Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Buna dimineata...citit tot, bagat la cap, pup Donia, care face curs sa nu-i amorteasca mintea

Total off-topic, pentru cine doreste, aveti aici niste poze, care motiveaza oarescum absenta mea din ultimul timp de pe forum...ca, deh, pe langa copil, m-am mai ocupat si de intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si s-a si maritat de curand o prietena buna din copilarie...asa ca, enjoy rapidos ca nu le las prea mult pe public.

Pupici...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

esti tare faina mamico! sa-i zici lui cristi ca e un norocos si jumatate!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Laura, multa sanatate si un apasat lui Dani sa-i treaca durerile de dintisori.

Deea, multumesc. Problema nu e locatia, ci faptul ca eu nu-s cu ea. Am vorbit azi la cresa si mi-a zis sa n-o iau la pranz ca mai rau ii fac si ca pe masura ce cresc sunt mai greu de "rupt de mami". Asa ca cei doi ani de stat cu mami pe o parte fac bine, pe mai multe de fapt si pe alta nu fac prea bine, adica devin dependenti. Asta e explicatia primita. O mai las sa vad cum merge... Mi-a zis ca poate dura si o luna acomodarea si mai mult, depinde de copil, dar nici nu vreau s-o imbolnavesc de nervi. Doamne cum se tinea de mine dimineata sa n-o dau la tati sa n-o duca iar acolo spune sotul ca se tinea de hainutele ei sa nu o dezbrace, ca stia ca o lasa acolo. Si tot striga ca-casa, adica vrea acasa.
Aseara a venit prietena mea, cu fetita care e cu 10 luni mai mare si asa frumos s-au jucat si dimineata striga dupa Bi-na (pe fetita o cheama Sabina). Ca ea vrea ca-sa cu Bi-na. Adica ea vrea sa stea acasa si sa vina Sabina sa se joace. Si iar am ramas plangand. Si la plecare i-am promis ca la pranz doarme cu mami si asistenta sefa i-a zis sotului sa nu o i-a la pranz si acum cred ca e tare suparata si si-a pierdut si increderea in mine. Ca i-am promis. Ce rau doare.... A plecat sotul dupa ea. Abia astept s-o aduca acasa. E asa goala casa fara ea.... Ca-mi da cu capul in nasul meu rupt, ca ma trage de picior, dar e aici cu mine....

Dia, si la mine e la fel, daca nu e pe lista..... Cu administratul de medicamente, agenda de la mobil sa traiasca.... ca daca nu mi-ar aduce aminte zilnic.... vai de mine. Spune-mi si mie ce fel de vitamina C ti-a recomandat.

Ruxandra, felicitari lui Matei...

Yagmur, un lui Luca si unguent cu arnica pentru vanatai si umflaturi de la farmacie sau plafar. Iti spune un patit, care a cerut ajutor pe forum zilele trecute.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ruxandra,
Pijamalele de la M&S ca pijamalele...dar manechinele...sunt tare dulci..stau si ma uit la copilasi de 10 min.:)
Dia,
De TEx voiam sa iti spun si eu...de cand au aparut am lasat Iana,ca nu intotdeauna gaseam ce voiam si e intr-o zona cam peste mana..Dar sunt foarte faine cele din Carrefour.Mai are muci Oana?

minunea mea

Mergi la inceput

dianav, multumesc de incurajare.

Ruxandra, multa sanatate. Multumim pentru informatii.

asiza, am vazut pozele. Super.

Kiki, multa sanatate si voua.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia, deci si tu Brutus...?? mai ai un scurt ragaz.
Auzi, da cu ciorapii chilot.. cum adica nu mai exista pt baietei > 2 ani? Pai sunt clar de fetita, sau de baieti? ca pe la noi majoritatea sunt uni-sex.. adica merg si la, si la. Ma refer la cei din bumbac plin, sau si mai grosi. Si Matei are ciorapi chilot.

Pai pe aici raioanele de fete si de baieti sunt foarte distincte, iar la cele de baieti nu am vazut strampi. As putea sa-i iau de la fetite... dar nu stiu daca are rost, ca doar si izmenele sunt bune... mai vedem, pe incercate.

asiza, ce faina esti! Si ce distractie, pe cinste!
Dar chiar asa de dragi v-au fost profele???

Yagmur, nu iti mai fa probleme atat de mari, accidente se intampla... a patit-o si Cristi o data asa. Daca Olimpia va fi bunica, o sa ai stea cu Luca? De fapt la anul o sa mai fi pe acolo?

iulia-stefy, explicatia de la gradi, cu dependenta imi pare... sa zic, sa nu zic? Hai sa zic... B.S.
Copiii reactioneaza diferit cand li se schimba toata rutina, cand sunt brusc inconjurati de fete straine, iar majoritatea nu o sa fie fericiti de aceste schimbari.
Mai, cand citesc cum plange Stefy... Alta solutie nu aveti? Bona? Sau sa stai tu mai mult acasa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

lacramioara,
Eu zic sa nu asculti ce spun educatoarele...sa faci ce-ti spune tie instinctul de mama..nu stiu..eu probabil nu l-as lasa daca l-as vedea cat plange...
Stiu ca e greu..eu imi fac planuri sa il acomodez treptat ,dar nu stiu cum va fi socoteala de acasa cu cea din targ..
Ruxandra,
Cum?Chair incep probleme din astea la 6 ani?Si ai vrea tu sa fie fidel de pe acu..las'ca are timp dupa ce se insoara..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Servus, fetelor!
Va citesc cum sa nu, dar sunt asa trista zilele astea...mai am doar 2 luni de stat acasa cu micutzul meu, off, si recunosc ca uneori atat de mult mi-am dorit sa mai fac si altceva decat scutece, mancare, parc, joaca, mi-am dorit sa revin la munca, asteptam cu nerabdare...si uite acum, cand se apropie momentul imi vine sa plang nu alta.
Cum o sa inteleaga David ca mami nu mai e cu el 24 din 24??Si tocmai acum cand ne intelegem atat de bine, a crescut , e afectuos, atent, intelegator, MANANCA, adoarme singurel, nu mai trebuie plimbat in brate, she ma fac??she ma fac??
desi niciodata nu mi-am dorit sa ajung "o femeie de casa" sau cum sa ma exprim, acum ma gandesc tot mai serios sa renuntz la slujba actualasi sa lucrez cu sotul, la biroul lui,oricum suntem oarecum in acelasi domeniu, asa as putea avea un program mai scurt, in functie de volumul de munca din fiecare zi, as putea ajunge acasa pe la 2 si as sta cu David, serios ca-s disperata sa gasesc solutii...
Nu stiu..asa frumos incep sa se aseze lucrurile, atat de calda e atmosfera acum la noi, nu ne mai certam cu Cristi ca nebunii pt. amununte tampite, gen : "ce faci??Acum mulgi vaca sau cand aduci biberonul ala cu lapte?? N-auzi ca plange David??", stiti si voi cum e, deja David poate participa la programul nostru, si chiar adora asta: gatit, vizite, plimbari, iesiri la terase, pizza, munte, imi ramane timp sa mai fac seara niste clatite buuune si le mancam toti trei veseli, linistiti, offf, de cand n-am mai avut chef sa fac ceva buun, eram mereu rupta. Si uite ca tocmai acum trebuie sa reintru in cercul asta vicios, slujba, lipsa timpului, nervi, nerabdare...
Cam asta ma framanta acum pi mini.

Asizooooooo, arati pur si simplu...perfect!! esti f.f.f frumoasa, sexi, eleganta, tot ce vrei tu, la superlativ!! Vad ca-ti zice Diana ca sotul tau e un norocos, da' sincer nici el nu e mai prejos!
Dianarus, ce mai fac frumosii muschetari??Ai ajuns cu Marc prin Cj la dr sau ai renuntat la idee??Dar tu, tu ce mai faci??
Ruxandra, ce momente faine...indragosteli...Hai ca iar ma faci sa plang...Sanatate tie si conului!
Kiki, tot cu muci??of, of, dar muci din aia inofensivi, nu?
Ce ma bucur sa aud vesti despre Dandusa si Dianocica, offfff, o sa-mi fie asa de dor de voi!!!! inca o tura de plans...
Laura, ce bine ca ai aparut si tu!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Ce fericire.... mi-a venit Gaza acasa. Toata un zambet, dar n-a durat mult si a inceput sa boceasca, ca a plecat tati. El doar a luat-o de la cresa si a plecat inapoi la job, ca daca eu nu ma pot duce dupa ea.... Si am intrat impreuna in bucatarie sa-l vedem pe tati pe geam. Cand intra in bucatarie, incepe: a-la, a-la. Si imi arata tava cu tarta pe care o scosesem din cuptor sa se racesca. Pina nu i-am dat nu s-a lasat. Am adus-o in camera s-o schimb si dupa ce termina prajiturica imi zice "a-la, a-la" si-mi arata gurita, ca ea a terminat si mai vrea. Dupa care imi arata usa si zice "pi-cea" adica pe aici sa te duci. Dupa ce i-am adus doua bucatele mici m-a pupacit si a inceput sa manance din amandoua. CAnd din una, cand din cealalta. Ce bine e cand e acasa.

Donia, cale de intoarcere, in cazul meu... nu mai e. M-au chemat la job si nu am loc de intors. Nici cu bona nu sta, ea cu mine vrea. Am incercat cu o cunostinta, cu care am mers un an si jumatate impreuna in parc si nu.... ea vrea cu mami. De luni am sa-mi fac curaj si am sa o duc eu la cresa sa vad daca mai reactioneaza asa, ca pina vineri dimineata inclusiv, cand am dus-o eu dimineata n-a reactionat asa, dar de luni de cand o duce sotul si eu raman acasa.... e jale.
Ce inseamna B.S.?

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Lavinia, acomodarea a fost grea si prima data, dar acum parca e mai greu ca prima data. Ori ca ma asteptam eu sa fie mai usor ori... nu stiu.
Eu discutii cu doamnele de la grupa nu prea am, de discutat discut cu sefa cresei, ca e o femeie in varsta, cu experienta si de obicei ce mi-a zis, cam asa s-a si intamplat data trecuta. Sa vedem daca merge si acum.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

o, Lacramioara, innebunesc numai citind de stefy, dar ea nu are deja cat de cat vechime in trebushoara asta cu gradinitza??Eu zic ca daca avea ea, micutza, putere sa se adapteze, trecea deja peste momentele astea sfasietoare, nu e firesc sa dureze atat acomodarea...nu vreau sa fiu dura dar asa cred. ori e prea devreme pt. ea, ori pur si simplu nu se simte bine in mediul ala, la gradinita respectiva, nu stiu...
Chiar m-am intalnit zilele astea cu o mamica din parc, al carei baietel de 3 ani a inceput gradinita. Si intamplator, ne-am intalnit zilnic, in jurul pranzului, cand il scotea pe micutz de la gradi. saptamana trecuta erau amandoi, si mama si fiu, cu ochii incercanati, plansi, groaznic, nici nu-mi venea sa-i intreb nimic, azi in schimb, veselie mare, micutul isi saluta fericit prietenii, mi-a spus ca merge la gradi, cu copiii, ca i-a spus educatoarea ca e frumos ca un "dom'sor de onoare" , era la tzol festiv, camasutza...Asa ca o saptamana a durat nebunia, mult, nu zic, dar totusi... a trecut!
asiza, la voi cum mai e??Aka ???
Yagmur, si David a tras cu mine cele mai mari si dureroase trante, asta e o piatra de incercare rezervata strict mamicilor

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput