Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, sotul meu in timp a devenit mai ceva decat mine. El mai bine isi ia 2 chestii bune decat 10 medii asa ca e in cautare continua. In timp am ajuns sa stim fiecare ce ne dorim si avem cate 3 -4 magazine preferate. Rar culegem din alte parti. E o incantare si o relaxare sa merg cu el la shopping, suntem pe aceeasi lungime de unda, de fapt cam in toate suntem asa.

Iulia Stefy io chiar as fi optimista dupa inceputurile promitatoare care le-ati avut in primele 3 luni. Ea cerd ca simte increderea ta. Nu prea-s in masura s adau sfaturi in privinta asta. Tu esti cea mai adecvata in decor :))

Dianocia, bine ai venit! Pozne?

Dbunny, asa m-as tunde si io dar de prea mult timp ma chinui sa las parul lung, si-s rotunjoara la fatoc asa ca mai bine plete.

A-deju, azi cum e racoare la regina?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna
am o prezentare in 2.5 ore si eu stau pe DC dar o sa ma descurc eu ca-s mare si am mai fost si profesoara in tinerete
le pun la olita dimineata cand se trezesc, si seara de vreo doua ori - le place mult, nu isi mai schimba olitele intre ele tot la 3 secunde, dar nici nu fac nimic zic numai pipi - kk; azi dimineata mi-a facut surpriza isabelle ca a facut kk: 1/4 in olita, restul pe carpeta; si a facut MULT
ma duc sa citesc, poate apuc cateva pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Salutare mamici de pitici. Iaca ca intrai si eu pe aici sa vad ce mai fac fulguletii vostri, sa aflu care cat a mai crescut si ce cuvinte a invatat deja.
Ma bucur sa va "revad" pe toate si sa aud atatea noutati pe aici.
Noi suntem bine, Alin creste pe zi ce trece, e tot mai frumos, dar pe cat de frumos pe atat de obraznic si alintat.
A inceput si el de ceva timp sa-si rosteasca numele, sa raspunda la diverse intrebari si sa-si largeasca vocabularul. De vorbit ii vorbeste si fundul....problema e a noastra daca nu-l intelegem.
Am mers si noi la cresa vreo 2 luni, pana cand am racit bine...si am renuntat, mai ales ca venea frigul si acolo nu prea este caldura peste tot si exista riscul sa raceasca iar.
Asa ca sta acasa cand cu mama cand cu soacra si le termina pe ele nervos si le scoate din circuit. Dar facem cu randul ca sa nu se supere si nici sa nu se plictiseasca.:)
Acum ultima chestiune care am descoperit ca-i place la nebunie este sa mergem la bazin si sa se joace acolo in apa si pe topogane si alte animalute pana nu mai poate de oboseala si sta in apa cu degetul in gura gata sa adoarma. Daca cumva indraznim sa-l scotem din bazin...atunci urla din toti rarunchii ca vrea inapoi desi e rupt de oboseala si ar putea adormi in apa.....
Cam astea sunt vestile despre noi. Daca vreti sa ne vedeti ce mare suntem intrati pe poze ca a mai pus mami cateva.
Va pupam pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Sara, cum il cheama pe tati?
Sara: Cezal
si pe mami?
Sara: Kika
dar pe tine?
ZA-ZA
cati ani ai?
Doi....urmeaza "da-te la o pate"....cred ca s-a saturat de intrebari.
Pe bunicul, tatal meu zice ca-l cheama Mimica (mitica)

imi place la nebunie ca ea clar s eprosteste cand zice Zaza ca afara mai e o fetita Sara si o striga Saia, cand o strig io in casa Sara, Saraaaaa ea ma imita si rade zice Saia, Saiaaa exact cu aceeasi intonatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

inca una si ma duc la munca: mi-au dat telefon mobil de la munca acum cateva saptamani, nu ca as avea nevoie, dar eram singura din team fara; anyway, aseara tot auzeam un beep, ma duc la telefon si am vazut ca am un voicemail - nu am reusit sa-l ascult ca nu stiu cum iar ce scrie pe internet la ei pe site nu merge

Mergi la inceput

Doamne Roxanico, esti nebuna de legat...dar si io mai rau...atat m-a fascinat primul paragraf din 2 randuri incat acolo s-a oprit tot si am uitat sa citesc al doilea, ala lung. Apoi am trecut la pagina asta si tot la voi mi-era gandul si am avut focus pe mesajul tau ....mi-am dat seama ca mai am de citit Moaso!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, spune drept, te-ai inteles cu fiu-meu sa ma impresionati azi pana la lacrimi. Multumesc mult, draga mea, ca te gandesti la mine, cum sa fac sa-mi fie bine
Stii, da, oarecum e afacere de familie, dar statutul meu acolo nu ar fi unul egal cu al sotului meu, asta doar dupa cativa ani s-ar putea...As fi o "colaboratoare", sa ma exprim frumos, as face mare parte din munca, de undeva din culise...Stiu ca suna aiurea, dar ma retine oarecum chestia asta, adica aici, la slujba mea actuala, am un statut, e munca mea, colegii mei, stiu ce fac si fac bine, asa sa-mi pun demisia pe masa...parca mi-e groaza. Apoi ma intreb fara vreo urma de exagerare: cum e sa te vezi cu sotul 24 din 24?? sa lucrezi cu el, sa dormi cu el, sa mananci cu el?? Cristi e enervant de meticulos, sever, la munca, ma refer, daca o sa ma calce pe nervi?? Ceea ce ma motiveaza insa enorm e timpul pe care l-as putea petrece cu David, plus ca daca, Doamne ferste, se imbolnaveste sau are o zi mai proasta, pot pur si simplu sa plec sa stau cu micutul, fara zeci de mii de cereri si aprobari...
Hai ca am fost off topic, dar vorba lu' Ktrinel deja am trecut la un alt nivel de discutii, acum nu mai vorbim doar de prima febra, diaree, etc, deja suntem as la capitolul asta, as ca trecem la chestiuni mai profunde...
Si uite ca ma iau cu vorba si uit sa-ti spun ca ma bucur mult pt. Denis ca incepe sa se acomodeze, ai si tu inima impacata acum. Cu apartamentul cum stati?? Ati gasit ceva pe gustul vostru??
Adina, frumoasa vacanta ati avut, iar poza aia de care spunea teutz poti s-o inramezi atat e de perfecta! Apoi zici ca d-na din poveste e soacra?? Asta da soacra, sa-ti traiasca!! Te-a lasat sa te odihnesti, nu te-a exploatat!!
Dianocico, bine te-ai intors de la mami!!
Donia, ma omori cu hamletzii la feminin sau masculin, da parca nu i-ar sta bine lui Cristi cu niste ciorapei roz cu Dora???
Ktrinelu, salut revenirea ta si pe curajoasa Julia!!E fenomenala fata ta...al meu micutz inca e bebelus pe langa Julie!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

teutz, am uitat sa te mai intreb despre ecografia aia la san, ceea ce s-a descoperit, nu stiu cum te-ai exprimat tu ,medical, nu e grav, nu??Trebuie urmarit si atat, nu? Si ma laudai ca am memorie buna, dar aici nu e vb de memorie, e o chestiune f. importanta, si am banuit ca daca ne-ai spus tu ca intentionezi sa-ti faci o eco, nu te-ar deranja intrebarea mea, nu m-ai considera indiscreta
aelita!!! Ce mai face Sofia??
Si apropo de memorie, si de Sofia mai tineti minte cand ne sfatuia donia, tot in legatura cu mancarea despre ce altceva puteam sa vorbesc eu?? sa-i lasam pe micutzi in scaunul lor, cu farfuria in fata si noi sa ne aratam preocupate de altceva, sa nu stam in nasul lor, stresante cu lingurita intr-o mana?? Asa am facut intr-o zi, dar fara intentie, nu mi-am planificat asta, ii pusesem lui David niste paste cu smantana in farfurie si eu m-am intors sa-i tai bucata de carne, pe cand ma intorc: stupoare!! Nemancaciosul meu mancase toooot! Acum ca n-a mai vrut carnea nu se pune...
Laura, nu te stresa cu laptele , nu cauta explicatii, nu cantari totul, pe cand ai sa le gasesti, pe ele, pe explicatii, Dani deja va gasi singur un echilibru in tot. Lasa-l acum sa bea lapte, peste doua zile va renunta si va cere altceva, fructe, paine, nu stiu, peste alte doua nu se va mai trezi noaptea si tot asa. iti spun eu ca atat m-am chinuit sa gasesc strategii perfecte si cu atat am ramas, ca totul s-a rezolvat de la sine, adica nu, David a gasit mereu solutii, singurel. de exemplu, daca poti sa-ti dai seama ce prostutza sunt, intr-o vreme ma framantam de mama focului cum o sa-l duc io pe pui la gradinita, asta peste un an si ceva, daca el se trezeste in fiecare dimineata la 9-10, imi va fi mila de el, cum il voi trezi, etc. Si uite ca acum se trezeste la 7:59 si pana la 3 ani cate se vor mai schimba...

David al meu

Mergi la inceput

Nebuna-s Kiki...drept graiesti, dar las' ca si tu esti nebuna ca mine...numa' ca dupa ZAZAAAAAAAAAA!! Si dupa Cezal, un piiiiic, un piiiiiic si dupa Mimica la fel...

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

inca una si ma duc la munca: mi-au dat telefon mobil de la munca acum cateva saptamani, nu ca as avea nevoie, dar eram singura din team fara; anyway, aseara tot auzeam un beep, ma duc la telefon si am vazut ca am un voicemail - nu am reusit sa-l ascult ca nu stiu cum iar ce scrie pe internet la ei pe site nu merge

tu care ai mai lucrat in domeniu banuiesc ca sti ca tre' sa suni la un nr de voicemail si acolo apesi nu stiu care buton si asculti mesajul. nu cred sa fie mai complicat in canada decat in romania...
sper...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput