Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006

Nebuna-s Kiki...drept graiesti, dar las' ca si tu esti nebuna ca mine...numa' ca dupa ZAZAAAAAAAAAA!! Si dupa Cezal, un piiiiic, un piiiiiic si dupa Mimica la fel...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

nebuna sau ne-nebuna, chiar nu mai conteaza, ce ai descris tu anterior este sentimentul suprem. a nu stiu cata oara de cand te citesc, ai stiut sa exprimi mai bine decat oricine ceea ce numai o MAMA poate sa simta, dragostea aia atat de greu de pus in cuvinte. si iar te intreb...
te-ai gandit serios sa incepi sa scri pe bune?

uite ai putea sa incepi sa scri despre ce inseamna a fi mama...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

A-deju, azi cum e racoare la regina?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

ohoo... cald si soare, am stat in maieu la pranz in gradina. super, ce sa mai :) o fi venit si pe-aici toamna canadiana, mai stii :)))
in alta ordine de idei, gata, am job, incep probabil in doua sapt.. de luni incep training intens la nursery cu motanu'.. valeu si valeleu cand oi mai avea timp sa dau binete.. da' io ma stradui :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

Citat:

ohoo... cald si soare, am stat in maieu la pranz in gradina. super, ce sa mai :) o fi venit si pe-aici toamna canadiana, mai stii :)))
in alta ordine de idei, gata, am job, incep probabil in doua sapt.. de luni incep training intens la nursery cu motanu'.. valeu si valeleu cand oi mai avea timp sa dau binete.. da' io ma stradui :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

bavoooo
ne spui si ce job ai gasit?... mey, da' rapida ai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

adinazot super pozele,de aia de care zice teutz e supeeeeeeer,e atat de scumpa
roxanica vaaaai, m-a dat pe spate puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

inca una si ma duc la munca: mi-au dat telefon mobil de la munca acum cateva saptamani, nu ca as avea nevoie, dar eram singura din team fara; anyway, aseara tot auzeam un beep, ma duc la telefon si am vazut ca am un voicemail - nu am reusit sa-l ascult ca nu stiu cum iar ce scrie pe internet la ei pe site nu merge

tu care ai mai lucrat in domeniu banuiesc ca sti ca tre' sa suni la un nr de voicemail si acolo apesi nu stiu care buton si asculti mesajul. nu cred sa fie mai complicat in canada decat in romania...
sper...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

culmea e ca suna automat si nu recunoaste parola, chiar daca mi-au zis-o din customer; dar nu am timp sa mai sun o data la ei
si in ro aveam scoasa mesageria vocala, ca sa nu-si consume prietenii minutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

Citat:

bavoooo
ne spui si ce job ai gasit?... mey, da' rapida ai fost!

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

assistant account manager la o firma imobiliara. nu e cine stie ce chestie, dar e chiar foarte bine pt inceput, banii sunt mai buni decat speram.. deci, ca start, e ok. o sa lucrez in departamentul de repossession (...adica in relatii directe cu banca si judecatoria, clientul, sau "account-ul" fiind banca sau societatea creditoare), si, din pacate, asta e o ramura a imobiliarelor care e chiar infloritoare pe-acilea (pt ca creditele se acordau foarte usor, situatia economica in prezent nu mai e aceeasi, si ffff multi, enorm de multi, s-au trezit ca nu-si mai pot acoperi mortgageu'..).
cat despre miscat repede, se putea si mai bine de-atat :) nu ca sa ma laud, da' nu-mi faceam probleme ca nu iau vreun interviu important era sa ma si cheme si cineva si oricum, nu asta e jobul pe care-l vroiam... sa vedem ce se mai intampla pana miercuri, ca atunci trebuie sa le confirm daca-i laie sau balaie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanico, m-ai dat gata cu mesajul tau!!! Minunat cum stii tu sa asterni pe hartie ceea ce simti!!!! ...Dianarus are dreptate, poate ar trebui sa te apuci de scris, te pricepi de minune....si NU, nu e nimic anormal in ceea ce simti, la fel simt si eu pentru puiul meu si cred ca orice mama sanatoasa la cap ar trebui sa simta la fel...te pup cu mare drag

A_dejule, bravo, felicitari pentru job!!!! ...la ce fel de gradinita il duci pe Eric? Program prelungit sau scurt? ...

Dia, demult tot vroiam sa te intreb si pe tine si am uitat...o duci pe Oana la gradinita particulara? Ca retin ca te uitasesi la un moment dat la un montessori, dar am pierdut firul...

Intrebare: Cat timp se administreaza vitamina C natural? Ca am inceput sa-i dau de ieri cate 5 picaturi/zi, dar am uitat sa intreb cate zile consecutiv se poate administra si nici pe prospect nu scrie.

Mormelvio, ce maaaare e Alin!!!! De fapt, toti fulguletii sunt mari acum, insa daca va vedem atat de rar, sigur ca schimbarea e mult mai evidenta! Hai mai des!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asiza

A_dejule, bravo, felicitari pentru job!!!! ...la ce fel de gradinita il duci pe Eric? Program prelungit sau scurt? ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

la particulara, community nu ia decat de la 3 ani (dar ar cam trebui sa-l inscriu de-acuma si pt aia), part-time, de la 8 la 1, martea si joia :) in fine, asta e planul meu, sa vedem cat se pupa cu ce ne-o zice madam managera luni, ca parca vaz ca-mi tranteste ca n-are loc decat lunea.. dupa-amiaza, eventual... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,ce faine pozele,arati super bine!Pupam Denisucul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL<ce frumoase sunteti voi doua!Julia e mare si blondina si frumoasa!

Mergi la inceput