Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata!!!

Dia nu eu intrebasem de ce "nu" la septilin ci ruxandra parca. Oricum multumesc de raspunsuri in legatura cu vit.c

A_deju si Oanei ii sunt mari cele pt 36 luni, dar ele difera de la producator la producator. Exista o fabrica in Sacele care a facut contract cu Carrefourul (ei fac lenjerie pentru o firma franceza) si le comercializeaza acolo sub marca TEX. ACum nu stiu daca toate mag Carrefour au marfa din asta, dar in BV sigur exista. Fac exclusiv lenjerie, eu merg direct la magazinul fabricii. Un body e vreo 7 lei max 7, 5, nu au diversitate mare de culori, insa calitatea e buna. Au si maieuri, tricouri, chiloti. Pantalonasi nu fac. Cu 500 mii lei vechi ii cumpar Oanei o gramada de chestii de stat prin casa (bluzite, tricouri). Ei la mama lor acasa cred ca au copiii foarte mici pt ca cele pt nou nascuti arata ca pt papusi. Oanei mele, desi s-a nascut cu 48 cm sigur nu i-ar fi venit. De aceea le iau un pic mai mari. E o nebunie acolo, ca au mereu promotii gen 1+1 si au si produse cu mici defecte, aproape insesizabile, care se vand la magazinul fabricii, cu 1,5 lei adica 15 000 lei vechi si de murdarit cu fructe, mancare sunt super, adica de purtat in casa.

Am fost in Carrefour aseara si nu am gasit branza aia de care povesteati voi. Daca aveti timp poate imi descrieti un pic ambalajul.

Pentru fetele din Bucuresti. La Carrefourul din Vitan, langa hotel Rin s-a deschis umm magazin jucarii, gen Toys'r'us. Nu am avut timp sa intru, am spus ca e gen Toys'r'us in sensul ca au de la haine la carucioare, scaune, jucarii.

Iuliami se strange sufletul cand citesc ce spui, trebuie sa fii o mama foarte tare. Micuta de ea, efectiv am o piatra in stomac, pentru ca si eu sufar foarte mult pentru toate nimicurile care i se intampla Oanei, dar sa o vad ca mai si sufera pentru un lucru.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianav, tex-ul e marca franceza si ca toate astea franceze, marimile sunt f mici. cumnatu-meu mai ne trimitea din franta hainute marca tex pt oana si pot sa-ti zic ca oana la 1 an purta haine tex de 23 luni :). la fel, la premaman si orchestra, oana purta haine de 23 luni iarna trecuta, maxim prin martie. iar acum are bluza orchestra de 4 ani . pe mine chiar ma dispera marimile astea la greu. singurele pe care te poti baza sunt cele nemtesti, unde acum trecem la 98. sau la h&m, zara, de ex, unde macar stiu ca inca ii mai vin marimile de 24 luni... si la iana unde stiu ca tb sa-i iau 24-36 luni sau 36 luni. in rest, ceata totala. mai nou, nu mai pot cumpara nici macar ochiometric, ca le iau tot prea mici, mi separe ca nu e chiar atat de mare si cand ajung acasa surpriza: sunt mici. noroc ca prietenele oanei majoritatea sunt cu 2-3 luni mai mici si le cadorisesc. doar la pantofi ma doare sufletul cand dau gres :))

Mergi la inceput

dandusa? crinuta? ne pove cineva de ele, ce mai fac, cum mai sunt? cat mai are dandusa pana naste? mi-e dor de eleeee

dianocica, unde ai disparut?

eu n-am reusit sa ma vad ieri cu flore ca a trebuit sa-mi schimb programul si sa-l iau pe lulu de la aeroport (care azi iar pleaca , pana duminica ... ma termina psihic plecarile astea, oana plange in fiecare seara si dimineata cate o ora dupa el).. sper sa reusim sa ne vedem maine dim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

Asa.. mucii au ajuns si la moa.. la G a inceput tusea... da, cred ca-i mai mult de la muci. Deocamdata.

deci cu confidenta.. pai ce sa zic: l-am intrebat cum s-a simtit cand a primit asa marturisire.. ca pan acu mai mult el dupe ea. Mi-a zis ca s-a bucurat. Normal. Apoi l-am intrebat daca si el o zis ceva.. asa, sa nu lase fata cu ochii-n soare. Cic-a uitat . M-am bucurat pt el.. si, mai ales, m-am bucurat tare ca m-a onorat cu increderea.. sa vedem si daca peste un nr de ani s-o repeta figura.. grrr. Da barbatul tot barbat.. cand se intoarse aseara de la ora de germana.. cu o fetita din parc/vecini, pe care o stie inca de cand era de-o schioapa, i-a cerut nr de telefon si-a invitat-o la noi acasa, la joaca. Ah, si nu v-am zis ce-am patit asta vara, la munte. E acolo o fetita mare, dar asa prin clasa a 6a, pe care o cunoaste de multi ani si care-l mai baga in seama.. mai ales cand era bb mic, blabla. Acu domnisoara a crescut.. da dansului i s-a pus pata.. si ce-o mai striga de jos.. si mereu se ducea sub balconul dansei.. doar, doar o aparea Julieta. Promite fiu-meu.. promite.

Ce ma distrati cu hainutele 98cm.. hi, hi .. noi purtam cu succes inca pe cele 80cm. Rectificare, la pijamale/costumase am avansat la 86.

Dianocica&d sunt bine, inca in deplasare la mama. Se pare ca Alex a facut o boacana si-au disparut toatele mesajele off-line de pe mssg. Asa ca aviz interesatilor.

Dandusa&Crinuta sunt bine. BB Radu mare, mare si inca neintors. Revin saptamana viitoare cu amanunte, sper, cat mai proaspete,

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata...citit tot, bagat la cap, pup Donia, care face curs sa nu-i amorteasca mintea

Total off-topic, pentru cine doreste, aveti aici niste poze, care motiveaza oarescum absenta mea din ultimul timp de pe forum...ca, deh, pe langa copil, m-am mai ocupat si de intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si s-a si maritat de curand o prietena buna din copilarie...asa ca, enjoy rapidos ca nu le las prea mult pe public.

Pupici...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Buna dimineata...citit tot, bagat la cap, pup Donia, care face curs sa nu-i amorteasca mintea

Total off-topic, pentru cine doreste, aveti aici niste poze, care motiveaza oarescum absenta mea din ultimul timp de pe forum...ca, deh, pe langa copil, m-am mai ocupat si de intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si s-a si maritat de curand o prietena buna din copilarie...asa ca, enjoy rapidos ca nu le las prea mult pe public.

Pupici...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

asizo, ai aratat beton, imi place culoarea din capul tau si rochia de la nunta!
ktrinel, haide , acu' e momentul sa apari si sa recunosti pe careva din pozele asizei! ... si vreau s-o mai vad pe juliaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianav...cam asa arata cutia de branza
http://admin.proxi-business.com/uploads/PACHAMARKET/PHOTO1/3272770/005708.jpg
Sper s-o poti vedea, o cutie albastra dreptunghiulara cu 8 branzici. Mai sunt unele patrate cu 4 branzici si niste stick-uri.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asizo, esti ca scoasa din cutie. Frmos tot...freza, rochie, bluza galbena, perlute rosii, manichiura & pedi ce sa mai O LADY.

Ruxandra si io d etrei zile cu muci, Sara continua d evreo sapt cu muci, m-am saturat de ei, acu curg, acu nu ies, acu in gat, acu stranuta....naspa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Bre Asizo ca frumoasa mai esti.. ptiu, ptiu. Ce coafura, ce alura, ce toaleta (si mie imi place a cu trandafiri) si ce tinuta.

Am voie sa zic ca si mireasa fu tare dulce?

Si ce poza funny.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Donia, deci si tu Brutus...?? mai ai un scurt ragaz.
Auzi, da cu ciorapii chilot.. cum adica nu mai exista pt baietei > 2 ani? Pai sunt clar de fetita, sau de baieti? ca pe la noi majoritatea sunt uni-sex.. adica merg si la, si la. Ma refer la cei din bumbac plin, sau si mai grosi. Si Matei are ciorapi chilot.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput