. Ca eu vreau sa ma calmez.
Eu acum m-am intors de la spital de la control si sunt un pachet de nervi. Platim din salariu o caruta de bani pentru sanatate si cand ajungi la spital, te trimit la clinici particulare sa platesti analizele. Atunci la Dumnezeu mi-a mai cerut trimitere, sa umblu pe la dr. de familie?.... Sunt asa de nemultumita....
Donia, multumesc pentru incurajare.... Doare rau, dar ma consolez cu ideea ca intr-o zi va trece. Faza e ca Stefy ma chinuie cel mai mult. Mi-a dat aseara un cap in nas.... de mi l-a mutat iar de la locul lui si mi-au dat lacrimile pe loc.
danutz, sa dea DD sa iasa asa cum vrei tu, ca v-ar prinde bine. Daca nu e alergie, zic eu ca e mai bine. Noi pentru nasuc infundat noaptea punem prin zona capului pe undeva doua picaturi de ulei de menta. Multa sanatate lui Rares.
Dia, felicitari pentru premiu. Sa va simtiti bine.
asiza, Stefy desi a mai fost o repriza la cresa, acum cu reacomodarea e mai greu decat prima data. Azi am plans si eu dupa ce au plecat. A mai plans si in zilele din urma, dar nu ca astazi. Am cerut s-o aduca la pranz sa o culc acasa. A dormit o ora si jumatate timp in care a deschis ochii de nu stiu cate ori sa se convinga ca sunt langa ea si apoi si-a continuat somnul. Mi-e groaza, nu stiu ce sa mai fac. Doctorul spune ca burtica ei poate fi deranjata si din cauza acestui stres dat de cresa..... Acum ca-s in medical, pot s-o iau la pranz, dar pe urma ca fac cu ea? Sper sa se linisteasca. Si noaptea tipa in somn nu-nu-nu, adica sa n-o ducem. Apoi acolo se linisteste si se joaca cu copii. Pina vineri cand am dus-o eu, a mai fost cum a mai fost, dar acum ea nu pricepe de ce ea trebuie sa plece si eu raman. Nu intelege ca nu ma pot ocupa de ea asa cum sunt. Iar eu din motivul asta si din inca cateva sunt cu moralul la pamant. Incerc sa gandesc pozitiv, dar e tare greu... si cum spuneai si tu e asa goala casa fara ea......
Teutz, multumesc pentru reteta.
Yagmur, uite iti dau eu o acum. Asta e special pentru tine. Si un apasat rugbistului Luca, sa-i iasa repede maseluta si sa-l doara mai putin. Si noi la capitolul asta suntem.
Dbunny, Stefy poarta body, ca mi-e sa nu stea cu spatele gol. Am si eu piticii mei. La cresa merge cu maieut, ca il baga in olita si prefer sa evit. Dimineata e are maieut(sau body), o bluzita, un plover si cand o scot chiar devreme s-o duc la cresa, ii pun pelerina sau o vestuta pe deasupra. In jos are pantalonasi si ciorapei lungi. Si pe cap un baticut din bumbac sau caciulita subtire.
dianav, Stefy a primit Septilin de cand avea 10 luni, dupa varicela. Si i-am dat si in ultimele 3 luni, dupa faza cu perfuziile. 5 ml dimineata si 5 ml seara. Asa a recomandat medicul imunolog. Iar la 2 ani facem Prevenarul. De vitamine a zis nu, sa ii dam fructe, ca vitaminele de pe raft de la farmacie sunt "chimicale". Acum fiecare doctor are parerea lui. Vad ca Dia scrie ca lor le-a recomandat vitamine. Dar eu zi ca medicul lui stie mai bine ce-i poate organismul. Repet, Stefy a fost dupa o repriza urata de perfuzii si alte cele.....
Despre ce vitamina C naturala vorbesti? Spune mai multe, ca nu stiu despre ce e vorba.
Ce spaima am tras..... mi-a gasit goblenul. Eu la baie cu olita, stiam ca se joaca cu animalele de la ferma, in pat. Cand ma intorc, ea urcata cu picioarele in rama si acul nicaieri. Incep sa cut disperata acul, dar nicaieri.... La un moment dat intreb.... Stefy unde e acul? La care ea zice: "Acu? acu-aci", si-mi arata ca l-a bagat intr-o gaurica de la o masinuta. Nu poti s-o scapi din ochi ca....Bine ca nu a patit nimic.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
a_deju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dia1609 ps; nu vreau sa-mi dai dreptate, dar din pctul meu de vedere (si nu numai),cu quinny nu se compara nimic , mai ales dpdv al comfortului copilului si a pozitiei in carucior, iar la hartopelile din tm a facut fata cu brio, nici nu se simt gropile... se strange cu o mana (pe bune), se desface singur, si se manevreaza fff usor, oana cand a inceput sa mearga il plimba singura. dar gata cu pledoaria, ca doar nici una din noi nu mai cumpara carucior ff curand Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
ete na.. wanna bet?? :))) mai continuati voi cu discutia asta, ca maine poimaine fac vreun anunt oficial :))))) glumesc (sper... :)) ). anyway, vroiam sa zic ca chicco al meu (singurul pastrat din seria de 5, hawaii si anume) e cel mai si cel mai si cel mai si cel mai, da??? si va rog frumos sa va abtineti de la comentarii ulterioare, ca experienta mai vasta in ale carucioarelor decat mine ma indoiesc sincer ca mai are cineva...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Laura13 spune:
remerber me?
sorry, nu am mai intrat de mult. acasa netul e in camera lui dani si uite asa nu mai intru. iar de la munca....cum am timp.
gaza e bine. ii iese ultimul rand de masele, abia a spart primul colt de la prima masea, eu arat ca naiba, iar dani are niste cearcane.... doarme f rau, plange si plange si plange.... noaptea nu ne putem intelege deloc cu el, nu accepta sa il dau cu nimic.... da' poate ne ajuta DD sa treaca f repede.
am o mica problema legata de chestia asta. de cand doarme atat de rau (2-3 sapt) nu readoarme decat cu lapte noaptea, adica de 4-5 ori pe noapte primeste lapte, putin, cate 30-60ml, dar cam la 1h jumate bea lapte. nu reusesc sa il calmez altfel. cat e de rau . stiu ca bine nu-i, dar cate e de rau?????
in rest e fff bine. se intelege super cu bona, dragostea e maxima, il invata o gramada de chestii. si vorbeste....doamne, nu-i mai tace deloc gurita. e scump rau.
multumesc lui DD s-au rarit f mult problemele cu lovitul copiilor, cu greu, dar uite ca am mai trecut peste o perioada nasoala.
a inceput sa manance singur. are o perioada cand tot ce vrea sa manance este lapte cu cereale (din acelea cu miere de la nestle). nu stiu daca simte nevoia de lapte (ca baga la greu, da' la greu) sau pur si simplu ii place ffff mult ca mananca singur. e asa simpatic cu lingura/lingurita....e dulcel tare si mandru tot cand e laudat pt fiecare lingura care ajunge in intregime in gurita.
in rest nu stiu ce sa va mai zic. noi (adultii) am avut o perioada tare nasoala, dar care s-a limpezit, intr-un final, cu niste discutii mai lungi. important e ca am pus lucrurile pe tapet si treburile vor fi bine de acum incolo. sau asa ma amagesc
imi pare tare tare rau ca nu sunt la curent cu noutatile de pe forum, habar n-am ce se mai discuta/barfeste, care mai sunt temele....da' uite ca timpul nu mai imi permite. da' mi-e dor de voi, ma gandesc la mamicile mele, la fulguleti (pe care ii pup cu mare drag).
incerc, promit ca voi incerca, sa ma tin de treaba, sa nu mai dispar in ceata, sa fiu si eu mai la curent si mai in forma, aici cu voi.
va pupic pe toate
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
in privinta straturilor di pi didisubt, avand in vedere si deoarece aici is intre 10 si maaaxim 15 grade cam de cand am venit, a avut tot timpul maieu, o bluzita si geaca pe deasupra (ma rog... sosete si blugi/trening.. de-astea). nu caciula, ca nu suporta, si nici nu cred ca va presta asa ceva de bunavoie iarna asta. dar oricum, nu caciula la doar 13 grade , ca doar e vara, ce ma-sa.. problema majora la noi e ca am cam intarcat balaia body-urilor... si chiar eram curioasa, dianav, unde ai gasit body-uri pt 3 ani??? ca pe-aici nu se exista asa ceva, ultima marime e 18-24 luni, pe care eric le-a purtat de la un an si cam pana cand am ajuns aici.. si de fapt, 18-24 e ultima marime pt cam toate chestiile bebelusesti (vezi si pijamale alea de-a-ntregul, cu labuta cu tot, dupa care eram io inebunita si care chiar erau utile, fin'ca eric nu sta invelit nici daca-l lipesti de paturica..).
..si divagand, again, ca doar la asta ma pricep cel mai bine..daca i-ati vedea, bai nene... 13 grade... in papuci, in chiloti, bebelanii de cateva luni in body si-atat...si-i doare-n pix.. si nu le curge niciun muc, mai behaie unii, dar dupa cum spuneam, ii doare-n pix... valeleuuu.....
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Ultralevura e cam 5€ cutia cu 50 de pastilute. La copii asa mici se dau 2 pe zi, una dimi, una seara.
Enterolul nu stiu ce si cum face, o fi acelasi drac, dar iete draci d'aia tip lactiol avem si-aci, si la Dani n-a facut nimic la gastroenterita, in schimb ultralevura face bine repede, Dayanara poate confirma.
Eu zic sa mai asteptati nitel sa vedem ce zice si desire de el, ca ea a inceput acum cu Octa. Idea e sa fie mai bun in comparatie cu ce aveti voi. Asa ca, desire, da si tu raportul oleaca...cum vis la stomacel?
Dianarus eu aduc cate cutii vreti voi. Traiasca posta romana!!
Iulia stefy si eu tot la aia m-am gandit cu body-ul, ca daca vrea la olita, sau pe wc, cazul nostru , e mai complicat sa deznastur cupilu decat cu maieul, dar si sa stea cu spatele gol...la cat sare...
Apropo de sarit, ieri era sa-si sparga capul, a sarit de pe trepti, 3 trepte, nu-i prima data, dar i-a iesit urata figura...
Truc important: in momentul imediat sa-i frecati buba cu o felie de cartof, nu se invineteste...dar cucui are cat un pumn de-al meu.
Dia...quinny-ul meu e super uzat deja, dar d'ala cumnatamea gravida mi l-a cerut, i-am spus ca-i vechi, desirat, dar zice ca-i tare shic si misto, si-l vrea.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_deju ..si divagand, again, ca doar la asta ma pricep cel mai bine..daca i-ati vedea, bai nene... 13 grade... in papuci, in chiloti, bebelanii de cateva luni in body si-atat...si-i doare-n pix.. si nu le curge niciun muc, mai behaie unii, dar dupa cum spuneam, ii doare-n pix... valeleuuu..... |
Hai ca la divagatii ma bag si eu Asta imi aduc aminte din vizita mea din Anglia... noiembrie, decembrie si copiii plecand dimineata la scoala, toti in ciorapi trei sferturi, fustita sau pantaloni scurti si un plovaras pe ei... si doamnele voluntare, "lollipop ladies", care ajutau copiii sa treaca strada
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
desiree spune:
pe scurt, ca azi sunt capie, ma vrea, ma vrea si iar ma vrea..cum cine?..octavianul
afara iesim cu pantalon lung, deocamdata doar cu boxeri sau chiloti pe dedesubt, flanel sau camasa cu maneca lunga si eventual o bluza de trening sau geaca pe deasupra..la vant rece, punem si caciula
ultralevura...merge, de ieri a inceput sa manance, sa ceara, a vazut ca gatesc si m-a pus sa-l iau in brate sa vada mniam-mniam...apoi a papat cateva bucatele de pui din puiul meu cu smantana..am fost multumita..dimineata cred ca supsese cam mult si am vrut sa-i fac sa manance de cum s-a trezit si i-am zis hai sa mancam si a avut un gest de greata..l-am lasat 2 ore si i-am facut de mancare..a ras tot! aseara am fost la shopping si a cerut un corn cu cascaval de la dulciuri pe care l-a mancat...deci pe general, e spre bine! ceea ce ma bucura e ca nu l-a constipat praful acesta, ba chiar face cam 3 scaune pe zi, solide, sanatoase,dar nu moale si nici tare!
dbuny, io zic sa iei ultralevura de la en-gros, ca sigur le dai, faci si tu un ban cinstit :)
de imunizare, cand e racit ii dau vit c maxim 10 pic pe zi..si merg cam 10 zile cu ele....
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic