Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

laura, ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata, chiar ma intrebam, ma bucur ca dani e bine si ca v-ati rezolvat problemele

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_deju
unde ai gasit body-uri pt 3 ani??? ca pe-aici nu se exista asa ceva, ultima marime e 18-24 luni, pe care eric le-a purtat de la un an si cam pana cand am ajuns aici.. si de fapt, 18-24 e ultima marime pt cam toate chestiile bebelusesti (vezi si pijamale alea de-a-ntregul, cu labuta cu tot, dupa care eram io inebunita si care chiar erau utile, fin'ca eric nu sta invelit nici daca-l lipesti de paturica..).

Ghici, ghicitoarea mea.. in Englitera unde oare, unde oare??

Pijamale oare www.marksandspencer.com/gp/product/B001D0PC2W/sr=1-12/qid=1222265975/ref=sr_1_12/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=boy%20baby&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A42966030%2Ck%3Aboy%20baby%2Cn%3A53882031&page=2" target="_blank">aici sau.. www.marksandspencer.com/gp/product/B001DIQ5IE/sr=1-19/qid=1222266115/ref=sr_1_19/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=boy%20baby&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A42966030%2Ck%3Aboy%20baby%2Cn%3A53882031&page=3" target="_blank">aici? Ah, si body-uri parca www.mothercare.com/gp/product/B001C58CS4/sr=1-6/qid=1222266315/ref=sr_1_6/203-5094947-9958366?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44500031&mcb=core" target="_blank">aici si www.marksandspencer.com/gp/product/B001CWZ85W/sr=1-3/qid=1222266327/ref=sr_1_3/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=42966030&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=bodysuits&mnSBrand=core&size=9&rh=&page=" target="_blank">aici.

Bre a_deju ce patisi??? Duci dorul Ktrinelei, ai?

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Azi Matei mi-a facut una bucata confidenta.. prietena lui, de la gradinita.. ca-s de doi ani.. ba la cutite, ba in amoruri.. donsoara cu nabadai , i-a zis ca-l iubeste. [omulet batand languros din gene]

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Azi Matei mi-a facut una bucata confidenta.. prietena lui, de la gradinita.. ca-s de doi ani.. ba la cutite, ba in amoruri.. donsoara cu nabadai , i-a zis ca-l iubeste. [omulet batand languros din gene]

de M (6) si G (1)

Mai, vin vremuri grele ...si ce l-ai sfatuit?

Dbunny, chiar asa, s-a schimbat moda?? Cum ce le dam pe sub blugi? Ciorapi dintr-aia lungi...hai, ma, ca nu-s feminini, sunt doar copii...sau daca te gandesti ca noua moda la barbati e sa poarte dresuri de lycra de femei ...asaaaa, eu ii dau cam de o saptamana ciorapi lungi pe sub blugi, body poarta si va purta atata timp cat gasesc marimea lui, apoi o bluzita , geaca sau vesta dintr-aia groasa. Caciula nu i-am dat, doar basca sau gluga de la flanele.

Laura, imi pare rau ca va chinuiti cu somnul...pupici si sper sa treaca repede...pai cam ce cantitate de lapte bea zilnic Dani? Ca daca-i dai noapte doar 60 ml de 5 ori sa zicem, aia e 300 ml, ceea ce e ok, nu e o tragedie deloc...da-i daca cere, va renunta singurel cand probabil va reveniti la normal cu somnul si ies ultimele maselute. Si daca tot te chinuie aspectul asta asa de tare (desi eu nu-l consider un stres), atunci incearca sa-i reduci cantitatea de lapte din timpul zilei.

A_dejule, asa e...daca aici te miri ca-s prea imbracati copiii, apai acolo is prea dezbracati...si cam pe unde ne-am invartit noi toata iarna erau copilasii cu mucii la nas, da' zau ca toata iarna, da' nu se fereau nici sa iasa in colectivitate si nici nu-i imbracau ceva mai gros...nici ca noi, da' nici ca ei...undeva la mijloc ...

IMUNIZAREA, eu am tot zis c-ar fi bine sa se imunizeze singurel si nici macar prin cap nu mi-a trecut sa intreb pediatra daca sa-i dau ceva pt. asta, dar nici ea nu mi-a spus c-ar trebui sa-i dau ceva...aaa, acum cand a fost cu muci mi-a zis de vit. C, dar atat....ups, sa nu uit sa merg maine sa cumpar...oricum, o viroza, doua-trei/sezon e inevitabil, mai ales cand sunt in colectivitate, eu ma gandesc cu groaza doar la complicatii, pe care sper sa le evitam iarna asta. Cert e ca e de doar o sapt. si ceva in colectivitate si deja am trecut printr-o tura de antibiotic...da' sper c-o fi mai bine pe viitor.

Lacramioara, off, ce mila mi-e de Stefy a ta...imi imaginez cam ce e in sufletul tau...dar daca vezi ca nu se acomodeaza nicicum acolo, incearca altceva...sa schimbi locatia, sa iei o bona (daca-ti permiti bineinteles) sau nu stiu ce...altceva...acuma vezi tu ce-ti spune si feeling-ul tau de mama...pupici si refacere rapida!

Dianocica, pe unde esti???? Hai, mai zi-ne de voi o vorbulitza!

Donia, ce mai fac copiii??? Tu de cand incepi munca?
Mamaana,
Almo, ce mai faceti voi? Ca tare scumpa esti la vorba... sa stii ca inca nu m-am incumetat sa incep cartea pe care mi-ai trimis-o, da' e tot in loc de frunte pe desktop
Ktineeeel, te vaaaad..stiu ca citesti ...hai, mai povesteste-ne cate ceva si despre voi

Adina, tot in Turcia?
Deea, Shoshika, voi???

Nu ma pot abtine ...asa ma distreaza povestile voastre despre carucioare ...noi Graco-ul l-am dat deja si folosim un Maclaren, sport, care e ok pt. ce ne trebuie noua...si l-om folosi pana cand o mai vrea sa stea in el...

Roxanico, pi unde esti???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:

in privinta straturilor di pi didisubt, avand in vedere si deoarece aici is intre 10 si maaaxim 15 grade cam de cand am venit, a avut tot timpul maieu, o bluzita si geaca pe deasupra (ma rog... sosete si blugi/trening.. de-astea). nu caciula, ca nu suporta, si nici nu cred ca va presta asa ceva de bunavoie iarna asta. dar oricum, nu caciula la doar 13 grade , ca doar e vara, ce ma-sa.. problema majora la noi e ca am cam intarcat balaia body-urilor... si chiar eram curioasa, dianav, unde ai gasit body-uri pt 3 ani??? ca pe-aici nu se exista asa ceva, ultima marime e 18-24 luni, pe care eric le-a purtat de la un an si cam pana cand am ajuns aici.. si de fapt, 18-24 e ultima marime pt cam toate chestiile bebelusesti (vezi si pijamale alea de-a-ntregul, cu labuta cu tot, dupa care eram io inebunita si care chiar erau utile, fin'ca eric nu sta invelit nici daca-l lipesti de paturica..).
..si divagand, again, ca doar la asta ma pricep cel mai bine..daca i-ati vedea, bai nene... 13 grade... in papuci, in chiloti, bebelanii de cateva luni in body si-atat...si-i doare-n pix.. si nu le curge niciun muc, mai behaie unii, dar dupa cum spuneam, ii doare-n pix... valeleuuu.....

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

zi repede cate vrei, ca eu am facut stoc de la iana de 36 luni, tip maieu si cu maneca scurta. da' zi repede-repede ca iana e pe duca, in 1-2 sapt cica inchid magazinul si fabrica si se muta in china :).
ps: pt oana sunt mari alea de 36 luni, acum poarta de 24 luni sau 24-36 luyni (am gasit cateva si marimea asta intermediara)

Mergi la inceput

Citat:

de M (6) si G (1)

e tare matei! si tu ce i-ai zis?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
unde ai gasit body-uri pt 3 ani??? ca pe-aici nu se exista asa ceva, ultima marime e 18-24 luni, pe care eric le-a purtat de la un an si cam pana cand am ajuns aici.. si de fapt, 18-24 e ultima marime pt cam toate chestiile bebelusesti (vezi si pijamale alea de-a-ntregul, cu labuta cu tot, dupa care eram io inebunita si care chiar erau utile, fin'ca eric nu sta invelit nici daca-l lipesti de paturica..).

Ghici, ghicitoarea mea.. in Englitera unde oare, unde oare??

Pijamale oare www.marksandspencer.com/gp/product/B001D0PC2W/sr=1-12/qid=1222265975/ref=sr_1_12/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=boy%20baby&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A42966030%2Ck%3Aboy%20baby%2Cn%3A53882031&page=2" target="_blank">aici sau.. www.marksandspencer.com/gp/product/B001DIQ5IE/sr=1-19/qid=1222266115/ref=sr_1_19/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=boy%20baby&mnSBrand=core&size=9&rh=n%3A42966030%2Ck%3Aboy%20baby%2Cn%3A53882031&page=3" target="_blank">aici? Ah, si body-uri parca www.mothercare.com/gp/product/B001C58CS4/sr=1-6/qid=1222266315/ref=sr_1_6/203-5094947-9958366?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44500031&mcb=core" target="_blank">aici si www.marksandspencer.com/gp/product/B001CWZ85W/sr=1-3/qid=1222266327/ref=sr_1_3/203-4290695-7145555?ie=UTF8&node=42966030&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=bodysuits&mnSBrand=core&size=9&rh=&page=" target="_blank">aici.

Bre a_deju ce patisi??? Duci dorul Ktrinelei, ai?

de M (6) si G (1)

bey, ce ciuda am cu pijamalele alea cu labute... si la noi la fel, f utile, ca nu sta deloc cu ceva pe ea si nci cu sosete in picioare... si n-am mai gasit decat pana in 2 ani sau marimea 92 (din care am cumparat vreo 2 buc si-s mici rau)... si ca o toanta am uitat sa-i spun lui lulu luni cand a fost la shopping in viena sa se uite de pijamale... mi-am adus aminte cand era acasa si scotea hainutele pt oana... si mi-a mai zis ca la c&a era plin oki de pijamale, f frumoase, dar n-a luat ca nu erau pe lista

Mergi la inceput

vit c ar tb sa-i dau in perioade de raceli sau muci, viroze, etc... in plus, cam 7-10 zile pe luna, cate 10 picaturi (dar nu prea tin minte sa i le dau si nu cred ca am reusit sa-i dau mai mult de 5 zile vreodata)... si asta cu 7-10 zile pe luna in lunile de toamna-iarna in ideea ca fructele sunt cam naspa si oana nu mai prea mananca decat banane, nu bea suc de fructe deloc, etc...
dianav, pediatra a zis fara septilin pt ca oana e un copil f. sanatos, fara multe viroze/raceli pana acum (chiar pot sa le numar pe degetele de la mana, iar de antibiotic n-a fost cazul decat o data pana acum))... si daca din cauza intrarii in colectivitate o sa faca multe viroze si una dupa alta, o sa ne gandim la o oarecare forma de crestere a imunitatii, dar deocamdata, vitaminele si o dieta echilibrata sunt de ajuns. deci n-a zis nimic de rau de septilin, doar ca ea considera ca nu e cazul la oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza
Donia, ce mai fac copiii??? Tu de cand incepi munca?

Of, of, mai, mai... prin ianuarie ma gandesc sa incep sa caut... si mi-e teama ca o sa si gasesc
Pana una-alta fac acum un curs sa ma mai dezmortesc, sa-mi incordez muschii... ca se fac imediat 2 ani si jumatate de and n-am mai lucrat... Oricum caut ceva part time, cel putin pana o sa inceapa si Cristi scoala.
Cuuuuum? Ai dat Graco??? Pai eu tocmai vroiam sa te citez ca martora ca sa spui ca nu exista carucior mai buna ca ala... tradare!
Mey, pe aici nici macar nu se gasesc strampi pentru baieteii de peste 2 ani! Numai izmene, dar las' ca-s bune si alea.

ruxandra, dar tu cum te-ai simtit dupa asa o declaratie?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

CAFEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Iarasi 3 ore de somn.....
Sint o mama total neatenta ... am fost ieri in Domo sa cumpar de pe cardul meu de credit un frigider pentru un prieten .... si cum ma uitam la un frigider nu am vazut ca vine Luca in fuga... si cand am deschis usa la frigider Luca a intrat fix in usa.. are obrazul umflat si tumefiat.... ma doare sufletul... parca sint de pe alta planeta... numai cu mine se loveste atat de tare...
Si acum vestea: nanny Olimpia va fi bunica anul viitor... e tare fericita....
Ma duc sa citesc din urma daca mai apuc... iarasi nu am chef de nimic.. si la job e aglomerat tare...
Va pupicesc dulce, dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput